Γιατί επιλέγουν οι franchisees την Green Family – το Ελληνικόν;

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 17 Οκτωβρίου 2018
Γιατί επιλέγουν οι franchisees την Green Family – το Ελληνικόν;

Η Green Family  – το Ελληνικόν αποτελεί τον leader των βιολογικών, με ισχυρή παρουσία στο χώρο από το 1996. Με ανοδικό κύκλο εργασιών από το πρώτο έτος ίδρυσής της μέχρι σήμερα, η εταιρεία έχει θέσει ως κεντρικό στόχο την περεταίρω ανάπτυξη του δικτύου της και την παρουσία της σε νέες αγορές.

Σήμερα, μετράει 8 καταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Ξάνθη, ενώ το πρώτο κατάστημα στην Αττική αναμένεται να ανοίξει πολύ σύντομα. Τι κάνει λοιπόν τους συνεργάτες της να την επιλέγουν ανάμεσα στις προτάσεις του franchising;

Ο κ. Θεόδωρος Πανταλέων υπογραμμίζει τους 3 κύριους λόγους για τους οποίους οι franchisees εμπιστεύονται την Green Family – το Ελληνικόν.

«Ένας υποψήφιος franchisee καταρχήν είναι ελεύθερος να επιλέξει όποια εταιρία θέλει να επενδύσει τα χρήματά του. Μετά την έρευνά του και αφού καταλάβει  τους λόγους και την διαφορά μας με τις άλλες επιλογές τότε θα πρέπει να δώσει την ευκαιρία και σε μας να τον αξιολογήσουμε και να τον επιλέξουμε ως συνεργάτης μας. Γιατί μια από τις βασικές λέξεις της επωνυμίας της εταιρίας μας είναι FAMILY και αυτό μας υποχρεώνει να προστατεύουμε κάθε φορά όλα τα μέλη της οικογένειάς μας είτε είναι πελάτες μας είτε είναι συνεργάτες μας.  Θα πρέπει να επιλέξει την δική μας εταιρία επειδή είναι η εταιρία που έχει ταυτιστεί με τον κλάδο των βιολογικών προϊόντων εδώ και 20 χρόνια όσο καμία άλλη εταιρία στην Ελλάδα. Οι πιο σημαντικοί λόγοι για τους οποίους μας επιλέγουν οι franchisees είναι:

  1. Η βαθιά γνώση της αγοράς και οι αξίες που η Green Family – το Ελληνικόν μεταφέρει αναλλοίωτες για περισσότερα από 20 χρόνια από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα. Ο σεβασμός προς τον εναλλακτικό τρόπο ζωής, προς την φύση και το περιβάλλον, η ανθρωποκεντρική της φιλοσοφία και η ολιστική προσέγγιση της διαχείρισης του κλάδου. Ο σεβασμός και η στήριξη προς τον Έλληνα βιοκαλλιεργητή και η συμβολή της στην ανάπτυξη του κλάδου.
  2. Η εξασφάλιση όλων των παραμέτρων που συμβάλλουν στην επιτυχία μιας επιχείρησης (γνώση αντικειμένου, οργάνωση διαδικασιών, κεντρικοποίηση και ανάπτυξη οικονομιών κλίμακας, κερδοφορία κ.λπ.)
  3. Η πρόθεσή του να συνεργαστεί με την εταιρεία leader στην Ελληνική αγορά βιολογικών προϊόντων»

Η Green Family – το Ελληνικόν αποτελεί ένα ισχυρό δίκτυο με διαφοροποίηση και επιχειρηματική σταθερότητα, που δραστηριοποιείται σε μια αγορά με μεγάλη ανάπτυξη και κερδοφορία.

Εάν θέλεις να ανοίξεις κι εσύ το δικό σου Green Family – το Ελληνικόν, πάτησε εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

GREEN FAMILY