Η Coffee Berry με 25 νέα σημεία στην Αίγυπτο

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 11 Φεβρουαρίου 2019
Η Coffee Berry με 25 νέα σημεία στην Αίγυπτο

Η Coffee Berry συνεχίζει να αναπτύσσεται με εξαιρετικά έντονους ρυθμούς, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Διαθέτοντας ήδη 115 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, το Coffee Berry συνεχίζει επιτυχημένα την πορεία του και σε συνεργασία με τη THE FRANCHISE CO. – σύμβουλοι επιχειρήσεων franchise, διευρύνεται περαιτέρω με ένα πλάνο ανάπτυξης 25 σημείων στην Αίγυπτο, που αναμένεται να υλοποιηθεί εντός των επόμενων 3- 5 χρόνων.

coffee-berry-kafes

Ο νέος συνεργάτης – master franchisee της Αιγύπτου αποτελεί έναν εδραιωμένο επιχειρηματικό όμιλο, με ηγετική παρουσία στον χώρο των bakery shops στην τοπική αγορά. Η εδραιωμένη παρουσία του δρα υποστηρικτικά στην επέκταση της Coffee Berry στη σταθερά αναπτυσσόμενη και εξελισσόμενη αγορά του καφέ στην Αίγυπτο.

Η επιλογή της Coffee Berry σίγουρα δεν είναι τυχαία. Το ολοκληρωμένο concept της, σε συνδυασμό με τις άψογες υποδομές, τη διαρκή υποστήριξη που παρέχεται από το δίκτυο στους συνεργάτες της και την καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής, αποτελούν μόνο κάποιους από τους λόγους για τη συνεχή ανάπτυξη της αλυσίδας.

coffee-berry-products

Η Coffee Berry είναι συνώνυμη ενός ισχυρού Brand Name, εκπρόσωπος της αγοράς του Τρίτου Κύματος Καφέ με πρωταρχικούς άξονες την ποιότητα, την τεχνογνωσία και την εξαιρετική γεύση. Με υπερσύγχρονους τύπους καταστημάτων, που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε περιοχής, προτείνει ένα ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο, που απογειώνει το interactive coffee culture. Ταυτόχρονα, διασφαλίζει την αποκλειστικότητα στην προτεινόμενη περιοχή, ρυθμίζοντας έτσι την ευγενή άμιλλα μεταξύ του δικτύου.

Ακολουθεί επίσης μια ορθή τιμολογιακή πολιτική, που αυξάνει σημαντικά την πιστότητα των πελατών και την επισκεψιμότητά τους στο κατάστημα. Την ίδια στιγμή, το δίκτυο παρέχει ολοκληρωμένες στρατηγικές marketing, που στόχο έχουν την ενίσχυση του branding, ενώ φροντίζει για τη συνεχή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση των συνεργατών και του προσωπικού.

Το ολοκληρωμένο προϊοντικό μείγμα της Coffee Berry, με τις φρέσκιες, υγιεινές και πρωτότυπες προτάσεις της ενισχύουν τις συνδυαστικές πωλήσεις και κατ’ επέκτασιν, την κερδοφορία του καταστήματος.

 

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

COFFEE BERRY