Η Fylliana επαναπροσδιορίζει την αγορά επίπλων και διακόσμησης στην Ελλάδα!

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 11 Μαΐου 2021
Η Fylliana επαναπροσδιορίζει την αγορά επίπλων και διακόσμησης στην Ελλάδα!

Με ιστορία που ξεκινά από το 1989, η εταιρεία Fylliana έχει επιτύχει να γίνει πόλος έλξης τόσο για τους καταναλωτές όσο και για τους συνεργάτες της. Η εταιρεία, εδώ και χρόνια, εφαρμόζει μια ιδιαίτερα επιτυχημένη στρατηγική πολυκάναλης ανάπτυξης, με αιχμή 80 συνεργαζόμενων σημείων πώλησης με την μορφή shop in shop στην Ελλάδα, εντείνοντας τους ρυθμούς διείσδυσης στην αγορά.

Στα πλαίσια αυτής της φιλοσοφίας, η εταιρεία Fylliana άνοιξε, το 2020, το πρώτο κατάστημα franchise κάνοντας δυναμική εμφάνιση και στο franchising.Σήμερα,  συγκαταλέγεται στις κορυφαίες εισαγωγικές εταιρείες στον χώρο του επίπλου, εξυπηρετώντας ένα εκτενές δίκτυο 500 πελατών στην Ελλάδα και σε Βαλκανικές χώρες.

fylliana franchise ilion bed concept

Πολλαπλές προτάσεις καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα καταναλωτών

Η Fylliana, αφουγκράζεται τις ανάγκες και τις επιθυμίες του σύγχρονου καταναλωτή που θέλει να δημιουργήσει τον δικό του «εμπνευσμένο χώρο». Ο καταναλωτής του σήμερα, που λόγω καταστάσεων αναγκάστηκε να περάσει περισσότερο χρόνο στο σπίτι του, επενδύει στον προσωπικό του χώρο.

Στην ανάγκη αυτή απαντάει η εταιρεία Fyllianna με επιλεγμένα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες στιλιστικές τάσεις, μοναδικά διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα, που αποτελούν προσεγμένες life-style διακοσμητικές προτάσεις, σε ιδανική σχέση ποιότητας-τιμής.

fylliana ilion 2020 10 09 14 52 37

Ελκυστική πρόταση franchise

H Fylliana, ανταποδίδοντας με απόλυτο σεβασμό, την εκτίμηση της αγοράς και των καταναλωτών προς την εταιρεία και τα προϊόντα της, ανταποκρίνεται με την ανάπτυξη καταστημάτων franchise. Σε μια ολοένα πιο ανταγωνιστική αγορά με αυξημένες απαιτήσεις, η Fylliana αποσκοπεί στη δημιουργία ενός δικτύου συνεργαζόμενων καταστημάτων λιανικής που να λειτουργεί ως δεμένη οικογένεια, αγγίζοντας κάθε ελληνικό σπίτι με τις ιδανικές επιλογές εσωτερικής διακόσμησης.

Μπαίνοντας στην οικογένεια της Fylliana ο franchisee λαμβάνει μια σειρά από χρήσιμα εργαλεία που θα τον οδηγήσουν στην επιχειρηματική επιτυχία και κερδοφορία.

Πηγή

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

FYLLIANA