Γιατί είναι τόσο μοναδικό του Food Park City;

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 16 Ιουνίου 2021
Γιατί είναι τόσο μοναδικό του Food Park City;

To Food Park City είναι απόλυτος προορισμός στην Κύπρο. Και όχι άδικα. Ο λόγος που δημιουργήθηκε, είναι για να ικανοποιεί πολλαπλές ανάγκες, όλες τις ώρες της ημέρας, σε ένα  χώρο για άτομα κάθε ηλικίας.

Αλήθεια πως το καταφέρνει αυτό; Γιατί είναι ένας πολυχώρος διασκέδασης και χαλάρωσης δημιουργώντας μοναδικές στιγμές στον επισκέπτη.

foodparkcity

Μενού για κάθε γούστο

Το menu του βασίζεται σε απλές αλλά αγαπημένες συνταγές. Το μενού είναι χτισμένο στη βάση του street food και περιλαμβάνει δημοφιλή και νόστιμα φαγητά από διάσημα μέρη του κόσμου.

Το πλούσιο menu του Food Park City καλύπτει όλες τις ώρες της ημέρας καλύπτοντας περισσότερες γευστικές προτιμήσεις και διεκδικώντας μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς.

14 Jul20 502 Food Park City Edit

Open Kitchen

Μεγιστοποιώντας την εμπειρία των επισκεπτών, το Food City Park έχει Open Kitchen. Ο επισκέπτης γίνεται μέρος του concept βλέποντας μπροστά στα μάτια του να ετοιμάζεται η παραγγελία του.

23 Sep20 1468 Food Park City

Το στέκι των ποδοσφαιρόφιλων

Στις μεγάλες οθόνες του καταστήματος μπορούν να παρακολουθήσουν τις μεγαλύτερες διοργανώσεις με την παρέα του, απολαμβάνοντας την μπύρα τους και λαχταριστά snack.

 Food Park City

Ο χώρος για όλη την οικογένεια

Αυτός ο πολυχώρος απευθύνεται σε όλη την οικογένεια. Καθώς οι γονείς γευματίζουν ή πίνουν το ποτό, τα παιδιά απασχολούνται στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο για εκείνα. Και βέβαια οι μικροί φίλοι του Food City Park έχουν το δικό τους menu.

17 Sep20 947 Food Park City 1

Θεματικές βραδιές

H διασκέδαση εδώ, δεν έχει σταματημό! Η ομάδα του Food Park City διοργανώσει θεματικές βραδιές, πάρτυ και ειδικά events για τους επισκέπτες. Με τον τρόπο αυτό, το κατάστημα θεωρείται ο απόλυτος προορισμός διασκέδασης στην Λευκωσία.

food park city 2

Το Food Park City έχει δημιουργήσει μια νέα κατηγορία καταστημάτων, πρωτοπόρα για την αγορά της Κύπρου. Καθώς η δημοτικότητα ολοένα και μεγαλώνει, το Food Park City είναι έτοιμο να επισκεφτεί και άλλες περιοχές της Κύπρου αλλά και εκτός συνόρων.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

FOOD PARK CITY