KIOSKY’S CΟNVENIENCE STORE: Συνδυαστικές αγορές προς όφελος πελατών & συνεργατών

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 24 Μαρτίου 2020
KIOSKY’S CΟNVENIENCE STORE: Συνδυαστικές αγορές προς όφελος πελατών & συνεργατών

Στα KIOSKY’S CONVENIENCE STORE η πιο γλυκιά καλημέρα συνδυάζεται με ποιοτικό καφέ, σνακ αλλά και αγορές για την κάλυψη καθημερινών αναγκών του σπιτιού. Όλα σε ένα κατάστημα που έχει καθιερωθεί ως η καρδιά της γειτονιάς για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Μας συστήθηκε μόλις το 2017 και στις αρχές του 2020 αριθμεί 29 καταστήματα σε Αττική και Θεσσαλονίκη. Το πιο ολοκληρωμένο convenience store αναπτύσσεται σε όλη την Ελλάδα, με στόχο να προσφέρει συνδυαστικές αγορές εύκολα και απλά, πάντα με χαμόγελο κι ασφάλεια! Πρόκειται για τη μοναδική πρόταση της ελληνικής αγοράς που παρέχει τη λύση των πέντε καταστημάτων σε ένα. Coffee & snack shop, περίπτερο με καπνικά είδη, mini market, κάβα και service point, όλα σε ένα κατάστημα της οικογένειας KIOSKY’S CONVENIENCE STORE!kioskys convenience store franchiseΜε την καινοτομία να είναι χαραγμένη στο DNA της, η εταιρεία μας παρουσιάζει τη νέα υπηρεσία ekiosky’s αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως ήρθε για να «λύσει» τα χέρια των πελατών αλλά και να υποστηρίξει στον μέγιστο βαθμό τους υποψήφιους συνεργάτες – franchisees που θα την επιλέξουν.

kioskys newΤα KIOSKY’S CONVENIENCE STORE, είναι η πρόταση franchise που ήρθε για να δώσει λύσεις στην καθημερινότητα των ανθρώπων προσφέροντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα σε δυναμικούς franchisees να γίνουν σημείο αναφοράς στην περιοχή τους. Η επαναληψιμότητα και οι συνδυαστικές αγορές εξασφαλίζουν μεγαλύτερη μέση απόδειξη και προσφέρουν πολλαπλές πηγές εσόδων στον συνεργάτη – franchisee

Πέντε καταστήματα σε ένα

Οι καταναλωτικές συνήθειες έχουν πλέον αλλάξει. Ο σύγχρονος άνθρωπος κινείται σε εξαιρετικά έντονους ρυθμούς ζωής και ψάχνει στις αγορές του την ευκολία, την ποικιλία, την ποιότητα, την ευελιξία και την ταχύτητα. Η ομάδα του KIOSKY’S CONVENIENCE STORE γνωρίζει καλά την τάση της αγοράς και έτσι ανέπτυξε ένα μοντέλο λειτουργίας που κάνει τη ζωή των ανθρώπων πιο εύκολη. Η γωνιά του καφέ στο KIOSKY’S CONVENIENCE STORE σαφώς και βοηθά τις πωλήσεις, λειτουργώντας συμπληρωματικά. Στα καταστήματα του δικτύου ο πελάτης πίνει τον πρωινό του καφέ με τη συνοδεία λαχταριστών σνακ, πραγματοποιεί αγορές για το σπίτι και επί τη ευκαιρία μπορεί να πληρώσει πανεύκολα τους λογαριασμούς του. Με λίγα λόγια, με μία και μόνο επίσκεψη γλιτώνει χρόνο, πραγματοποιώντας συνδυαστικές αγορές! 

Kioskys peristeri gonia tou kafe
 
Η πληρέστερη προϊοντική γκάμα τώρα και ηλεκτρονικά

Στοχεύοντας πάντα να κρατά κορυφαία θέση στην καρδιά των καταναλωτών και με σύμμαχο την τεχνολογία, η KIOSKY’S CONVENIENCE STORE μας παρουσιάζει την ekiosky’s, πλατφόρμα όπου οι πελάτες μπορούν να πραγματοποιούν online αγορές από οποιοδήποτε κατάστημα του δικτύου, ανάλογα την περιοχή στην οποία βρίσκονται. Καφές, τσιγάρα, σνακ, προϊόντα για το σπίτι, ποτά κ.λπ., καταφθάνουν στην πόρτα τους μέσα σε μόλις 20 λεπτά, εύκολα, γρήγορα και απλά!

Επιπλέον, χρησιμοποιώντας το ekioskys.gr για τις αγορές του, ο πελάτης επιβραβεύεται, απολαμβάνοντας συνεχώς νέες προσφορές & προνομιακά πακέτα για ό,τι ψωνίζει. Τι σημαίνει αυτό για τον franchisee; Πως με σύμμαχο τη σύγχρονη τεχνολογία, αξιοποιεί το μοναδικό πρόγραμμα loyalty στην ελληνική μικρή λιανική που του παρέχει η εταιρεία.Kioskys convenience store franchise katastima peristeri Οι παράγοντες της επιτυχίας

Οι πολλαπλές λύσεις που προσφέρουν τα KIOSKY’S CONVENIENCE STORE μεταφράζονται σε γρήγορη επίτευξη του breakeven καθώς ο επιχειρηματίας αρχίζει να έχει άμεσα κέρδη από την επένδυσή του. Η αποδοτικότητα αυτή οφείλεται τόσο στην ιδιαίτερη δομή, όσο και στις απλοποιημένες διαδικασίες ανοίγματος.

Η διαχρονικότητα που χαρακτηρίζει το KIOSKY’S CONVENIENCE STORE οφείλεται καταρχάς στον σχεδιασμό του
  • Πέντε καταστήματα σε ένα συνδυάζοντας coffee shop, mini market, service point, ψιλικά, snack shop και τη μεγαλύτερη ποικιλία σε καπνικά
  • Πλήρης προϊοντική γκάμα ενός καταστήματος καθημερινών αγορών
  • Επιλογή των προϊόντων με βάση τις ανάγκες και τις ιδιαίτερες προτιμήσεις του κοινού της περιοχής αυξάνοντας την επισκεψιμότητα
  • Συνεργασία με επώνυμους προμηθευτές που ενισχύουν την εμπιστοσύνη του κοινού
  • Έναρξη της λειτουργίας σε έναν με τρεις μήνες
  • Δυνατότητα παράδοσης του καταστήματος με «το κλειδί στο χέρι»
  • Ειδικό πρόγραμμα μετατροπής υφιστάμενων mini markets ή καφέ σε KIOSKY’S CONVENIENCE STORE

kioskys convenience store franchise  kafesΕπιπρόσθετα, με τη νέα υπηρεσία ekiosky’s, o συνεργάτης:

  • Αυξάνει τον όγκο των παραγγελιών και τη συχνότητά τους. Κάνοντας χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, ο πελάτης επιβραβεύεται με εξατομικευμένες προσφορές, οι οποίες οδηγούν σε cross selling.
  • Καταλαβαίνει τα θέλω του πελάτη. Μέσω της πλατφόρμας ο συνεργάτης είναι σε θέση να γνωρίζει ποια προϊόντα παρουσιάζουν την υψηλότερη ζήτηση και ποια όχι.
Με τη σωστή προώθησή τους λοιπόν, προχωρά σε βελτιωτικές κινήσεις, αυξάνοντας την κερδοφορία του. Το KIOSKY’S CONVENIENCE STORE αποτελεί το πιο ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο για τη δημιουργία sigle, multi unit ή συμμετοχικών σχημάτων ενώ είναι ιδανικό για family business.
 
Το δικό μου KIOSKY’S CONVENIENCE STORE
Ο συνεργάτης της KIOSKY’S CONVENIENCE STORE λαμβάνει την πλήρη υποστήριξη της INKAT A.E., μιας μεγάλης εταιρείας με ισχυρό όνομα στην αγορά. Χάρη στις συμφωνίες που έχει συνάψει με επώνυμους προμηθευτές, πετυχαίνει καλύτερες τιμές τις οποίες αν λειτουργούσε ανεξάρτητα, δεν θα μπορούσε να απολαμβάνει.
 
Επίσης, ακόμα και αν δεν διαθέτει εμπειρία στον χώρο, μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης μαθαίνει όλα όσα πρέπει να γνωρίζει σε επίπεδο καθημερινής λειτουργίας και εξυπηρέτησης. Όλα αυτά στο πλαίσιο μιας εταιρείας με υψηλή τεχνογνωσία και αποτελεσματικά συστήματα και διαδικασίες που διευκολύνουν στην καθημερινή λειτουργία του καταστήματος, χτίζοντας παράλληλα πιστότητα και σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες που το επιλέγουν καθημερινά για την κάλυψη μικρών και μεγάλων αναγκών!
 
Η μετεξέλιξη των παραδοσιακών καταστημάτων ψιλικών ειδών διαμορφώνει και μεταμορφώνει την επόμενη μέρα στον κλάδο του λιανεμπορίου. Η ομάδα της KIOSKY’S CONVENIENCE STORE και μέσω του ekiosky’s καινοτομεί και παρέχει όλα τα εφόδια στο «μικρό επιχειρείν», ώστε να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις του αύριο, δημιουργώντας ισχυρό, ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

KIOSKY’S CONVENIENCE STORE