«Η Coffee Berry προσφέρει εγγύηση και ποιότητα σε όλες τις αγορές»

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 21 Μαρτίου 2018
«Η Coffee Berry προσφέρει εγγύηση και ποιότητα σε όλες τις αγορές»

Τι ήταν αυτό που έκανε τον Αριστοτέλη Λεάκο και τον Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο να επενδύσουν στο άνοιγμα 2 καταστημάτων Coffee Berry και να συνεργαστούν με τον απόλυτο εκπρόσωπο του τρίτου κύματος καφέ που διαπρέπει σε Ελλάδα και Κύπρο;

coffee berry.franchisees.koropi kerateas

Μέσα σε ένα χρόνο δημιούργησαν 2 καταστήματα Coffee Berry, σε φαινομενικά δύσκολες περιοχές. Γιατί επέλεξαν την Coffee Berry και ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας τους;

Τόσο ο κ. Λεάκος, όσο και ο κ. Παπαδόπουλος, δεν διέθεταν προηγούμενη εμπειρία στην αγορά της Εστίασης. Ο κ. Λεάκος ασχολείτο με τη μικρή λιανική, ενώ ο κ. Παπαδόπουλος με το real estate. Η απόφασή τους να επενδύσουν στον χώρο προέκυψε έπειτα από ενδελεχή έρευνα. Εντόπισαν την ανάγκη για ποιοτικό καφέ που να απευθύνεται στον σύγχρονο άνθρωπο, προσφέροντας παράλληλα μια ολοκληρωμένη αγοραστική εμπειρία, σε ένα ευχάριστο περιβάλλον. Η υποστήριξη της ομάδας της Coffee Berry, καθώς και η εμπειρία της Delmocca ήταν καθοριστικοί παράγοντες που τους παρότρυναν να προχωρήσουν σε συνεργασία και να δραστηριοποιηθούν στον κλάδο.

koropiportal1

«Σκεφτόμασταν να ασχοληθούμε με το franchising και η συνεργασία μας με την εταιρεία προέκυψε κατόπιν έρευνας στον χώρο του street café. Επισκεφτήκαμε αρκετά καταστήματα και καταλήξαμε στην Coffee Berry, διότι μας ενθουσίασε ο σχεδιασμός τους και η ποιότητα των προϊόντων που δοκιμάσαμε», αναφέρουν.

Ο σχεδιασμός των καταστημάτων Coffee Berry μαγνητίζει τα βλέμματα, καθώς δίνεται έμφαση στη λειτουργικότητα και στη λεπτομέρεια, κάνοντάς τα ξεχωριστά ανάμεσα στα τόσα concepts της Εστίασης.

Πόσο αποδοτική μπορεί να είναι η επιλογή μιας τοποθεσίας πέρα από τις πιο «συνηθισμένες» περιοχές σε πιο κεντρικά σημεία;

Γνωρίζαμε πως η Coffee Berry είναι μια αξιόλογη εταιρεία η οποία σε όποια αγορά υπάρξει μπορεί να προσφέρει εγγύηση για την ποιότητα των προϊόντων της και σεβασμό στον πελάτη

«Τόσο η Κερατέα, όσο και το Κορωπί, είναι πόλεις με αρκετό πληθυσμό», απαντούν. «Γνωρίζαμε πως η Coffee Berry είναι μια αξιόλογη εταιρεία η οποία όπου υπάρξει μπορεί να προσφέρει εγγύηση για την ποιότητα των προϊόντων της και σεβασμό στον πελάτη», προσθέτουν.

Η Coffee Berry σταθηκε στο πλευρό τους από την πρώτη στιγμή, δημιουργώντας ένα ασφαλές και αποδοτικό κλίμα συνεργασίας. «Δεν αντιμετωπίσαμε καμία πρόκληση, καθώς ο κόσμος μας υποδέχτηκε με ενθουσιασμό», τονίζουν. Ήταν σίγουροι για το προϊόν, το concept και για το προσφερόμενο επίπεδο υπηρεσίας της Coffee Berry. Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως και εκείνοι ήταν παρόντες στα καταστήματα και πρόσφεραν ό,τι μπορούσαν, ανάλογα με τις δυνατότητές τους, έχοντας την πλήρη υποστήριξη της εταιρείας.

coffee.berry.koropi1

Η αποτελεσματική λειτουργία δυο καταστημάτων αναμφισβήτητα απαιτεί ορισμένες προϋποθέσεις. «Για την εύρυθμη λειτουργία των καταστημάτων μας, απαιτείται υπευθυνότητα και καθημερινή παρουσία. Επιπλέον, η επιλογή του κατάλληλου προσωπικού και η συνεχής εκπαίδευσή του είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες της επιτυχίας μας», εξηγούν.

coffee.berry.takeaway

Αυτό που τους δίνει ώθηση στο να γίνονται καλύτεροι είναι οι έπαινοι και τα εύσημα των καταναλωτών. «Απολαμβάνουμε να ακούμε συγχαρητήρια από τους πελάτες μας για τα καλύτερα προϊόντα της Coffee Berry που τους προσφέρουμε. Συστήνουμε ανεπιφύλακτα την εταιρεία, σε όποιον σκέφτεται να επενδύσει στο χώρο της εστίασης, καταλήγουν.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

COFFEE BERRY