«Η γωνιά του καφέ στο KIOSKY’S CONVENIENCE STORE βοηθά τις πωλήσεις»

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 01 Ιουλίου 2019
«Η γωνιά του καφέ στο KIOSKY’S CONVENIENCE STORE βοηθά τις πωλήσεις»

H συνεργασία της κας Ελευθερίας Σάλα με την INKAT A.E. ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια, καθώς διαθέτει ήδη δύο μίνι μάρκετ. Σίγουρη για την επιλογή της, αποφάσισε να λειτουργήσει το δικό της KIOSKY’S CONVENIENCE STORE, καθώς έβρισκε ελκυστική την ιδέα να διαθέτει 5 καταστήματα σε 1.

kiosky's convenience store

«Επιθυμούσα να δραστηριοποιηθώ στον χώρο των convenience stores, πέραν από τα μίνι μάρκετ και γνωρίζοντας ήδη πως η INKAT A.E. είναι μια αξιόλογη εταιρεία που εμπνέει εμπιστοσύνη, αποφάσισα να συνεργαστώ για άλλη μια φορά μαζί της, για το άνοιγμα του δικού μου KIOSKY’S CONVENIENCE STORE», μας εξηγεί. Για εκείνη το να λειτουργεί ένα κατάστημα ευκολίας είναι μια νέα εμπειρία, καθώς πλέον έχει προστεθεί και ο καφές στο κατάστημά της. Ποια τα οφέλη της συνεργασίας και ποια η υποστήριξη που έχει λάβει από την εταιρεία; Την επισκεφθήκαμε στο κατάστημά της στην οδό Πατησίων, όπου μας έδωσε όλες τις απαντήσεις!

kiosky's franchise
Κυρία Σάλα, πώς σας υποδέχθηκε η τοπική αγορά;

Αν και το κατάστημα λειτουργεί μόνο 6 μήνες, ο κόσμος μας έχει αγαπήσει! Τα σχόλια που ακούμε καθημερινά είναι πολύ θετικά. Το κοινό είναι ευχαριστημένο με το προσωπικό αλλά την εξυπηρέτησή μας γενικότερα. Μας λένε πως έλειπε ένα τέτοιο κατάστημα από την περιοχή, όπου μπορούν να βρουν τα πάντα σε έναν στεγασμένο χώρο. Εδώ, ο πρωινός καφές και το σνακ μπορούν εύκολα να συμπληρωθούν από τα πρώτα ημερήσια ψώνια, όπως είναι οι αγορές για το σπίτι και τα καπνικά. Επί τη ευκαιρία, ο πελάτης μπορεί να πληρώσει τους λογαριασμούς του ή να παραλάβει μια παραγγελία, μιας και το KIOSKY’S CONVENIENCE STORE λειτουργεί και ως service point. Ό,τι χρειάζονται το βρίσκουν σε εμάς!

kiosky's patisia

Τι είδους υποστήριξη και εκπαίδευση έχετε λάβει από την αρχή της συνεργασίας σας έως σήμερα;

Αν και διαθέτω εμπειρία στη μικρή λιανική, για εμένα, το κομμάτι του καφέ ήταν κάτι καινούριο. Μέσω της εταιρείας και εγώ αλλά και το προσωπικό μου παρακολουθήσαμε σεμινάρια για την παρασκευή του καφέ, ώστε να γνωρίζω κάθε πτυχή της λειτουργίας του νέου μου καταστήματος. Ουσιαστικά, για αυτό και επέλεξα το franchising ως μέθοδο συνεργασίας. Γιατί γνώριζα πως θα έχω στο πλευρό μου την INKAT A.E. και πως θα με προετοιμάσει ανάλογα, ώστε να μπορώ να λειτουργήσω αποδοτικά τη δική μου επιχείρηση, παρέχοντάς μου μια δοκιμασμένη συνταγή.

KIOSKY’S CONVENIENCE STORE, η ιδανική επιλογή για family business.

Ποια η ανταπόκριση του κοινού στη γωνιά του καφέ στο KIOSKY’S CONVENIENCE STORE; Πόσο συμβάλλει στην ελκυστικότητα και επισκεψιμότητα του καταστήματος;

Η γωνιά του καφέ σαφώς και βοηθάει τις πωλήσεις. Ο πελάτης θα μπει μέσα για να πάρει τον καφέ του και στη συνέχεια θα ψωνίσει και ό,τι άλλο επιθυμεί, πραγματοποιώντας συνδυαστικές αγορές.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη, εδώ.

Για να αποκτήσεις το δικό σου KIOSKY’S CONVENIENCE STORE, μπες εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

KIOSKY’S CONVENIENCE STORE