Η επιτυχία των KIOSKY’S ONE STOP ALL τώρα και στο Χαλάνδρι!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 28 Δεκεμβρίου 2018
Η επιτυχία των KIOSKY’S ONE STOP ALL τώρα και στο Χαλάνδρι!

Το νέο κατάστημα Χαλανδρίου, που βρίσκεται στην οδό Αγίας Παρασκευής 32, γιόρτασε την έναρξη λειτουργίας του, πραγματοποιώντας με μεγάλη επιτυχία εγκαίνια που έγιναν την Παρασκευή 21.12.18. Τόσο το προσωπικό του καταστήματος, όσο και το κοινό είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα και να γιορτάσουν από κοινού την άφιξη του νέου καταστήματος στη γειτονιά του Χαλανδρίου!

Αν και μας συστήθηκαν το 2017, ήδη μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, τα KIOSKY’S ONE STOP ALL κατέκτησαν την καρδιά κάθε γειτονιάς. Τα KIOSKY’S ONE STOP ALL αναπτύσσονται με την υποστήριξη της THE FRANCHISE CO. – Σύμβουλοι Franchise, με τον αριθμό των καταστημάτωννα ανέρχεται πλέον στα 17.

kioskys.one.stop.all.halandri3

Πρόκειται για τα αγαπημένα convenience stores, απ’ όπου μπορεί κανείς να προμηθευτεί τον αγαπημένο του καφέ, να ψωνίσει προϊόντα μαναβικής, snacks και ψιλικά. Παράλληλα, τα KIOSKY’S ONE STOP ALL αποτελούν και service point, καθιστώντας τα σε χώρο 5 καταστημάτων σε 1. Αυτό πρακτικά σημαίνει πολλαπλές πηγές εσόδων για τον υποψήφιο franchisee, κάτω από την ομπρέλα ενός επιτυχημένου brand και μιας συγκροτημένης εταιρικής οικογένειας!

Το κλειδί της επιτυχημένης συνταγής των KIOSKY’S ONE STOP ALL είναι το τρίπτυχο της ποιοτικής, ποσοτικής και γρήγορης εξυπηρέτησης των πελατών, που συνδυάζεται από το πιο ζεστό χαμόγελο του προσωπικού και τις πιο σωστές τιμές.

Kioskys.halandri.4

Ο franchisee εκπαιδεύεται από την ομάδα της KIOSKY’S ONE STOP ALL, που βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό των συνεργατών της, με ξεκάθαρο όραμα και στόχους. Μέσα από ειδικά προγράμματα εκπαίδευσης, επιτυγχάνεται η καλύτερη ένταξή του στο δίκτυο. Τα προγράμματα αυτά περιλαμβάνουν πολλές διαφορετικές ενότητες, ξεκινώντας από το γενικό πλαίσιο της εταιρικής ταυτότητας και καταλήγουν στην προετοιμασία του όσον αφορά την καθημερινή λειτουργία του καταστήματός του.

Για να αποκτήσεις το δικό σου KIOSKY’S ONE STOP ALL, δες ΕΔΩ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

KIOSKY’S CONVENIENCE STORE