Η Green Family και σε δράσεις αθλητισμού!

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 15 Μαΐου 2019
Η Green Family και σε δράσεις αθλητισμού!

Τη στήριξή της σε ενέργειες που προωθούν την ανάπτυξη του αθλητισμού στις τοπικές κοινωνίες έδειξε η αλυσίδα Green Family, στηρίζοντας το πρώτο τουρνουά ποδοσφαίρου του Σμόλικα Φαλάνης. Στον αθλητικό χώρο παρευρέθηκε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του δικτύου, Θεόδωρος Πανταλέων.

Μετά το πέρας του αγώνα, οι ποδοσφαιριστές απόλαυσαν γεύμα προσφοράς, που περιελάμβανε μια μπάρα δημητριακών, ένα νερό κι ένα φρούτο.

green-family-draseis-athlitismou

Στο πιο πράσινο μέρος, πωλούνται τα πάντα

H Green Family αποτελεί τον ηγέτη στην αγορά των βιολογικών προϊόντων και μάλιστα, καθόλου τυχαία! Στοχεύοντας στην ικανοποίηση του σύγχρονου καταναλωτή, η «πράσινη οικογένεια» μεγαλώνει, αναπτύσσεται κι εξελίσσεται. Με μια ευρεία προϊοντική γκάμα που ενέχει τόσο τρόφιμα (φρούτα, λαχανικά, κρέας, γαλακτοκομικά προϊόντα κ.ά.), όσο και είδη οικιακής και προσωπικής χρήσης (απορρυπαντικά, καλλυντικά), ο πελάτης μπορεί να προμηθευτεί ό,τι χρειάζεται στην καλύτερη ποιότητα και την καλύτερη τιμή, σε ένα μέρος.

Οι πολλαπλές αυτές παροχές και η διατήρηση της άριστης ποιότητας σημαίνουν πολλαπλές πηγές εσόδων για τον franchisee. Την ίδια στιγμή, χτίζουν μια σχέση εμπιστοσύνης με την τοπική κοινωνία και μεταφράζονται σε επαναληψιμότητα και πιστότητα.

green-family-laxanika

Ο σεβασμός για τη φύση αποτελεί ζήτημα κουλτούρας

Σήμερα η Green Family αριθμεί τα 10 καταστήματα και αναπτύσσεται μέσω του συστήματος franchise. Διεθέτει ένα ισχυρό brand, συνώνυμο των άριστων παροχών και των εξαιρετικών προϊόντων, παρέχει μηχανογραφική υποστήριξη και παρακολούθηση της πορείας του καταστήματος, κεντροποιημένη διαχείριση κι ενημέρωση του λογισμικού, που αφορά σε όλες τις λειτουργίες των καταστημάτων σε καθημερινή βάση και σαφώς, μια γερή τεχνογνωσία κι εμπειρία ετών στον κλάδο των βιολογικών προϊόντων.

«Green Family» σημαίνει σεβασμός στο περιβάλλον, σεβασμός στον άνθρωπο και σεβασμός στις αξίες της εταιρείας. Κι ο σεβασμός για την πράσινη οικογένεια δεν είναι θέμα lifestyle, αλλά στάση ζωής και ζήτημα κουλτούρας.

Για να γίνεις μέλος της Green Family, μπες εδώ

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

GREEN FAMILY