Η Bufala Gelato τώρα και στη Λάρισα!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 26 Νοεμβρίου 2018
Η Bufala Gelato τώρα και στη Λάρισα!

Τώρα και η Λάρισα έχει την δική της μοναδική gelateria! H Bufala Gelato, η αλυσίδα με τα ποιοτικά και λαχταριστά γλυκίσματα, αναπτύσσεται δυναμικά με τη μέθοδο του franchising και συστήνει τα μοναδικά προϊόντα της σε ένα ακόμη σημείο.

Το νέο κατάστημα βρίσκεται εντός του Fashion City Outlet και σερβίρει τις ωραιότερες εμπειρίες παγωτού και γλυκών απολαύσεων.

Μικροί και μεγάλοι μπορούν να δημιουργήσουν τη δική τους Bufala Gelato εμπειρία, επιλέγοντας τις αγαπημένες τους γεύσεις, είτε από βουβαλίσιο είτε από αγελαδινό γάλα, τις οποίες «φιλοξενούν» χειροποίητα, τραγανά χωνάκια και αφράτες buffle cones παρασκευασμένες τη στιγμή της παραγγελίας.

Η Bufala Gelato στήθηκε εξ αρχής για να αναπτυχθεί μέσω franchising. Όπως αναφέρει και ο κ. Αλέξης Κομματίδης, συνιδιοκτήτης της αλυσίδας: «χαρακτηριστικό είναι το ότι επιλέξαμε το παγωτό να παράγεται μέσα στο ίδιο το κατάστημα, ώστε τα οικονομικά οφέλη να πηγαίνουν απ’ ευθείας στον franchisee. Και φυσικά, χάρη στην εμπειρία μας ο franchisee θα ξεκινήσει τη νέα του επιχείρηση αποφεύγοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε εμείς στο παρελθόν και από τις οποίες πήραμε πολύτιμα μαθήματα».

Η αλυσίδα με τα φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα ακολουθεί μια σταθερή αναπτυξιακή πορεία, βασισμένη σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα franchise δομημένο με τέτοιο τρόπο ώστε ο franchisee να είναι ευχαριστημένος και να κερδίζει. Με διαρκή υποστήριξη σε θέματα προιοντικά, παραγωγικά όσο και στο στήσιμο του παγωτού, τη μηχανογράφηση, την τεχνολογία και την παρασκευή του παγωτού, ο μελλοντικός συνεργάτης της Bufala Gelato προτείνει μια πρόταση franchise με υψηλά επίπεδα επισκεψιμότητας και μεγάλα περιθώρια κερδοφορίας.

Άνοιξε κι εσύ τη δική σου gelateria Bufala Gelato. Δες εδώ πώς!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

BUFALA GELATO