Είναι πολυαγαπημένο, αριθμεί ήδη τα 15 καταστήματα και μέσα στα 7 χρόνια λειτουργίας του, το δίκτυο Κoi sushi bar έχει κατακτήσει εμπειρία, τεχνογνωσία και όραμα, στοιχεία που το καθιστούν πρωταγωνιστή της ιαπωνικής κουζίνας.
Από το 2013 μέχρι σήμερα, το Koi αποτελεί σημείο αναφοράς για το sushi που μπήκε στο ελληνικό τραπέζι και στην καθημερινότητα πολλών Ελλήνων. Με μια πρόταση που συνδυάζει το gourmet με το οικονομικό φαγητό, κρατώντας αμείωτη την υψηλή ποιότητα και την ταχύτητα. Εκατοντάδες είναι εκείνοι που συρρέουν καθημερινά στο δικό τους Κoi sushi bar ή παραγγέλνουν στον χώρο τους τις λαχταριστές και μοναδικές γεύσεις που προσφέρουν τα δημοφιλή καταστήματα, με σκοπό να κάνουν ένα γαστρονομικό διάλειμμα στο γραφείο ή στο σπίτι.
Πάντοτε υγιεινά, πάντοτε Koi-ρταστικά πιάτα!
Edamame beans ή popcorn shrimps για «ζέσταμα», maki rolls γεμιστά με σολομό ή τόνο, συνδυασμένες με καυτερές ή άλλες sauces, noodles πολύχρωμα και για κάθε γούστο είναι μόνο κάποιες από τις επιλογές των πελατών που έρχονται στα Koi sushi bars. Οι λαχταριστές γεύσεις προσφέρονται πάντα με χαμόγελο, στο πλαίσιο της άψογης εξυπηρέτησης ενός άρτια καταρτισμένου προσωπικού σε κάθε εστιατόριο Κoi.
Εκπαίδευση, ευελιξία, ποιότητα σε ένα franchise!
Η εταιρεία προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης στον νέο συνεργάτη και συνεχή υποστήριξη καθόλη τη διάρκεια της συνεργασίας τους. Ο franchisee μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε δύο τύπους καταστημάτων, ανάλογα με τις ξεχωριστές ανάγκες της περιοχής στην οποία θα δραστηριοποιηθούν.
Όλα αυτά μέσα σε ένα δίκτυο που έχει συνάψει τις πιο συμφέρουσες συμφωνίες με προμηθευτές, διασφαλίζοντας άριστη ποιότητα και χαμηλές τιμές πρώτων υλών!
Αν θέλεις κι εσύ να γίνεις franchisee του Koi sushi bar, μπες εδώ