Koi SUSHI BAR – Το sushi που μπήκε στο ελληνικό μας τραπέζι

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 14 Μαΐου 2019
Koi SUSHI BAR – Το sushi που μπήκε στο ελληνικό μας τραπέζι

Είναι η αλυσίδα που σύστησε την ιαπωνική κουζίνα στο ευρύ κοινό το 2013 και αναπτύχθηκε ραγδαία σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Αττικής αλλά και στη Θεσσαλονίκη. Ο λόγος για τα Koi, που καθιέρωσαν το sushi κυριολεκτικά ως μέρος της γευστικής καθημερινότητας των Ελλήνων, εντάσσοντας το στην αγορά του street food.

Η ιαπωνική κουζίνα πήρε τη θέση που της αξίζει. Αγαπήθηκε και προτιμήθηκε από ένα ευρύ κοινό που ξέρει να αναζητά και να επιλέγει το διαφορετικό. Πολυτελές και ταυτόχρονα οικονομικό, ποιοτικό αλλά και γρήγορο, μπήκε στη ζωή του σύγχρονου καταναλωτή, εισάγοντάς τον στον κόσμο του sushi.

KOI.SYNTAGMA

Με μια μεγάλη προϊοντική ποικιλία γεύσεων, το μενού των καταστημάτων ανανεώνεται διαρκώς, κρατώντας το φανατικό κοινό του Κoi σε «εγρήγορση»! Παραμένει έτσι πάντοτε στην επικαιρότητα και χαρίζει χαμόγελα… με άρωμα Ιαπωνίας στους πιστούς πελάτες του που δείχνουν εδώ και χρόνια την προτίμησή τους στον αγαπημένο τους «ανατολίτικο» προορισμό. Την ίδια στιγμή, προσελκύει νέους επισκέπτες που θέλουν με τη σειρά τους να μυηθούν στην πολυσυζητημένη Koi experience. Με κρύο ή με ζέστη, χειμώνα ή καλοκαίρι, σε πολλές και διαφορετικές ώρες της ημέρας, το Κoi sushi bar εγγυάται τη διασκέδαση και τον ποιοτικό χρόνο μέσα στην πιο casual και μοντέρνα ατμόσφαιρα. Με κυρίαρχο υλικό το ξύλο, ο χώρος αποκτά μια ζεστή νότα, κάνοντας τον πελάτη να αισθάνεται οικεία κι ευχάριστα.

koi logoΗ επιτυχία του Koi οφείλεται στη διάσταση που δίνει στην αγορά των sushi εστιατορίων. Μικροί, μεγάλοι, άνδρες, παρέες, ζευγάρια απολαμβάνουν μια γευστική, ποιοτική, υγιεινή πρόταση χωρίς να ξοδεύουν πια μια περιουσία. Γι’ αυτό και θα τους συναντήσειςsu όλους εδώ!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΟΥΡΛΙΓΚΑΣ, Ιδρυτής
 
KOI FAKOS DELIVERY
Η Koi experience του franchise

Το όνομα των Koi sushi bar έχει γίνει συνώνυμο της ιαπωνικής κουζίνας. Διαθέτει ένα ισχυρό brand έπειτα από την πολυετή παρουσία του στον χώρο του street food κι ένα ολοκληρωμένο σύστημα franchise που πληροί τις προϋποθέσεις για μια αποδοτική πρόταση.
Το μοντέλο Κoi περιλαμβάνει sit in, take away και delivery, ικανοποιώντας πολλαπλές ανάγκες των πελατών και συγκεντρώνοντας 3 profit centers σε 1 κατάστημα. Αποτελεί μια ιδιαίτερα χαμηλή επένδυση για τα δεδομένα του κλάδου, την ίδια στιγμή που παρουσιάζει εξαιρετικά υψηλές αποδόσεις. Έχοντας συνάψει τις κατάλληλες συμφωνίες με τους καλύτερους προμηθευτές της αγοράς, η εταιρεία έχει πετύχει να μειώσει το food cost των καταστημάτων, κάτι που σημαίνει μεγαλύτερο κέρδος για τον συνεργάτη. Ο franchisee επωφελείται από το ολοκληρωμένο σύστημα συνεργασίας που του προσφέρει η εταιρεία, τις winning strategies και τα πλάνα λειτουργίας που μπορεί να διαχειριστεί εύκολα.
Όποιος επιθυμεί να μπει στην οικογένεια των Koi sushi bar, λαμβάνει ένα πλήρες κι ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης και τη συνεχή υποστήριξη του δικτύου. Μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε δύο τύπους καταστημάτων, ανάλογα με τις ανάγκες της αγοράς. Ο μεν προτείνεται για επιλεγμένες περιοχές της Αττικής, αποκλειστικά για delivery και take away κι ο δε για μεγάλα αστικά κέντρα, περιλαμβάνοντας υποδομές για dining, take away και delivery.

koi fakos

Υγιεινό, καινοτόμο, οικονομικό

Maki rolls σε διάφορες εκδοχές, noodles ανακατεμένα με πολύχρωμες γεύσεις και φυσικά τα αγαπημένα signature πιάτα «Koi style rolls» είναι μόνο κάποιες από τις επιλογές του επισκέπτη των Koi sushi bar. Προσαρμοσμένος στα γούστα των σύγχρονων Ελλήνων καταναλωτών ο κατάλογος των Koi καταστημάτων προσφέρει επιλογές, τόσο σ’ εκείνους που στρέφονται ολοένα και περισσότερο στην υγιεινή διατροφή, όσο και σε όσους ψάχνουν για τη διαφορετικότητα και την καινοτομία στις γεύσεις. Πέραν από την ποιότητα και τις εξαιρετικά προσιτές τιμές, η εμπειρία Koi ολοκληρώνεται από το φιλικό service που είναι απόρροια της ολοκληρωμένης εκπαίδευσης, όπως αυτή παρέχεται από το δίκτυο.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

KOI SUSHI BAR