Το Mon Kulur ψήνει… νέα καταστήματα!

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 21 Μαρτίου 2019
Το Mon Kulur ψήνει… νέα καταστήματα!

Όταν το παραδοσιακό κουλούρι, με τις πιο απίθανες παραλλαγές του συναντά τον πιο γευστικό και ποιοτικό καφέ, τότε τον πρώτο λόγο έχει το Mon Kulur! Η εταιρεία διαθέτοντας ήδη 5 πιλοτικά καταστήματα, προχωρά σε νέες συνεργασίες franchise σε Θεσσαλονίκη και Καλλιθέα! Μάλιστα, η εταιρεία που αναπτύσσει την επιχειρηματική πρόταση Mon Kurur είναι η πρώτη που δημιούργησε εκπαιδευτικό κέντρο, με το που ξεκίνησε την ανάπτυξη μέσω franchising. Στόχος να προετοιμάζονται πλήρως οι υποψήφιοι συνεργάτες, τόσο σε θεωρητικό, όσο και σε πρακτικό επίπεδο, καλύπτοντας όλο το φάσμα γνώσεων για την εύρυθμη λειτουργία της δικής τους επιχείρησης.

Mon Kulur

Στα Μon Kulur, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να γίνει αυτόπτης μάρτυρας στη διαδικασία παρασκευής των κουλουριών. Με τους αρτοπαρασκευαστές να πλάθουν και να ψήνουν το αγαπημένο παραδοσιακό σνακ καθημερινά στα ανοιχτά εργαστήρια των καταστημάτων, κάθε επίσκεψη μετατρέπεται σε βιωματική εμπειρία. Αυθεντικές συνταγές ετών, μετατρέπονται σε λαχταριστές ζύμες που πλέκονται «κοτσίδα» και γίνονται σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. Συνθέσεις με γλυκά υλικά, αλμυρές λιχουδιές και αρώματα που διαχέονται στον αέρα, σπάνε τη μύτη των περαστικών και τους «καλούν» να επισκεφτούν το κατάστημα και να δοκιμάσουν κάθε ξεχωριστή, τραγανή γεύση.

Mon Kulur

Οι παραγγελίες σε καφέ «δίνουν και παίρνουν» από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα, με τους εξειδικευμένους baristi να δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να ικανοποιήσουν κάθε ιδιαίτερη προτίμηση. Ο ανώτερης ποιότητας καφές και η εξαιρετική παρασκευή του από το έμπειρο προσωπικό, ολοκληρώνονται με την πιο γλυκιά καλημέρα, που λέγεται σε καθέναν ονομαστικά, συνδυασμένη με ένα φωτεινό χαμόγελο. Η ομάδα του Mon Kulur γνωρίζει τους πελάτες της και φροντίζει καθημερινά για την άριστη και ουσιαστική εξυπηρέτησή τους!

monkulur koulouri

Η επένδυση στο Mon Kulur αποτελεί επιχειρηματική πρόταση με πολλαπλά οφέλη για τον συνεργάτη. Πρόκειται για ένα διαχρονικό concept, που υποστηρίζεται με όλες τις απαραίτητες υποδομές από το δίκτυο. Η αλυσίδα παρέχει ολοκληρωμένη εκπαίδευση και πλήρη υποστήριξη στους franchisees, προκειμένου να εξασφαλίζεται η ενιαία εικόνα και λειτουργία των καταστημάτων. Επιπλέον, η εταιρεία παρέχει στον υποψήφιο franchisee έμπειρο αρτεργάτη, καθώς και αναλυτικά εγχειρίδια και συνταγολόγια. Έτσι, το άνοιγμα ενός καταστήματος γίνεται πολύ εύκολη υπόθεση και μπορεί να υλοποιηθεί μόλις σε διάστημα 2 μηνών, με οργάνωση, ασφάλεια κι επιτυχία.

Για να αποκτήσεις το δικό σου Mon Kulur, μπες εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MON KOOLOOR