Hans & Gretel: Το concept που προσφέρει ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 05 Φεβρουαρίου 2020
Hans & Gretel: Το concept που προσφέρει ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής

Το Hans & Gretel, στα πρότυπα των θεματικών πάρκων του εξωτερικού, είναι ο πρώτος διαδραστικός και μαγευτικός πολυχώρος της ελληνικής αγοράς, που προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία εντυπωσιακών γλυκισμάτων, εμπνευσμένων από το γνωστό παραμύθι των αδελφών Grimm.

Χάρη στις τυποποιημένες διαδικασίες και τα συστήματα υποστήριξης που έχει δημιουργήσει η μητρική εταιρεία, το Hans & Gretel αποτελεί μια πρόταση franchise με όλα τα συστατικά για επιτυχία και κερδοφορία, όπως μας εξηγεί στην συνέντευξή του ο franchisee του Πειραιά, Γεώργιος Ανδρίτσος.

hans & gretel peiraia franchise

Ποια ήταν η προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία σας; Είχατε ασχοληθεί προηγουμένως με την εστίαση;

Ανέκαθεν απασχολούμουν επαγγελματικά στο χώρο της εστίασης, έχοντας περάσει σχεδόν από όλα τα πόστα , με τελευταίο του υπεύθυνου λειτουργίας.

Πώς αποφασίσατε να επενδύσετε σε ένα σύστημα franchise; Με ποια κριτήρια επιλέξατε να συνεργαστείτε με το Hans & Gretel;

Είμαι της άποψης ότι αυτό που εδραιώνει ένα μαγαζί είναι ο συνδυασμός του καλού προϊόντος, της οργάνωσης και της άμεσης εξυπηρέτησης, συνδυασμό που αδιαμφισβήτητα μπορεί να σου παρέχει μια καλά δομημένη εταιρεία franchise όπως αυτή του Hans & Gretel .

Hans and gretel gluka franchise

Πώς θα περιγράφατε τη συνεργασία σας με το Hans & Gretel από την πρώτη μέρα  έως σήμερα; Αν ξεκινούσατε τώρα θα αλλάζατε κάτι; Και αν ναι τι θα ήταν αυτό;

Με την εταιρεία υπάρχει άψογη συνεργασία και ταύτιση ιδεών, με σωστή καθοδήγηση απ’ την πλευρά τους. Ίσως το μοναδικό που θα άλλαζα, εάν άλλαζα κάτι, αυτό θα ήταν το ακίνητο που στεγάζει την επιχείρησή μου. Πιο συγκεκριμένα, θα επέλεγα ένα μεγαλύτερο που θα εξυπηρετούσε καλύτερα τον όγκο της δουλειάς μας.

Ποια υποστήριξη σας παρείχε η μητρική εταιρεία στο κομμάτι της εκπαίδευσης;

Από την έναρξη της λειτουργίας του καταστήματος αλλά και μετά απ’ αυτήν, η εταιρεία εκπαιδεύει το εκάστοτε μέλος του προσωπικό του νέου καταστήματος, είτε απασχολώντας το στο κεντρικό κατάστημα της, είτε με την παρουσία καταρτισμένου προσωπικού της στο νέο κατάστημα, έως ότου κριθεί ότι έχουν μεταδώσει όλα όσα πρέπει.

Σε ποιους άλλους τομείς της λειτουργίας του καταστήματος λαμβάνετε υποστήριξη;

Η εταιρεία μας διασφαλίζει την άμεση εξυπηρέτηση σε θέματα συντήρησης μηχανημάτων, την ανανέωση του καταλόγου των προϊόντων, ανάλογα με την εποχή, και την απαραίτητη προβολή-διαφήμιση.

Hans and gretel gluka franchising

Πού πιστεύετε ότι οφείλεται η επιτυχία του Hans & Gretel;

Η αδιαμφισβήτητη επιτυχία του Hans & Gretel οφείλεται στην προσωπική εργασία τον συντελεστών του concept, στον ιδιαίτερο σχεδιασμό των μαγαζιών και στην ποιότητα των προϊόντων του!

Τελικά, σήμερα, είναι η κατάλληλη εποχή προκειμένου κάποιος να επενδύσει σε ένα franchise και ειδικά στο Hans & Gretel;

Αυτή την περίοδο, στην μετά κρίση εποχή που βιώνουμε, κινήσεις όπως το Hans & Gretel παρουσιάζουν την απαραίτητη βιωσιμότητα και αποτελεί σίγουρα σωστή κίνηση.

Πώς δέχθηκε η αγορά του Πειραιά το Hans & Gretel;

Η αγορά του Πειραιά βιώνει έναν οργασμό επενδύσεων και ανάπτυξης  και αποδέχθηκε με μεγάλη θέρμη την κίνηση αυτή! Μιλάμε για ένα concept που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, πράγμα που το κάνει φιλικό σε όλη την γκάμα του πελατολογίου, ενώ παράλληλα ένα να προσφέρει απολαύσεις σε κάθε target group του ευρύτερου κοινού .

Πόσο εύκολο είναι να διευθύνετε ένα Hans & Gretel;

Το Hans and Gretel αποτελεί μια «αυτοματοποιημένη» επιχείρηση, η οποία με μια ήπια διαχείριση και ενασχόληση μπορεί να αποφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα χωρίς να χρειάζεται να αφιερώνεις προσωπική εργασία πέραν του φυσιολογικού και να αναγκάζεσαι να αποκοπείς απ’ άλλες επαγγελματικές ή άλλου είδους δραστηριότητες.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

HANS & GRETEL