Γιατί franchising στον κλάδο του καφέ με την Coffee Berry;

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 05 Σεπτεμβρίου 2018
Γιατί franchising στον κλάδο του καφέ με την Coffee Berry;

Ο κλάδος του καφέ αποτελεί αδιαμφισβήτητα έναν από τους πιο ελκυστικούς στην αγορά, ειδικά για τους νέους επιχειρηματίες. Η επιτυχία όμως μιας επιχείρησης που δραστηριοποιείται στον χώρο αυτό εξαρτάται από κάποια «μυστικά» της αγοράς.

Και η Coffee Berry τα ξέρει!

Γιατί λοιπόν αποτελεί το ισχυρό όνομα στον χώρο του franchising και του καφέ και γιατί την επιλέγουν οι franchisees;

Σταθερή πελατεία

Η Coffee Berry αποτελεί ένα αγαπητό brand, διάσημο για τα προϊόντα και την ολοκληρωμένη αγοραστική εμπειρία που προσφέρει στο κοινό. Ανοίγοντας κανείς το δικό του Coffee Berry, δεν θα χρειαστεί να ξεκινήσει από την αρχή διαφημιστικές ενέργειες που θα του κοστίσουν μια μικρή περιουσία. Οι πελάτες θα έρθουν στο κατάστημά για την ποιότητα και την φήμη που το περιβάλλει. Παράλληλα, το in-house τμήμα marketing, με τις συνεχείς ειδικές καμπάνιες που οργανώνει ανάλογα την εποχή και την περίσταση, διαδίδει παντού το brand, ενισχύοντας το customer loyalty.

Υψηλό ποσοστό επιτυχίας

Η Coffee Berry κουβαλάει την τεχνογνωσία και την εμπειρία 15 χρόνων στον χώρο του καφέ. Και χάρη στο επιχειρηματικό μοντέλο που έχει δημιουργήσει, προσφέρει μια επένδυση με όλες τις προδιαγραφές για κερδοφορία και μακροβιότητα. Το πιο ολοκληρωμένο customized product mix της αγοράς αποτελείται από gourmet, υγιεινές και πρωτότυπες γευστικές προτάσεις που απογειώνουν τις συνδυαστικές πωλήσεις και την κερδοφορία. Παράλληλα, οι εξειδικευμένοι barista των καταστημάτων ετοιμάζουν με τέχνη τον καφέ και συμβουλεύουν τον καταναλωτή, δημιουργώντας μια ανεπανάληπτη αγοραστική εμπειρία που το κοινό βάζει στην καθημερινότητά του από την πρώτη κιόλας επίσκεψη.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

COFFEE BERRY