Η RE/MAX στηρίζει έμπρακτα το Χαμόγελο του Παιδιού

Κατηγορία: Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
Δημοσιεύτηκε: 21 Απριλίου 2021
Η RE/MAX στηρίζει έμπρακτα το Χαμόγελο του Παιδιού

Από 21 Απριλίου 2021 μέχρι και τη Μεγάλη Τετάρτη 28/4, τα γραφεία και οι σύμβουλοι ακινήτων της RE/MAX συγκεντρώνουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το Χαμόγελο του Παιδιού, το οποίο στηρίζει χιλιάδες παιδιά και οικογένειες με προβλήματα διαβίωσης.

«Λόγω των ανατροπών που έχει προκαλέσει η πανδημία, είναι ακόμα μεγαλύτερη η ανάγκη να παραμείνουμε δίπλα στις οικογένειες που σήμερα δοκιμάζονται, αδυνατώντας να καλύψουν έστω τα στοιχειώδη για τα παιδιά τους. Μόνο όλοι μαζί ενωμένοι θα καταφέρουμε να προσφέρουμε ένα όμορφο Πάσχα, με Χαμόγελο, για κάθε παιδί και οικογένεια στην Ελλάδα!», αναφέρουν εκπρόσωποι της RE/MAX.

remax franchise stirizei to xamogelo tou paidiou

H RE/MAX δημιουργήθηκε το 1973, στις HΠA και σήμερα είναι ένας πολυεθνικός κολοσσός στον χώρο του Real Estate με ισχυρή παγκόσμια παρουσία σε πάνω από 110 χώρες, 8.300 γραφεία και περισσότερους από 128.000 συμβούλους ακινήτων.

H RE/MAX Ευρώπης με έδρα την Aυστρία, ηγείται της ευρωπαϊκής αγοράς ακινήτων εδώ και 25 χρόνια, έχοντας αναπτύξει ένα εξίσου ισχυρό δίκτυο κτηματομεσιτικών γραφείων σε 40 χώρες της «γηραιάς ηπείρου» με 2.000 γραφεία και 29.000 συμβούλους ακινήτων.

Στη χώρα μας, η RE/MAX Ελλάς αποτελεί το Νο 1 διεθνές δίκτυο real estate με 19 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην ελληνική αγορά ακινήτων.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

RE/MAX