Η express market επεκτείνεται με νέο franchise στην Πάρο

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 02 Απριλίου 2019
Η express market επεκτείνεται με νέο franchise στην Πάρο

Η express market διευρύνει το δίκτυό της με νέο κατάστημα μέσω συνεργασίας franchise στο νησί της Πάρου, στον περιφερειακό Παροικιάς. Στο νέο κατάστημα λειτουργεί οπωροπωλείο, τμήμα αλλαντικών-τυροκομικών, παντοπωλείο, κάβα, προϊόντα ποιότητας First Class σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων και όλα τα είδη που αναζητά κανείς σε ένα σούπερ μάρκετ σε εξαιρετικά οικονομικές τιμές.

Το δίκτυο express market αναπτύσσεται σε όλη την Ελλάδα, με την υποστήριξη της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. Επιλέγοντάς το, ο υποψήφιος συνεργάτης αποκτά το δικό του κατάστημα με ένα πανελλαδικά αναγνωρίσιμο brand, χωρίς entry fee, marketing fees και royalties. Επίσης, του παρέχονται όλα τα σύγχρονα μέσα marketing και επικοινωνίας, για την προβολή της δικής του επιχείρησης.

Η επιτυχία είναι στρατηγική, με πρώτο βήμα τη σωστή επιλογή. Επιλέγοντας express market, o υποψήφιος franchisee επιλέγει την εμπειρία της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., διατηρώντας μέγιστη ευελιξία. Με την εταιρεία να βρίσκεται στο πλευρό του καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας, έχει την ελευθερία να στήσει μια ισχυρή οικογενειακή επιχείρηση όπως τη θέλει, στον τόπο του, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας.

Μάθε περισσότερα για το πακέτο franchise της express market, εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

EXPRESS MARKET