Green Family: 20 χρόνια στην ισχυρή αγορά των βιολογικών

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 24 Μαρτίου 2020
Green Family: 20 χρόνια στην ισχυρή αγορά των βιολογικών

Με την πρωτοπορία να είναι στο DNA της, η Green Family προσφέρει συνολικές και ολοκληρωμένες λύσεις που προωθούν την υγιεινή διατροφή και εξασφαλίζουν ποιοτική καθημερινότητα. Η εταιρεία ηγέτης στα βιολογικά προϊόντα αποδεικνύει στην πράξη τις μεγάλες επιχειρηματικές ευκαιρίες που προσφέρει ο κλάδος.

Μια ανθρωποκεντρική εταιρεία με πίστη στον εναλλακτικό τρόπο ζωής, τη φύση και το περιβάλλον, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας και της υγείας των πελατών της. Η Green Family από το 1996 έχει κάνει την ενασχόληση με τα βιολογικά στάση ζωής. Τα καταστήματά της εντυπωσιάζουν με την πληρότητα σε προϊόντα και κωδικούς που καλύπτουν κάθε είδους ανάγκη για μια οικογένεια αλλά και για οποιονδήποτε θέλει να στραφεί σε μια πιο υγιεινή διατροφή.green-family-franchise-viologika-proiontaΕντυπωσιακή ποικιλία από βότανα, μπαχαρικά, φρούτα, λαχανικά, αρτοσκευάσματα, γαλακτοκομικά, κρέας, παιδικές τροφές, γλυκά, προϊόντα vegan, καλλυντικά, ακόμα και απορρυπαντικά. Όλα φτιαγμένα από αγνά υλικά που προωθούν την υγεία και την περιβαλλοντική ισορροπία. Το καλάθι μπορεί να γεμίσει επίσης από δεκάδες προϊόντα για δυσανεξία, προϊόντα χωρίς γλουτένη, συμπληρώματα διατροφής κ.ά.

greenfamily logo xwris ellinikon

Η πελατοκεντρική μας φιλοσοφία και το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης σε συνδυασμό με το επίπεδο οργάνωσης της εταιρείας μας εξασφαλίζουν στον επενδυτή την κερδοφορία αλλά και τη γρήγορη απόσβεση της επένδυσής του.

Θεόδωρος Πανταλέων, Διευθύνων Σύμβουλος
Δημιουργεί πιστότητα και επαναληψιμότητα…
Οι πολυετείς και αποκλειστικές συνεργασίες με αξιόπιστους προμηθευτές και παραγωγούς εξασφαλίζουν στους συνεργάτες – franchisees υψηλής ποιότητας προϊόντα σε εξαιρετικές τιμές. Επιπλέον, οι σειρές των private label και own brand προϊόντων καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών και προσφέρουν υψηλά περιθώρια κέρδους λόγω της χαμηλής τους τιμής και της υψηλής κυκλοφοριακής ταχύτητας.
Οι συμφωνίες με 300 Έλληνες βιοκαλλιεργητές και μικρές ελληνικές οικοτεχνίες δημιουργούν ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης, ενισχύουν το κοινωνικό προφίλ της εταιρείας και ενδυναμώνουν τη σχέση της με το κοινό.
Παράλληλα οι παροχές προς τους πελάτες των καταστημάτων, όπως το πρόγραμμα πιστότητας με επιστροφή πόντων, δίνουν άλλη διάσταση στη σχέση καταναλωτή κι εταιρείας, από την οποία επωφελείται άμεσα ο franchisee.
green family volos franchise
…με σεβασμό στο περιβάλλον
Στο πλαίσιο της ανθρωποκεντρικής προσέγγισης και τις ηθικές αξίες βάσει των οποίων έχει δομηθεί, η Green Family έχει εισαγάγει την πρακτική zero waste. Πρόκειται για μια παγκόσμια έμπνευση που βασίζεται στη λογική της ελαχιστοποίησης των απορριμμάτων και στην αλλαγή της νοοτροπίας που μας θέλει να καταναλώνουμε πολύ περισσότερο απ’ όσο χρειαζόμαστε. Πώς το επιτυγχάνει αυτό; Τοποθετώντας στα καταστήματά της δοχεία με συγκεκριμένα προϊόντα που μπορεί να προμηθευτεί κανείς φέρνοντας το δικό του σκεύος και να κερδίσει εκπτώσεις στην τελική τιμή.
green family franchise
Στο πλευρό του συνεργάτη
Η Green Family μοιράζει απλόχερα τη γνώση της με τους συνεργάτες της σχετικά με τα προϊόντα και τον κλάδο. Η ευρεία προϊοντική γκάμα, οι ανταγωνιστικές τιμές, η εξειδίκευση των προϊόντων, η συνεχής και σταθερή τροφοδοσία και το μικρό κόστος αποθήκης περιλαμβάνονται στα πλεονεκτήματα για τον franchisee που θα επιλέξει να γίνει μέλος της πιο πράσινης οικογένειας.
Η εταιρεία υποστηρίζει τους συνεργάτες της σε θέματα μάρκετινγκ και επικοινωνίας παρέχοντας διαρκώς τεχνογνωσία σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας, ανοίγοντας τον δρόμο για την επιτυχία. Ταυτόχρονα, η εταιρεία επενδύει στην επιμόρφωση και τη διαρκή εκπαίδευση του συνόλου των συνεργατών της -υπαλλήλων και franchisees- μέσα από ένα σύστημα e-learning που έχει αναπτύξει με webinars, στη διαδικτυακή της σελίδα www.greenfamily.gr. Με αυτό τον τρόπο, οι συνεργάτες της Green Family μένουν πάντα στην πρώτη γραμμή των γεγονότων της αγοράς κι επιτυγχάνουν τη διαφοροποίηση.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

GREEN FAMILY