10+1 λόγοι για να επιλέξεις την πρόταση franchise του Berry’s

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 01 Οκτωβρίου 2020
10+1 λόγοι για να επιλέξεις την πρόταση franchise του Berry’s

Πώς ένα τοπικό κατάστημα στην περιοχή του Kαματερού έχει καθιερωθεί ως leader στην αγορά των Δυτικών Προαστίων, κάνοντας μάλιστα ήδη το επόμενο βήμα για επέκταση σε όλη την Ελλάδα; Μία επίσκεψη σε ένα Berry’s, θα σε κάνει να καταλάβεις το γιατί! Ιδιαίτερος καφές, Hausbrandt, λαχταριστά σνακ για όλη τη μέρα, γρήγορο delivery και φιλική εξυπηρέτηση συνθέτουν το παζλ της επιτυχίας του Berry’s, κάνοντας τη διαφορά στον κλάδο της καφεστίασης.

berrys-franchise-estiasi

Παρακάτω, σου παραθέτουμε 11 λόγους για να επενδύσεις στην πιο χορταστική, value for money πρόταση franchise! Επίλεξε το Berry’s:

 • Για τη σιγουριά ενός εδραιωμένου brand . Το Berry’s αριθμεί ήδη 9 σημεία, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένουμε τη λειτουργία ακόμα 4 καταστημάτων.
 • Για την ταχεία διείσδυση τόσο στην αγορά της καφεστίασης, όσο και του γρήγορου γεύματος με μεγαλύτερα επίπεδα κερδοφορίας.
 • Για την ευρεία γκάμα λαχταριστών προϊόντων που οδηγεί σε μεγαλύτερη μέση απόδειξη και υψηλότερους τζίρους.
 • Γιατί υπερβαίνει την κατηγορία του street cafe . Mε πυλώνες τον ισχυρό καφέ και τη διευρυμένη προϊοντική γκάμα, λαμβάνεις μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς.
 • Για το ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο . Με τα ελεγχόμενα λειτουργικά έξοδα και χωρίς εξειδικευμένο προσωπικό, διασφαλίζεις την κερδοφορία σε κάθε φάση ανάπτυξης του καταστήματός σου.
 • Για τα πολλαπλά κανάλια πωλήσεων . Μέσω του sit in, του take away και του delivery, προσεγγίζεις διαφορετικά κοινά (εργαζόμενους, φοιτητές, περαστικούς κ.λπ.) και οδηγείσαι σε ελκυστικές πωλήσεις σε διαφορετικές ώρες της ημέρας.
 • Για την ολοκληρωμένη εκπαίδευση . Το Berry’s έχει δημιουργήσει μηχανισμούς που διασφαλίζουν την ποιότητα στον καφέ Hausbrandt Oro, γεγονός που σου δίνει πιστότητα πελατών.
 • Για τις δομές συνεχούς υποστήριξης προστιθέμενης αξίας και τα πρακτικά εργαλεία. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η ομαλή μετάβαση στην καφεστίαση, ταχεία διείσδυση και πωλήσεις, ιδιαίτερα το πρώτο διάστημα λειτουργίας.
 • Γιατί παίρνεις έτοιμο κατάστημα με το κλειδί στο χέρι . Τα πλήρως καταρτισμένα τμήματα της εταιρείας είναι αρμόδια για τον μηχανολογικό εξοπλισμό και την τοποθέτηση των προϊόντων πριν την έναρξη του καταστήματος.
 • Για την προσιτή επένδυση. O franchisee αποκτά ένα πλήρως εξοπλισμένο και λειτουργικό κατάστημα καφεστίασης από 35.000€, χωρίς entry fee και royalties .
 • Γιατί θα αποκτήσεις την επιχείρηση που πάντα ήθελες στην καφεστίαση, με προοπτικές εξέλιξης και διαχρονικότητα!

berrys-franchise-hausbrandt

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise και τις διαθέσιμες περιοχές, εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

BERRY’S