«Η επιλογή KIOSKY’S One STOP All ήταν για εμάς μονόδρομος»

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 29 Μαΐου 2018
«Η επιλογή KIOSKY’S One STOP All ήταν για εμάς μονόδρομος»

Χρόνια στον χώρο της μικρής λιανικής και των mini markets, ο Περικλής Αλευράς και ο Άγγελος Δουκάκης, franchisees KIOSKY’S One STOP All στον Χολαργό και την Πεύκη, πάντα συνεργάζονταν με την KIOSKY’S.

«Μας συνδέει μια σχέση εμπιστοσύνης. Επιλέξαμε την εταιρεία, καθώς χαρακτηρίζεται για το σύγχρονο management και το πρωτοποριακό της desing. Με το KIOSKY’S One STOP All, καλύπτουμε τις ανάγκες του καταναλωτή ανά πάσα στιγμή. Με το διευρυμένο ωράριο και το ευρύ προϊοντικό μείγμα από καπνικά έως τρόφιμα και από καφέ έως τύπο, είμαστε η πρώτη του επιλογή», μας εξηγούν.

Ενώ υπάρχουν franchise concepts με σούπερ-μάρκετ  και convenience stores, γιατί επιλέξατε να δραστηριοποιηθείτε στην αγορά με το δίκτυο KIOSKY’ S One STOP All;

Στο δίκτυο KIOSKY’S One STOP All αναγνωρίσαμε μια επιχειρηματική ευκαιρία στον τομέα που δραστηριοποιούμαστε επιτυχημένα επί σειρά ετών. Είναι το μέλλον της μικρής λιανικής, η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων. Η ομάδα της KIOSKY’S γνωρίζει καλά τις ανάγκες της αγοράς και πώς να μας υποστηρίξει σε κάθε μας βήμα. Είναι μια εταιρεία που ερευνά, σχεδιάζει και δημιουργεί τα δεδομένα του αύριο στον χώρο, επανασυστήνοντας στον καταναλωτή τα convenience stores.

Πόσο βοηθάνε οι συμφωνίες που έχει συνάψει η εταιρεία με τους προμηθευτές στην καθημερινή λειτουργία των καταστημάτων;

Βασισμένοι στις εταιρικές συμφωνίες μπορέσαμε να προσφέρουμε όλα όσα υποσχόμαστε στους πελάτες μας. Ποιότητα-ποσότητα-γρήγορη και ευχάριστη εξυπηρέτηση. Oι προμηθευτές που επιλέγει το δίκτυο είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με την ποιότητα για την οποία αυτό φημίζεται. Πραγματοποιείται πλήρης και τακτική τροφοδοσία των καταστημάτων, ώστε ο πελάτης να βρίσκει πάντα αυτό που θέλει στα ράφια των KIOSKY’S One STOP All, ικανοποιώντας τον απόλυτα, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και κατ’ επέκταση να ενισχύεται ο τζίρος και η κερδοφορία μας.

Ποια είναι η μέχρι τώρα εμπειρία σας στο franchising μέσα από τη συνεργασία σας με την KIOSKY’ S One STOP All και ποιο είναι τελικά το μεγαλύτερο πλεονέκτημά της;

Η συνεργασία μας με την KIOSKY’S One STOP All είναι εξαιρετική. Σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε και να δημιουργήσουμε ένα τέτοιο concept μόνοι μας. Η σχέση μας είναι αμφίδρομη. Μας υποστηρίζουν και εμείς κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τη λειτουργία των καταστημάτων μας και την εξυπηρέτηση των πελατών μας. Συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες που είναι οργανωμένοι και πορεύονται με έναν στόχο, ένα όραμα. Τους εμπιστευόμαστε και υπάρχει σεβασμός και από τις δύο πλευρές. Έχουμε διαμορφώσει μεταξύ μας μια εξαιρετική επαγγελματική αλλά και  ανθρώπινη σχέση.

Θα συνιστούσατε το KIOSKY’ S One STOP All σε έναν φίλο-γνωστό σας;

Ασφαλώς και θα συνιστούσαμε το KIOSKY’S One STOP All σε κάποιον που έχει ξεκάθαρη επιχειρηματική άποψη για την αγορά, καθώς για εμάς ήταν η μοναδική λύση, μια επένδυση πολύ λογικού ύψους  με προοπτική εξέλιξης, μεγάλο δείκτη ασφάλειας και άμεσα αποτελέσματα.

Ο κ. Αλευράς και ο κ. Δουκάκης ερωτώμενοι για τα μελλοντικούς τους στόχους, απάντησαν πως επιθυμούν το άνοιγμα ακόμη ενός KIOSKY’S One STOP All. «Όραμά μας είναι η καλύτερη και απολαυστικότερη εξυπηρέτηση του πελάτη μας, ώστε να είμαστε η πρώτη του επιλογή για την κάλυψη των καθημερινών του αναγκών», καταλήγουν.

Για να αποκτήσεις και εσύ το δικό σου KIOSKY’S One STOP All, μπες εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

KIOSKY’S CONVENIENCE STORE