Η Hans & Gretel ξεχωρίζει και πάλι!

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 30 Οκτωβρίου 2018
Η Hans & Gretel ξεχωρίζει και πάλι!

Η κάθε εποχή και οι διάφορες «ιδιαίτερες» μέρες που γιορτάζουμε κάθε χρόνο αποτελούν μια εξαιρετική ευκαιρία για να ενισχύσει ένα concept το brand awareness του και να ξεχωρίσει στον χώρο του.

Η Hans & Gretel , γνωστή για τα μοναδικά γλυκίσματα από όλο τον κόσμο και την ξεχωριστή εικόνα που έχει δημιουργήσει, φροντίζει να χρησιμοποιεί κάθε ευκαιρία ώστε να ξεπερνάει την εποχικότητα και να προσελκύει νέα κοινά, γιορτάζοντας μαζί με τους καταναλωτές.

Στο πλαίσιο αυτό, το μοναδικό διαδραστικό sweet & candy factory της Ελλάδας «γιορτάζει» το δημοφιλές Halloween δημιουργώντας μια μοναδική σειρά από γλειφιτζούρια και ζαχαρωτά ειδικά για την ημέρα.

Εδώ το ερώτημα «trick or treat» έχει σίγουρη απάντηση! Λαχταριστές λιχουδιές με spooky στοιχεία περιμένουν μικρούς και μεγάλους να ζήσουν το δικό τους Halloween παραμύθι και να γευτούν προιόντα που θα τους μείνουν αξέχαστα. Παράλληλα, το Hans &Gretel «ντύνεται» στο πνεύμα των ημερών για να υποδεχθεί τους λάτρεις της γιορτής αυτής, προσαρμόζωντας τη διακόσμησή του. Με αυτόν τον τρόπο, το ζαχαρόσπιτο της καλής μάγισσας Έμιλυ μετατρέπετε για λίγες ημέρες σε ένα στοιχειωμένο σπίτι που αφηγείται ένα νέο παραμύθι.

Το Hans & Gretel, το οποίο προσαρμόζεται πάντα ανάλογα με την εποχή και την περίσταση, τώρα αδράττει την εξαιρετική ευκαιρία του Halloween για να ενισχύσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών και να προσελκύσει νέα κοινά.

Εάν θέλεις να ανοίξεις κι εσύ το δικό σου μοναδικό Hans & Gretel, πάτησε εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

HANS & GRETEL