Γρήγορο άνοιγμα και εύκολη διαχείριση με το Hans & Gretel

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 27 Σεπτεμβρίου 2018
Γρήγορο άνοιγμα και εύκολη διαχείριση με το Hans & Gretel

Ξεκίνησε σαν μαγικό μυστικό, εξελίχθηκε σαν trend και πλέον αποτελεί τον απαραίτητο και γοητευτικό σταθμό της βόλτας για παιδιά μικρά και…μεγάλα! Το Hans & Gretel , το μοναδικό θεματικό concept που συγκεντρώνει τα πιο λαχταριστά γλυκά από όλο τον κόσμο γνωρίζει καθημερινά την επιτυχία και αποτελεί το πιο γλυκό και κερδοφόρο σύστημα franchise.

Η μαγική εμπειρία που αποκομίζουν οι επισκέπτες του Hans & Gretel είναι προιόν της αγάπης των ιδρυτών του για τις παραμυθοχώρες όπως τις βλέπουμε στο εξωτερικό και αποτέλεσμα της συστηματικής τους έρευνας για καινοτομία και διαφοροποίηση.

Το brand με το φανατικό κοινό και τις viral δημιουργίες που μαγεύουν το internet με τα χρώματα και την παρουσίασή τους, αποτελεί μια ξεχωριστή επιχειρηματική πρόταση που δεν αντιμετωπίζει άμεσο ανταγωνισμό, δεν αντιγράφεται και  προσφέρει εύκολο και γρήγορο άνοιγμα!

Με το μαγικό ραβδάκι του Hans & Gretel, το franchising γίνεται απλή υπόθεση για τον μελλοντικό συνεργάτη, ο οποίος δεν χρειάζεται να έχει προηγούμενη εμπειρία στο χώρο. Μέσα σε 2 μήνες μπορεί κανείς να ανοίξει το δικό του θεματικό κατάστημα, το οποίο έρχεται σε επαφή με το κοινό του άμεσα και επιτυγχάνει ταχύτατη διείσδυση στην αγορά.  Η ομάδα της εταιρείας είναι στο πλευρό του franchisee σε κάθε του βήμα για να τον καθοδηγήσει και να του ανοίξει το δρόμο για τη δική του μοναδική παραμυθοχώρα. Εφαρμόζοντας ένα ολιστικό μοντέλο εκπαίδευσης, κατά το οποίο εναλλάσσεται η θεωρητική με την πρακτική εκπαίδευση, η διαδικασία καλύπτει όλες τις καθημερινές λειτουργίες της επιχείρησης.

Ταυτόχρονα, παρέχονται χρηστικά και απλουστευμένα εγχειρίδια λειτουργίας, τα οποία καταγράφουν και τυποποιούν όλες τις διαδικασίες ώστε να εξασφαλίσει ο franchisee τη σωστή διαχείριση του πελατολογίου και της επιχείρησής του.

Κι αν οι μοναδικές συνταγές που δημιουργεί το Hans & Gretel φαίνονται περίπλοκες για κάποιον, η εταιρεία έχει φροντίσει και για αυτό! Chimney cake, βάφλες στα πιο πρωτότυπα σχήματα, εντυπωσιακό μαλλί της γριάς και άλλα πολλά εντυπωσιακά προϊόντα φτιάχνονται στη στιγμή και χωρίς εξειδίκευση. Η διαδικασία παρασκευής τους, χάρη στα αναλυτικά συνταγολόγια που παρέχει η εταιρεία, μοιάζει μαγική, αφού ενώ είναι απλή και ταυτόχρονα διατηρεί πάντα την αναγνωρίσιμη γεύση και ποιότητα του brand.

Επιλέγοντας το σύστημα franchise του Hans & Gretel, o μελλοντικός συνεργάτης ξέρει όρι δεν θα του λείψει τίποτα. Η εταιρεία δεσμεύεται να παραδώσει ένα κατάστημα διαχρονικό όπως τα παραμύθια, εξαιρετικά απλό και εντυπωσιακά κερδοφόρο.

Θέλεις να ανοίξεις κι εσύ το δικό σου Hans & Gretel; Πάτησε εδώ!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

HANS & GRETEL