Η εξέλιξη στο DNA των insurancemarket.gr phygital stores

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 31 Αυγούστου 2020
Η εξέλιξη στο DNA των insurancemarket.gr phygital stores

Έναν νέο τύπο εξειδικευμένου καταστήματος χρηματοοικονομικών υπηρεσιών εισάγουν τα phygital stores της insurancemarket.gr, της Νο 1 πλατφόρμας σύγκρισης και αγοράς συμβολαίων ασφάλισης, προγραμμάτων ενέργειας και τραπεζικών προϊόντων στην Ελλάδα.

Η επιτυχία της πρότασης franchise της Insurancemarket έχει αποδειχθεί ήδη μέσα από τη λειτουργία του πρώτου πιλοτικού καταστήματος στο Σύνταγμα. Η πρώτη «φουρνιά» franchise phygital stores προετοιμάζονται αυτή την περίοδο, με την καθοδήγηση της εταιρείας συμβούλων THE FRANCHISE CO. , αποτελώντας την αφετηρία ανάπτυξης ενός δικτύου στις πλέον δυναμικές περιοχές της ελληνικής αγοράς.

Insurancemarket franchise 1

Ασφάλιση, ενέργεια, banking και έπεται συνέχεια…

Μέσα σε ένα κατάστημα της Insurancemarket, ο καταναλωτής, με τη βοήθεια ενός εξειδικευμένου συμβούλου, μπορεί να αποκτήσει τις υπηρεσίες, που χρειάζεται ή υποχρεούται να κατέχει, με εγγύηση χαμηλότερης τιμής.

Το market place της insurancemarket.gr έχει την ιδιότητα να ενσωματώνει συνεχώς νέες υπηρεσίες.

Πρώτο πυλώνα κερδοφορίας για τα καταστήματα franchise της insurancemarket.gr αποτελούν τα προγράμματα ασφάλισης. Η Insurance Market είναι η εταιρεία που ψηφιοποίησε την ασφαλιστική αγορά. Η μεγαλύτερη καινοτομία της, που άλλαξε ριζικά τον κλάδο, είναι η δυνατότητα που δόθηκε στον καταναλωτή να ασφαλιστεί χωρίς δικαιολογητικά, μέσα σε ελάχιστα λεπτά και να λάβει το ασφαλιστήριο στο e-mail του σε πραγματικό χρόνο.

Insurancemarket franchise 2

Δεύτερος πυλώνας κερδοφορίας είναι τα προγράμματα παροχής ενέργειας. Καθώς ο ανταγωνισμός στον κλάδο μεγαλώνει, δημιουργώντας ευκαιρίες εξοικονόμησης χρημάτων για κάθε νοικοκυριό, ένας όλο και αυξανόμενος αριθμός καταναλωτών αναζητά νέα και οικονομικότερα προγράμματα.

Ο τρίτος πυλώνας κερδοφορίας των franchise phygital stores της insurancemarket.gr είναι η σύγκριση και πώληση χρηματοοικονομικών προϊόντων, δηλαδή καταναλωτικών δανείων, πιστωτικών καρτών, loyalty προγραμμάτων, αποταμιευτικών προγραμμάτων, κ.λπ. Στη μετά την πανδημία εποχή αυτή η κατηγορία προϊόντων αναμένεται να γνωρίσει εξαιρετική άνθιση.

Ξεκινώντας από την ασφάλιση, η Insurancemarket επεκτάθηκε στην ενέργεια και το banking και φυσικά η εξέλιξη δεν σταματά εδώ…

Insurancemarket franchise 3

Για τον franchisee της insurancemarket.gr

H Insurancemarket παρέχει στους συνεργάτες, που θα επιλέξουν να ενταχθούν στο δίκτυο των phygital stores της, ένα ήδη έτοιμο και ευρύ πελατολόγιο καθώς και ένα δυνατό και αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών, το οποίο περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες, παρόχους ενέργειας και τραπεζικά ιδρύματα.

Έτσι, ο franchisee έχει στα χέρια του μία γκάμα προϊόντων που δημιουργούν ευκαιρίες up-selling και cross-selling.  Επιπλέον, o συνεργάτης – franchisee έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει ποιες επιπλέον ανάγκες έχει ο εκάστοτε καταναλωτής στο κομμάτι της ασφάλισης, της ενέργειας ή των χρηματοοικονομικών προϊόντων για να του προσφέρει μία ολοκληρωμένη value for money λύση.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι όλα τα προϊόντα της Insurancemarket είναι ανανεώσιμα. Κάθε συμβόλαιο έχει ημερομηνία λήξης και ανανεώνεται αυτόματα. Και σε αυτή την περίπτωση η προμήθεια αποδίδεται στον franchisee, χωρίς να χρειαστεί να κάνει ο ίδιος κάτι.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise