Κουλουράδες: Έρχεται η πρώτη καντίνα στο Περιστέρι

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 25 Νοεμβρίου 2022
Κουλουράδες: Έρχεται η πρώτη καντίνα στο Περιστέρι

Στη δημιουργία της πρώτης καντίνας προχωράνε οι Κουλουράδες. Πρόκειται για μια ευέλικτη εκδοχή της επιχείρησης που θα ανοίξει στο Περιστέρι (Λεωφ. Αθηνών 22-28), με τους επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής να αποκτούν την ευκαιρία να απολαύσουν την ευρεία γκάμα των προϊόντων, με πρώτο και κύριο το κουλούρι Θεσσαλονίκης.

Στόχος της εταιρείας είναι να εξυπηρετεί τις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες των καταναλωτών με παραδοσιακές γεύσεις (απλό κουλούρι Θεσσαλονίκης), καθώς επίσης και παραλλαγές αυτών (γεμιστά κουλούρια με μήλο και κανέλα, σοκολάτα και αγριοκέρασο, κρέμα τυρί και πολλά άλλα). Με αυτόν τον τρόπο οι Κουλουράδες καταφέρνουν να ισορροπούν μεταξύ παραδοσιακού και μοντέρνου και να φτιάχνουν πρωινό για όλα τα γούστα.

Νέο κατάστημα στο Μοναστηράκι 

Παράλληλα το επενδυτικό πλάνο της αλυσίδας συνεχίζει να «παίρνει σάρκα και οστά» με αμείωτους ρυθμούς. Πιο συγκεκριμένα, το αμέσως επόμενο διάστημα θα ανεβάσει ρολά ένα νέο κατάστημα, αυτή τη φορά στο Μοναστηράκι (Αθηνάς 2), στην καρδιά της Αθήνας. Μεγαλώνει έτσι ακόμα περισσότερο οι οικογένεια των Κουλουράδων που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.

Επιπλέον εκτός από την επιτυχημένη πορεία στην ελληνική αγορά, το δίκτυο Κουλουράδες πέτυχε να έχει αποτελεσματική διείσδυση σε ξένη χώρα και γι’ αυτό του απονεμήθηκε το βραβείο Comprehensive Foreign Market Strategy στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS. Η ανάπτυξη ενός δικτύου στη διεθνή αγορά αποτελεί μια εξαιρετική εναλλακτική, που όμως υπερβαίνει τις τακτικές κινήσεις στην πορεία ενός δικτύου.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΚΟΥΛΟΥΡΑΔΕΣ