Hans & Gretel: Η παραμυθένια αλυσίδα μαγεύει και την Κέρκυρα

Κατηγορία: Franchisees Success Stories
Δημοσιεύτηκε: 19 Ιουνίου 2019
Hans & Gretel: Η παραμυθένια αλυσίδα μαγεύει και την Κέρκυρα

Πώς μπορούν τα κερκυραϊκά καντούνια να γίνουν μια μαγική και ζαχαρωτή υπόθεση; Η Hans & Gretel ξέρει πώς να «μεταμορφώσει» μια βόλτα στο παραμυθένιο της κατάστημα σε αγοραστική εμπειρία. Γιατί διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία, τις κατάλληλες υποδομές και τις στρατηγικές ανάπτυξης που δομούν μια άρτια συνεργασία, με magic profits και χαμόγελα χαράς.

Οι κ.κ. Αλέξανδρος Ελύτης και Ανδρέας Πανηγυράκης, μοιράζονται στο περιοδικό FRANCHISE SUCCESS τη δική τους μαγική εμπειρία από το πιο sweet & candy factory και μας εξηγούν πώς ήδη μέσα σε λίγους μήνες εδραιώθηκαν στην καρδιά της τοπικής κοινωνίας.

hans and gretel sweet and candy

Το Hans & Gretel αποτελεί ένα νέο και μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα concept που δημιουργεί μια νέα κατηγορία καταστημάτων. Τι σας έκανε να το επιλέξετε και πώς το ξεχωρίσατε από τα υπόλοιπα brands της αγοράς;

Η άμεση αναγνωρισιμότητα του brand, η ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών, το ιδιαίτερο προϊοντικό μείγμα, το δοκιμασμένο και ολοκληρωμένο επιχειρηματικό μοντέλο και βέβαια η μοναδικότητα του concept, είναι μερικοί από τους παράγοντες που έκριναν την επιλογή μας.

hans and gretel franchise

Πώς σας υποδέχθηκε η τοπική αγορά, ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις;

Η κοινωνία της Κέρκυρας μας αγκάλιασε με πολλή αγάπη πριν καλά-καλά ανοίξουμε το κατάστημα. Όπως σας είπαμε, το brand έχει υψηλή αναγνωρισιμότητα και το κοινό ξέρει τι μπορούμε να προσφέρουμε! Βρίσκαμε σημειώματα και ζωγραφιές  με εκδηλώσεις αγάπης αλλά και ανυπομονησίας, σχετικά με το άνοιγμα του καταστήματος! Και βέβαια από τις πρώτες κιόλας ημέρες, ο κόσμος έσπευσε στο κατάστημα, συνεχίζοντας με σταθερά αυξημένη ροή.

Η Hans & Gretel διαθέτει τα απαραίτητα συστατικά για την επιτυχία και ταυτόχρονα, μας κάνει να περνάμε καλά!

Ποιες προκλήσεις αντιμετωπίσατε στο ξεκίνημά σας και ποια η υποστήριξη της εταιρείας;

Κάθε άνοιγμα καταστήματος έχει πολλές προκλήσεις. Ειδικά στη δική μας περίπτωση, ενώ περιμέναμε μια καλή ανταπόκριση από τον κόσμο, τελικά αυτό που συνέβηκε, ξεπέρασε και τη φαντασία μας. Η εταιρεία ανταποκρίθηκε άμεσα στέλνοντάς μας έμπειρο προσωπικό και προμηθεύοντάς μας με προϊόντα και υλικά, προκειμένου να αντεπεξέλθουμε στην ιδιαίτερα μεγάλη ζήτηση του κοινού.

hans and gretel franchise

Γιατί να επιλέξει κανείς να ενταχθεί στο δίκτυο Hans & Gretel;

Αφενός, γιατί είναι ένα μοναδικό concept, καθώς δεν υπάρχει αντίστοιχη παραμυθένια take – away πρόταση. Επίσης, χαίρεσαι να συμμετέχεις με οποιονδήποτε τρόπο, ως επισκέπτης, εργαζόμενος, συνεργάτης -είπαμε είμαστε όλοι λίγο παιδιά μέσα μας. Αν και στα πρώτα του βήματα, η μεγάλη αποδοχή του brand που έχει ήδη χτιστεί και η φιλική προσέγγιση της ομάδας του Hans & Gretel, με όραμα και πάθος μας έπεισε ότι ήταν η σωστή επιλογή για εμάς. Διαθέτει τα απαραίτητα συστατικά για την επιτυχία και ταυτόχρονα, μας κάνει να περνάμε καλά!

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

HANS & GRETEL