Λαμπερά τα εγκαίνια της Green Family στη Νέα Ερυθραία!

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 18 Απριλίου 2019
Λαμπερά τα εγκαίνια της Green Family στη Νέα Ερυθραία!

Η οικογένεια της Green Family «κατέβηκε» στην Αθήνα, με τη δημιουργία ακόμη ενός καταστήματος μέσω συνεργασίας franchise στην οδό Τατοΐου 102. Τα επίσημα εγκαίνια του νέου μέλους του δικτύου πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο, 30 Μαρτίου, όπου πλήθος κόσμου αλλά και προσωπικότητες του τηλεοπτικού και καλλιτεχνικού χώρου τίμησαν με την παρουσία τους τη Green Family!

H Green Family συστήνει στο κοινό έναν νέο τρόπο ζωής, όπου πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν τα βιολογικά προϊόντα! Σύγχρονα, δυναμικά και εξωστρεφή και τα 9 καταστήματα της Green Family προσφέρουν βιολογικά προϊόντα σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές, απαντώντας σε κάθε καθημερινή αγοραστική ανάγκη. Φρούτα, λαχανικά, παιδικές τροφές, γαλακτοκομικά, κρέας, ψωμί, ακόμα και γλυκά βρίσκει ο πελάτης στα ράφια των καταστημάτων. Επιπλέον, η προϊοντική γκάμα περιλαμβάνει απορρυπαντικά, βρεφικά καλλυντικά, πάνες και καθετί που χρειάζεται η οικογένεια στην καθημερινότητά της. Όλα φτιαγμένα από αγνά υλικά που προωθούν την υγεία και την περιβαλλοντική ισορροπία. Το καλάθι μπορεί να γεμίσει επίσης και από δεκάδες προϊόντα για δυσανεξία, προϊόντα χωρίς γλουτένη, αφεψήματα, βότανα, συμπληρώματα διατροφής κ.λπ.

Η Green Family με παρουσία στον χώρο από το 1996, έχει δημιουργήσει ένα ουσιαστικό και ισορροπημένο μοντέλο καθετοποιημένης παραγωγής. Χάρη στη μακρόχρονη εμπειρία της, διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία, ώστε να ελέγχει κάθε στάδιο του προϊόντος της και να δημιουργεί οικονομίες κλίμακας. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ουσιαστικά, μειώνει το κόστος παραγωγής, καθώς εξαλείφει παράγοντες που αυξάνουν τη ζημία στα διάφορα στάδια της πορείας ενός προϊόντος, μέχρι αυτό να καταλήξει στο κατάστημα. Έτσι, επιτυγχάνεται η μέγιστη απόδοση κέρδους, αφού ελέγχεται ποιοτικά το κάθε προϊόν βήμα-βήμα, γεγονός από το οποίο επωφελείται απόλυτα ο υποψήφιος συνεργάτης/franchisee.

Για να γίνεις μέλος της οικογένειας της Green Family, πάτησε εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

GREEN FAMILY