Η Fresh Line μας παρουσιάζει το νέο της website!

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 29 Μαρτίου 2018
Η Fresh Line μας παρουσιάζει το νέο της website!

Η Fresh Line λανσάρει το ανανεωμένο της website ενώ τον Απρίλιο θα ξεκινήσει να λειτουργεί και σαν e-shop.

Εύχρηστο και πρωτοποριακό, το νέο website είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της με την Lighthouse, κορυφαία εταιρεία web development και εφαρμογών e-commerce.

Μέσω του νέου e-shop, οι φίλοι της Fresh Line θα πραγματοποιούν τις αγορές τους γρήγορα και αξιόπιστα σε πάνω από 30 χώρες, ενώ θα λειτουργεί στα αγγλικά και στα ελληνικά, με μελλοντική επέκταση και σε άλλες γλώσσες.

Το www . freshline.gr , τέλεια εναρμονισμένο με το ανανεωμένο προφίλ, τις αξίες και τη φιλοσοφία της εταιρείας ταξιδεύει τους επισκέπτες στο χώρο της ολιστικής περιποίησης και των φυσικών καλλυντικών μέσα από μία δροσερή και user-friendly πλατφόρμα. Ο επισκέπτης μπορεί εύκολα να γνωρίσει τα προϊόντα της εταιρείας και να πληροφορηθεί για τα χαρακτηριστικά, τα συστατικά και την τιμή τους ενώ περιλαμβάνει όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε για τις λαχταριστές, νέες αφίξεις, τις βοτανικές παραδοσιακές συνταγές και την χειροτεχνία στο καλλυντικό, αλλά και συμβουλές που μετατρέπουν σε απολαυστικό τελετουργικό και την πιο απλή ρουτίνα ομορφιάς.

Το νέο website είναι διαθέσιμο και σε ειδική έκδοση Mobile Site για πρακτική πλοήγηση από κινητό ή tablet.