Koi Sushi Bar:Το Νο 1 ethnic concept, διαγράφει το δικό του success story!

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 22 Ιανουαρίου 2021
Koi Sushi Bar:Το Νο 1 ethnic concept, διαγράφει το δικό του success story!

Το Koi μετέτρεψε το sushi σε street food, μια προσιτή επιλογή για έξοδο και διασκέδαση. Κρατώντας ψηλά το κομμάτι της ποιότητας εισήγαγε πιάτα της ιαπωνικής κουζίνας προσαρμοσμένα στη γευστική παλέτα των Ελλήνων καταναλωτών. Η μεγαλύτερη αλυσίδα ethnic κουζίνας στην ελληνική αγορά, η Koi Sushi Bar, αναπτύσσεται, εξελίσσεται και διευρύνει συνεχώς το δίκτυό της, ξεπερνώντας πλέον τα 18 καταστήματα.

Το Koi με premium προϊόντα, προσιτές τιμές, φιλική ατμόσφαιρα, μοντέρνο χώρο, σωστή εξυπηρέτηση και χαλαρή διάθεση έδωσε έναν άλλο αέρα στην αγορά των sushi εστιατορίων. Και ενώ για πολλά χρόνια το sushi θεωρούνταν μια ακριβή επιλογή για λίγους, από το 2013 που άνοιξε το πρώτο κατάστημα Koi Sushi bar, η αντίληψη αυτή άλλαξε ριζικά. Μικροί, μεγάλοι, άνδρες, γυναίκες, παρέες, ζευγάρια και οικογένειες απολαμβάνουν μια γευστική και υγιεινή πρόταση χωρίς να ξοδεύουν μια περιουσία.

koi.2

Προσιτή πολυτέλεια

Ο σύγχρονος καταναλωτής επιζητά τη διασκέδαση, την ποιότητα και την ποικιλία των γεύσεων. Και τα θέλει όλα γρήγορα, με ένα προσεγμένο σέρβις! Τα Koi Sushi Bar ανταποκρίνονται προσφέροντας ένα value for money πιάτο, φροντίζοντας παράλληλα για τη συνεχή ανανέωση των γεύσεων, σε έναν εκλεπτυσμένο και διαφοροποιημένο κατάλογο.

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό, έχει τη γνώση να επεξηγήσει στον πελάτη την ιδιαιτερότητα κάθε πιάτου και να παράσχει τις ποιοτικότερες υπηρεσίες με χαμόγελο και ευγένεια. Όλα τα παραπάνω γίνονται γρήγορα, καθώς το Koi Sushi Bar παραμένει σταθερά το αγαπημένο street food concept της ιαπωνικής κουζίνας!

koi logo

Με ευέλικτο μοντέλο το Koi έκανε το sushi… street food

Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα

Το διαφοροποιητικό στοιχείο του Koi Sushi Bar έγκειται στην εξαιρετικά χαμηλή επένδυση στην οποία καλείται να προχωρήσει ο υποψήφιος franchisee, σε σύγκριση με άλλες αλυσίδες εστιατορίων. Γεγονός που ενισχύει τις προϋποθέσεις για αύξηση της κερδοφορίας κάθε καταστήματος.

Έχοντας συνάψει τις κατάλληλες συμφωνίες με τους καλύτερους προμηθευτές της αγοράς, και εφαρμόζοντας καινοτομίες στον τρόπο της παραγωγής, η εταιρεία έχει επιτύχει να μειώσει το food cost των καταστημάτων, κάτι που σημαίνει μεγαλύτερο κέρδος για τον συνεργάτη.

To ευέλικτο concept των Koi περιλαμβάνει 3 profit centers για sit-in, take-away και delivery, όπως και 2 διαφορετικούς τύπους καταστημάτων, που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες της κάθε τοπικής αγοράς.

Μια επιπλέον διαθέσιμη επιλογή είναι τα μικρότερα σε μέγεθος καταστήματα Koi που εξυπηρετούν την πελατεία τους κυρίως με take-away και delivery.Τα καταστήματα αυτά απαιτούν χαμηλότερη επένδυση και λειτουργούν αποδοτικά σε περιοχές με γραφεία, κατοικίες και εμπορικούς δρόμους.

koi fakos

Ένα σύστημα απλό στη λειτουργία του

Μεγάλο πλεονέκτημα του Koi Sushi Bar είναι η απλότητα στο επίπεδο της λειτουργίας. Με ένα δοκιμασμένο και επιτυχημένο επιχειρηματικό μοντέλο, το Koi προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα franchise και ένα ολοκληρωμένο σύστημα υποστήριξης, επιτυγχάνοντας υψηλή κερδοφορία και διαρκείς αποδόσεις.

Το Koi Sushi Bar προσφέρει στους franchisees του:

  • Αποδεδειγμένα επιτυχημένο street food concept που προσφέρει ένα premium προϊόν, όπως το sushi, σε προσιτές τιμές και σε σταθερά υψηλή ποιότητα.
  • Συνεχής ανανέωση γεύσεων, εκλεπτυσμένο και διαφοροποιημένο μενού.
  • Λιτή και ζεστή ατμόσφαιρα, που αποπνέει της ιαπωνική κουλτούρας με έμφαση σε άυλα στοιχεία του retail mix.
  • Ανταποκρίνεται στη στροφή των καταναλωτών στο υγιεινό και φρέσκο φαγητό και σε ένα ευρύ, όλο και πιο εκπαιδευμένο κοινό.
  • Μειωμένα κόστη πρώτων υλών λόγω της υψηλής διαπραγματευτικής δύναμης της εταιρείας.
  • Winning strategies και πλάνα λειτουργίας εύκολα διαχειρίσιμα
  • Αποκλειστικότητα περιοχής
  • Δυνατότητα παράδοσης με το κλειδί στο χέρι
  • Ο υποψήφιος επενδυτής με την κατάλληλη εκπαίδευση, υποστήριξη και καθοδήγηση εντάσσεται εύκολα στο σύστημα.

Το Koi έκανε το sushi street food, μια προσιτή επιλογή, έγινε ο πρωταγωνιστής στην αγορά και ανέβασε ψηλά τον πήχη της κερδοφορίας

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

KOI SUSHI BAR