Η Άννα Κολυβά αναλαμβάνει τη Γενική Διεύθυνση της Γρηγόρης

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 15 Μαΐου 2024
Η Άννα Κολυβά αναλαμβάνει τη Γενική Διεύθυνση της Γρηγόρης

Τον ρόλο της Γενικής Διευθύντριας στην εταιρία Γρηγόρης αναλαμβάνει από την 1η Ιουνίου η Άννα Κολυβά, απόφοιτη του τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων και κάτοχος ΜΒΑ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχοντας ενταχθεί στο δυναμικό της Γρηγόρης το 2008, εξελίχθηκε σε Marketing Director, το 2015, ενώ το 2023 ανέλαβε τις Εμπορικές & Shared Services Διευθύνσεις.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Γρηγόρης, Βλάσσης Γεωργάτος δήλωσε: «Η διευρυμένη και πολυετής εμπειρία της Άννας σε θέσεις ευθύνης της εταιρίας, σε συνδυασμό με τη στρατηγική σκέψη και το ομαδικό της πνεύμα, αποτελούν τη βάση για την επιτυχία στα νέα της καθήκοντα ως Γενική Διευθύντρια. Είμαι βέβαιος ότι η Άννα θα συνεχίσει να οδηγεί την εταιρία σε νέες επιτυχίες και επιδόσεις».

γρηγόρης

Λίγα λόγια για τον Γρηγόρη

Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα στους καταναλωτές του εδώ και πάνω από 50 χρόνια, σε κάθε γειτονιά και πόλη, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες! Βραβεύτηκε σαν Famous Brand στην Ελληνική αγορά για το 2023-2024 και κατέχει την 10η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ. Στην οικογένεια του Γρηγόρη όλοι φροντίζουν να εργάζονται με πάθος ώστε να έχουν μια υψηλή θέση στην καρδιά των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που καθημερινά επισκέπτονται τα καταστήματα της αλυσίδας.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΓΡΗΓΟΡΗΣ