Γιατί η Green Family είναι ο ηγέτης στην αγορά των βιολογικών προϊόντων;

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 19 Αυγούστου 2019
Γιατί η Green Family είναι ο ηγέτης στην αγορά των βιολογικών προϊόντων;

Η Green Family είναι πολλά περισσότερα από μια εξειδικευμένη αλυσίδα στην αγορά των βιολογικών προϊόντων. Είναι ο leader της αγοράς. Κι αυτό διότι διαθέτει τεχνογνωσία, εμπειρία και μια τεράστια γκάμα προϊόντων άριστης ποιότητας, σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.

green-family-franchise

Κάθε νέος franchisee, μπαίνει σε μια οικογένεια, που είναι ισχυρή με κάθε έννοια. Γιατί διατηρεί ακέραια την αποστολή και τις αξίες της. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε συνέντευξή του ο ιδρυτής της Green Family, Θεόδωρος Πανταλέων, «είμαστε μια εταιρεία που ενώ είναι πλέον δομημένη σε ένα πλήρως επαγγελματικό πλαίσιο, δεν έχει ξεχάσει λεπτό την αρχική της αποστολή και δεν έχει ξεχάσει σε κανένα σημείο της πορείας της την πελατοκεντρική φιλοσοφία και την ποιότητα της εξυπηρέτησης προς τους πελάτες της».

green family viologika

Ένα οργανωμένο, πιστοποιημένο δίκτυο…

Στο πλαίσιο της ανάπτυξής της, η Green Family έχει φροντίσει να λάβει πιστοποιήσεις και να εξελίξει τον οργανωτικό και παραγωγικό της σχεδιασμό. Την ίδια στιγμή, έχει δημιουργήσει όλες τις απαραίτητες υποδομές, που μπορούν να εξασφαλίσουν την πλήρη υποστήριξη ενός υποψήφιου επενδυτή. Ο νέος συνεργάτης, μπαίνει επομένως σε ένα δίκτυο, όπου όλα είναι σωστά οργανωμένα και «δοκιμασμένα».

green-family-kifisia

Αναλυτικότερα, ο νέος συνεργάτης της «πράσινης οικογένειας» λαμβάνει όλη την απαραίτητη γνώση για τις καθημερινές λειτουργίες και διαδικασίες της επιχείρησης. Με αυτόν τον τρόπο, ο franchisee ξέρει ποιες είναι οι ενέργειες που οφείλει να πραγματοποιεί καθημερινά κάθε υπάλληλος, σε κάθε πόστο. Μπορεί δηλαδή να τον ελέγξει, να τον βοηθήσει και να τον συμβουλεύσει ανά πάσα στιγμή.

green family viologika

…στο πλευρό του συνεργάτη

Παράλληλα, υπάρχει η απαραίτητη κεντρική επικοινωνία με την εταιρεία, η αμέριστη υποστήριξη αλλά και βοήθεια στη διαχείριση των καθημερινών λειτουργιών της επιχείρησης. Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία της εταιρείας στον κλάδο, εξασφαλίζουν τη σωστή διαχείριση και τον περιορισμό των λαθών, όσον αφορά στην καθημερινή λειτουργία των καταστημάτων.

green-family-kifisia

«Μια από τις βασικές λέξεις της επωνυμίας της εταιρείας μας είναι FAMILY και αυτό μας υποχρεώνει να προστατεύουμε κάθε φορά όλα τα μέλη της οικογένειάς μας είτε είναι πελάτες μας είτε είναι συνεργάτες μας», συμπληρώνει ο κ. Θ. Πανταλέων.

Θέλεις να γίνεις ο επόμενος franchisee της Green Family; Μπες εδώ

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

GREEN FAMILY