Γενέθλια για το Green Family – το Ελληνικόν Καλαμαριάς

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 31 Οκτωβρίου 2018
Γενέθλια για το Green Family – το Ελληνικόν Καλαμαριάς

Χρόνια πολλά Green Family – το Ελληνικόν Καλαμαριάς! Το 1 από τα 6 καταστήματα της Θεσσαλονίκης έκλεισε 1 χρόνο λειτουργίας και γιόρτασε παρέα με τους φίλους της σε μια εκδήλωση γεμάτη χαμόγελα.

Ένας χρόνος ποιοτικά προϊόντα, εξαιρετική εξυπηρέτηση και καινοτομίες που οδηγούν το κοινό να αγκαλιάζει καθημερινά το κατάστημα της Καλαμαριάς.

Για τον ένα χρόνο λειτουργίας, το δίκτυο προσκάλεσε το κοινό να γνωρίσει τους παραγωγούς και τα προϊόντα που προσφέρει, δοκιμάζοντας γεύσεις από τον chef της εταιρείας. Τους επισκέπτες επίσης περίμεναν πολλές εκπλήξεις και εκπτώσεις.

Το δίκτυο – leader της αγοράς βιολογικών προϊόντων παρουσιάζει σταθερή ανάπτυξη από το 1996. Σήμερα μετράει 8 καταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Ξάνθη, ενώ ετοιμάζεται να ανοίξει το πρώτο της κατάστημα και στην πόλη του Βόλου.

Παράλληλα, η εταιρεία μπαίνει σε μια νέα εποχή, εξαπλώνοντας το brand της στην Αττική. Το πρώτο Green Family – το Ελληνικόν της πρωτεύουσας θα ανοίξει στα Βόρεια Προάστια μέχρι το τέλος του έτους, ενώ θα ακολουθήσουν άλλα δύο σημεία τους πρώτους μήνες του 2019. Με στόχο να μεταλαμπαδεύσει τις αρχές και τις αξίες της, οι οποίες την έχουν τοποθετήσει στην κορυφή των προτιμήσεων των καταναλωτών, η εταιρεία επενδύει στην ανάπτυξη και ισχυροποιεί το δίκτυό της.

Η Green Family – το Ελληνικόν έχει επιτύχει τη δημιουργία μιας συμπαγούς εταιρικής ταυτότητας και έχει αποκτήσει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να εξελίξει το ταξίδι της στην αγορά. Πρεσβευτής του υγιεινού τρόπου ζωής και ισχυρή επιχειρηματική πρόταση, η αλυσίδα, σε συνδυασμό με τις ολοκληρωμένες δομές του δικτύου αποτελεί ένα δυναμικό franchise concept με αποδοτικότητα και σημαντικές προοπτικές εξέλιξης.

Εάν θέλεις να ανοίξεις κι εσύ το δικό σου Green Family – το Ελληνικόν, πάτησε εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

GREEN FAMILY