15 καταστήματα Coffee Berry σε Αττική και Κύπρο!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 26 Οκτωβρίου 2016
15 καταστήματα Coffee Berry σε Αττική και Κύπρο!

Το Coffee Berry, το concept που κυριαρχεί στο street café, συνεχίζει δυναμικά και σερβίρει πλέον μέσα από 15 καταστήματα μοναδικούς specialty coffee στο κοινό. Δεν έχει συμπληρωθεί ούτε ένας χρόνος μετά τη λειτουργία του πρώτου σημείου στη Γλυφάδα και το Coffee Berry απέδειξε ότι όταν ένα concept είναι σωστά σχεδιασμένο και προσφέρει τη δική του διαφοροποιημένη πρόταση στην αγορά, μπορεί να κυριαρχήσει και να κερδίσει και το κοινό και τους συνεργάτες του.

Mάλιστα τα νέα καταστήματα σε Αργυρούπολη, Δάφνη, Ν. Σμύρνη, Ερμού, Μαρούσι αναμένονται να λειτουργήσουν το προσεχές χρονικό διάστημα, ενώ σε διαδικασία κατασκευής βρίσκεται και το κατάστημα της Λάρνακας στην Κύπρο .

Το προϊοντικό μείγμα των Coffee Berry-που διαφοροποιει αισθητά το concept στην αγορά- ακολουθεί τις τάσεις της παγκόσμιας αγοράς, συνεχώς ανανεώνεται και καλύπτει τις ανάγκες του κοινού με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μεγάλη ποικιλία από Ξηρούς Καρπούς, Αποξηραμένα Φρούτα και Βιολογικά προϊόντα που συμπληρώνονται από δεκάδες γλυκές και αλμυρές προτάσεις snack, σάντουιτς , Cookies, Muffins, Μπάρες Δημητριακών, Σαλάτες, Σφολιατοειδή, Πλάκες Σοκολάτας, Βαζάκια Γεύσεων, Marshmellows, Τρουφάκια, Μαρμελάδες… Τα Coffee Berry έχουν αναδειχθεί ως ιδανικός προορισμός για όλες τις ώρες της ημέρας.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

COFFEE BERRY