Green Family: Η πλέον εξειδικευμένη αλυσίδα με βιολογικά προϊόντα

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 23 Μαρτίου 2021
Green Family: Η πλέον εξειδικευμένη αλυσίδα με βιολογικά προϊόντα

Με δυναμική ανταπόκριση στην αυξανόμενη ζήτηση για βιολογικά προϊόντα και έναν ποιοτικότερο τρόπο ζωής, το δίκτυο franchise Green Family προσαρμόζεται με ευελιξία στις νέες τάσεις της αγοράς συνδυάζοντας αρμονικά ποιότητα, καινοτομία και επιχειρηματικότητα.

H Green Family αποτελεί τη μεγαλύτερη αλυσίδα πιστοποιημένων βιολογικών προϊόντων στην Ελλάδα, η οποία προάγει την υγιεινή διατροφή με συνέπεια και γνώση από το 1996. Τα καταστήματά της εντυπωσιάζουν με την πληρότητα σε κωδικούς που καλύπτουν κάθε είδους ανάγκη για μια οικογένεια αλλά και οποιονδήποτε θέλει να στραφεί στην υγιεινή διατροφή.

green family volos inside

Με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη, η Green Family έχει θέσει ως βασικές αρχές της την πίστη στον εναλλακτικό τρόπο ζωής, τη φύση και το περιβάλλον. Μια ανθρωποκεντρική εταιρεία με σταθερό στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας και υγείας των πελατών της. Και που παράλληλα αναπτύσσει ένα δίκτυο καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, αναδεικνύοντας και αποδεικνύοντας στην πράξη τη δυναμική της αγοράς των βιολογικών προϊόντων.

Με την υποστήριξη της έμπειρης ομάδας της Green Family, ο υποψήφιος συνεργάτης – franchisee έχει την ευκαιρία να αποκτήσει μια σταθερή επιχείρηση σε έναν άκρως ελκυστικό κλάδο. Μια επιχείρηση που χαρακτηρίζεται από λειτουργικότητα, κερδοφορία και προοπτικές.

Μία ανερχόμενη αγορά

Η πανδημία του Covid-19 εξακολουθεί να επηρεάζει τις αγοραστικές και διατροφικές συνήθειες του καταναλωτικού κοινού. Η υγιεινή και η ασφάλεια είναι δύο παράγοντες που αναδείχθηκαν λόγω της πανδημίας και παραμένουν σε υψηλότερο επίπεδο συγκριτικά με το παρελθόν. Συνολικά, διαμορφώνεται μία νέα κατάσταση σε σχέση με τη διαδικασία επιλογής τροφίμων.

Η τάση των βιολογικών προϊόντων και της vegan διατροφής δείχνει ενισχυμένη και στη χώρα μας. Τα σχετικά προϊόντα έχουν «κερδίσει» τα ράφια μικρών και μεγάλων καταστημάτων, προσφέροντας μία νέα κατηγορία, με σημαντικό περιθώριο κέρδους.

greenfamily 5

Η μεγαλύτερη ποικιλία βιολογικών σε ανταγωνιστικές τιμές

Στα καταστήματα Green Family o πελάτης βρίσκει ό,τι χρειαστεί. Αρτοσκευάσματα, γαλακτοκομικά, κρέατα, ζυμαρικά, φρούτα & λαχανικά, βότανα, παιδικές τροφές, γλυκά, απορρυπαντικά, καλλυντικά, όλα πιστοποιημένα, βιολογικά παραγμένα και σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές. To καλάθι μπορεί επίσης να γεμίσει από δεκάδες προϊόντα για δυσανεξία ή gluten free, συμπληρώματα διατροφής κ.λπ. Επιπλέον, οι σειρές των private label και own brand προϊόντων της Green Family καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών και προσφέρουν υψηλά περιθώρια κέρδους στον συνεργάτη.

Στάση ζωής ο σεβασμός του περιβάλλοντος

Στο πλαίσιο της ανθρωποκεντρικής της προσέγγισης και των ηθικών αξιών βάσει των οποίων έχει δομηθεί, η Green Family έχει εισαγάγει την πρακτική zero waste. Μία παγκόσμια έμπνευση που βασίζεται στη λογική της ελαχιστοποίησης των απορριμμάτων. Έτσι, σε όλα τα καταστήματα του δικτύου έχουν τοποθετηθεί δοχεία με συγκεκριμένα προϊόντα που μπορεί να προμηθευτεί ο πελάτης στο δικό του σκεύος, κερδίζοντας μάλιστα εκπτώσεις στην τελική τιμή.

green family franchise viologiki manaviki

Πώς κερδίζουν οι συνεργάτες;

Η Green Family παρέχει τη δυνατότητα δημιουργίας οικονομιών κλίμακας και αρκετά υψηλή κερδοφορία επισημαίνει ο Νίκος Λεωνίδας, franchisee του δικτύου στον Βόλο. «Είμαι χαρούμενος που έχω επενδύσει σε μια εταιρεία που στηρίζει τον Έλληνα βιοκαλλιεργητή αλλά και τις ελληνικές μικρές οικοτεχνίες. Σε ένα δίκτυο που πιστεύει έμπρακτα στη διαφάνεια της σχέσης με τον καταναλωτή. Ανήκω σε μια οικογένεια που προσέχει τα παιδιά της και δεν τα βλέπει ως επενδυτές αλλά ως άμεσους και σημαντικούς συνεργάτες», συμπληρώνει.

Την τεχνογνωσία και την πείρα της, επιδιώκει η Green Family να μοιράζεται κάθε στιγμή με τους συνεργάτες της μέσα από το ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης που έχει δημιουργήσει. Μέσω e-learning, οι franchisees και το προσωπικό των καταστημάτων παρακολουθούν σεμινάρια, μαθαίνοντας τα πάντα γύρω από τα βιολογικά προϊόντα. Με αυτό τον τρόπο, αποκτούν όλα τα εφόδια για να προχωρήσουν με επιτυχία στο επιχειρηματικό τους βήμα και να ξεχωρίσουν στην αγορά τους.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

GREEN FAMILY