Η πιο γλυκιά προσμονή για το νέο Hans & Gretel Λάρνακας!

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 04 Ιανουαρίου 2019
Η πιο γλυκιά προσμονή για το νέο Hans & Gretel Λάρνακας!

Το πιο γλυκό και παραμυθένιο concept ανοίγει τις «ζαχαρωτές του πύλες», έτοιμο να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους στη Λάρνακα. Η στοά Αγίου Αντωνίου αναμένεται να γεμίσει με μυρωδιές που θα μας… σπάσουν τη μύτη και με απίστευτες λιχουδιές που θα απογειώσουν την έννοια της γλυκιάς απόλαυσης.

Το Hans & Gretel  μας συστήθηκε στον πεζόδρομο της Αδριανού, στο Μοναστηράκι, το 2017 και από τότε εξελίσσεται σταθερά και αναπτύσσει νέα σημεία franchise σε Ελλάδα και Κύπρο. Πρόκειται για το μοναδικό sweet & candy factory της Ελλάδας, που προσελκύει διαφορετικά κοινά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, αυξάνοντας έτσι την επισκεψιμότητα και κατ’ επέκτασιν, το κέρδος κάθε καταστήματος της πιο γλυκιάς… αλυσίδας.

Κάθε επίσκεψη στο κατάστημα, αποτελεί και μια ξεχωριστή εμπειρία, καθώς το μοναδικό concept του Hans & Gretel ενισχύει τη δική μας συμμετοχή στην αγοραστική διαδικασία. Πιο συγκεκριμένα, κάθε υπάλληλος «συνομιλεί» με έναν διαφορετικό ήρωα, αφού προσφέρει τις ζαχαρωτές του λιχουδιές σε πολύχρωμες συσκευασίες, που φέρουν τη μοναδική ταυτότητα του ήρωα που υποδύεται. Άρα, κάθε φορά γινόμαστε λίγο Hans, λίγο Gretel και λίγο πιο παιδιά παραπάνω!

Δύο πράγματα δεν έχουν σημασία στο Hans & Gretel: η εποχή και η ηλικία.

Hans & Gretel για όλα τα «γλυκά» γούστα

Το εξαιρετικά πλούσιο προϊοντικό μείγμα των Hans & Gretel είναι τόσο μεγάλο που καλύπτει κάθε ιδιαίτερη γλυκιά προτίμηση. Chimney cakes, παγωτό κάθε λογής, ζαχαρωτά, σοκολατένιες αμαρτίες, αφράτες βάφλες, γρανίτες, μαλλί της γριάς και δεκάδες άλλες ονειρεμένες επιλογές μαγειρεύονται στο «τσουκάλι» της μάγισσας, ικανοποιώντας κάθε ουρανίσκο!

Δύο πράγματα δεν έχουν σημασία στο Hans & Gretel: η εποχή και η ηλικία. Γιατί σε αυτό το μοναδικό concept, που μας συστήθηκε με ιδέες από θεματικά πάρκα του εξωτερικού, καθένας βρίσκει τη δική του αιώνια παιδικότητα, σε έναν ιδιαίτερο παντός καιρού «παραμυθοχώρο».

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τον υποψήφιο συνεργάτη – franchisee. Ο νέος συνεργάτης δεν χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία. Αρκούν το όραμα για γλυκές και ποιοτικές γεύσεις, που προσφέρονται σε ένα περιβάλλον γεμάτο με αρώματα, χρώμα και χαμογελαστά πρόσωπα. Η πλήρης εκπαίδευση και τα λεπτομερή εγχειρίδια λειτουργίας επιτρέπουν το άνοιγμα ενός νέου, λειτουργικού Hans & Gretel μέσα σε 2 μόλις μήνες, ενώ η στήριξη της εταιρείας υπάρχει για κάθε συνεργάτη σε ενδεχόμενη πρόκληση.

Αν θέλεις να αποκτήσεις το δικό σου Hans & Gretel, πάτησε ΕΔΩ

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

HANS & GRETEL