Fylliana: Η ολιστική πρόταση στην αγορά του οικιακού εξοπλισμού!

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 02 Δεκεμβρίου 2020
Fylliana: Η ολιστική πρόταση στην αγορά του οικιακού εξοπλισμού!

«…Το σπίτι μας είναι η φωλιά μας, το μέρος που αισθανόμαστε πιο όμορφα, άνετα και ζεστά από οπουδήποτε αλλού!…». Ο προσωπικός μας χώρος θέλουμε να αποπνέει ηρεμία και θαλπωρή. Στη εποχή των γρήγορων ρυθμών το σπίτι μας είναι το καταφύγιό μας. Για το λόγο αυτό τοποθετούμε έπιπλα και αξεσουάρ που μας δημιουργούν αυτά τα αισθήματα. Στην ανάγκη αυτή απαντάει η εταιρεία Fylliana δίνοντας ολοκληρωμένες λύσεις στην αγορά του επίπλου.

 Η εταιρεία Fylliana με ηγετικό ρόλο στον χώρο του επίπλου, των διακοσμητικών, των ειδών οικιακής χρήσης αλλά και του επαγγελματικού εξοπλισμού αναπτύσσει το δίκτυό της μέσα από συνεργασίες franchise. Στην πολυετή εμπειρία της έχει επιτύχει να γίνει πόλος έλξης τόσο για τους καταναλωτές όσο και για τους συνεργάτες της. Η εταιρεία, εδώ και χρόνια, εφαρμόζει μια ιδιαίτερα επιτυχημένη στρατηγική πολυκάναλης ανάπτυξης, με αιχμή 80 συνεργαζόμενων σημείων πώλησης με την μορφή shop in shop στην Ελλάδα, εντείνοντας τους ρυθμούς διείσδυσης στην αγορά. To επόμενο βήμα ήρθε το 2020 με το άνοιγα του πρώτου καταστήματος franchise.

fylliana franchise ilion bed concept

30 χρόνια δίπλα στον καταναλωτή

Η ιστορία της Fylliana ξεκίνησε το 1989, όταν η δεύτερη γενιά της επιχειρηματικής οικογένειας Χαλεπλή, με πολυετή δραστηριοποίηση στον κλάδο των οικιακών ειδών, αποφάσισε να αξιοποιήσει την πολύτιμη εμπειρία που είχε αποκομίσει, δημιουργώντας την εταιρεία Ε. Χαλεπλής Α.Ε., με διακριτικό τίτλο Fylliana.

Το πρότυπο εταιρικό κατάστημα Fylliana στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο 1.500 τ.μ., στην Κατερίνη και αποτελεί μέρος του στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξης λιανικής που η εταιρεία έχει αρχίσει να υλοποιεί σε επιλεγμένες περιοχές της Ελλάδος.
Σήμερα, πραγματοποιώντας με συνέπεια και ιδιαίτερα τεκμηριωμένα βήματα το όραμα του ιδρυτή της κ. Ευάγγελου Χαλεπλή, συγκαταλέγεται στις κορυφαίες εισαγωγικές εταιρείες στον χώρο του επίπλου, εξυπηρετώντας ένα εκτενές δίκτυο 500 πελατών στην Ελλάδα και σε Βαλκανικές χώρες.

logo new

Η Fylliana επαναπροσδιορίζει την αγορά επίπλων και διακόσμησης στην Ελλάδα!

«Δύναμή μας είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες μας!»

Η Fylliana, αφουγκράζεται τις ανάγκες και τις επιθυμίες του σύγχρονου καταναλωτή που θέλει να δημιουργήσει τον δικό του «εμπνευσμένο χώρο». Ο καταναλωτής του σήμερα, που λόγω καταστάσεων αναγκάστηκε να περάσει περισσότερο χρόνο στο σπίτι του, επενδύει στον προσωπικό του χώρο. Οι συνθήκες τον ανάγκασαν να αναπτύξει μια άλλη σχέση με το σπίτι του. Τον ενδιαφέρει να φτιάξει ή να ανανεώσει τον χώρο, που του προσφέρει ηρεμία με ποιοτικά προϊόντα, φιλικά προς την τσέπη του. Έπιπλα, διακοσμητικά, υφάσματα, κάδρα, φωτιστικά και ό,τι αφορά τη διακόσμηση και ανανέωση του χώρου αποτελούν την ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων των καταστημάτων Fylliana. Επιλεγμένα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες στιλιστικές τάσεις, πλαισιώνονται από μοναδικά διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα, συνθέτοντας προσεγμένες life-style διακοσμητικές προτάσεις, σε ιδανική σχέση ποιότητας-τιμής.

Σε ένα άνετο, ζεστό, υψηλής αισθητικής χώρο ο καταναλωτής έχει την ευκαιρία να ζήσει μια μοναδική αγοραστική εμπειρία. Τα σύγχρονα καταστήματα της Fylliana τοποθετούν τον πελάτη στο επίκεντρο, διεγείροντας τις αισθήσεις του και απογειώνοντας τη συνολική εμπειρία. Αυτό οδηγεί σε αύξηση της επισκεψιμότητας και των πωλήσεων.

fylliana ilion 2020 10 09 14 52 30

Τα πρώτα καταστήματα franchise είναι γεγονός!

H Fylliana, ανταποδίδοντας με απόλυτο σεβασμό, την εκτίμηση της αγοράς και των καταναλωτών προς την εταιρεία και τα προϊόντα της, ανταποκρίνεται με την ανάπτυξη καταστημάτων franchise. Το πρώτο άνοιξε στη Λάρισα, στις 27 Ιουλίου του ‘20, σε έναν επιβλητικό χώρο 1.300 τ.μ. που δημιουργήθηκε σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις του interior design και προσφέρει στον επισκέπτη πολλαπλές επιλογές για κάθε χώρο, επαγγελματικό ή προσωπικό. Και το αθηναϊκό κοινό, όμως, έχει την ευκαιρία να επισκεφτεί το κατάστημα franchise Fylliana που έχει ανοίξει στο Ίλιον. Σε ένα σύγχρονο χώρο 800τ.μ. με ιδιαίτερη αισθητική, ο επισκέπτης μπορεί να περιπλανηθεί μέσα στο κατάστημα και να κάνει τις αγορές του ήρεμα και χαλαρά.

Στη Fylliana οι πολλαπλές προτάσεις καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα καταναλωτών.

Franchise with Fylliana

Σε μια ολοένα πιο ανταγωνιστική αγορά με αυξημένες απαιτήσεις, η Fylliana αποσκοπεί στη δημιουργία ενός δικτύου καταστημάτων franchise που θα εξοπλίζουν κάθε ελληνικό σπίτι με τις ιδανικές επιλογές εσωτερικής διακόσμησης στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Η πρόταση συνεργασίας προσφέρει σε ανεξάρτητους επιχειρηματίες την ευκαιρία να αποκτήσουν και να διαχειρίζονται τη δική τους επιχειρηματική μονάδα.

Συνοπτικά μπορούμε να πούμε ότι η επιχειρηματική πρόταση Fylliana διαθέτει τα εξής χαρακτηριστικά:

 •  Ισχυρό brand name στην αγορά του επίπλου. Η εταιρεία Fylliana κατέχει ηγετικό ρόλο στον χώρο του επίπλου, των διακοσμητικών, των ειδών οικιακής χρήσης αλλά και του επαγγελματικού εξοπλισμού.
 • H Fylliana αποτελεί την πρώτη αλυσίδα πώλησης επίπλων και ειδών διακόσμησης βασισμένη σε 3 ισχυρούς πυλώνες κερδοφορίας: έπιπλα σπιτιού & κήπου, είδη οικιακής χρήσης και είδη διακόσμησης. Η Fylliana διαθέτει μια πλούσια γκάμα εμπορευμάτων, που ανανεώνονται συχνά σε ανταγωνιστικές τιμές.
 • Προσαρμόζεται τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών δημιουργώντας πιστό κοινό. Ο σύγχρονος καταναλωτής απαιτεί ολοκληρωμένες λύσεις και πολλαπλούς τρόπους παραγγελίας. Το μεγάλο εύρος προϊόντων που διαθέτει της δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρει στους πελάτες της, τις λύσεις που ψάχνουν για να φτιάξουν το σπίτι που ονειρεύονται.

fylliana franchise ilion epipla1

 • Διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα
 • Μια χαμηλού ύψους επένδυση με χαμηλό ρίσκο. Σύντομης απόσβεσης επενδυμένου κεφαλαίου, με χαμηλό συντελεστή σταθερών δαπανών, με λιτές δομές και μικρή απαίτηση σε προσωπικό, κατάλληλη και για family business
 • 360ο στρατηγική Marketing με αιχμή ετήσιων και μηνιαίων προσφορών με μορφή φυλλαδίων καθώς και έντονης προώθησης με τηλεοπτικά σπότ
 • Ιδιόκτητη αποθήκη με ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης logistics για παρακολούθηση του stock και της κυκλοφοριακής ταχύτητας των αποθεμάτων μέσω σύγχρονου πληροφοριακού συστήματος και διαχείρισης παραγγελιών.

fylliana ilion franchise

Για τον franchisee

O νέος franchisee της Fylliana εφοδιάζεται από την πρώτη μέρα της συνεργασίας με όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την επιτυχία του καταστήματος του:

 • Συνεχής υποστήριξη από ένα ισχυρό δίκτυο
 • Καθοδήγηση στην επιλογή του πλέον κατάλληλου σημείου για την λειτουργία του καταστήματός
 • Αναλυτικά σχέδια για την κατασκευή του καταστήματος
 • Δυνατότητα απόκτησης του καταστήματος «με το κλειδί στο χέρι»
 • Πρόγραμμα εκπαίδευσης
 • Ολοκληρωμένες δομές λειτουργίας (logistics, υποστήριξης, merchandising, IT)
 • Ενέργειες marketing και προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών
 • Στρατηγικές συμφωνίες με προμηθευτές.

Η Fylliana επενδύει στρατηγικά στην ανάπτυξη καταστημάτων μέσω συνεργασιών που θα επιταχύνουν την ανάπτυξη βάση του σχεδίου δράσης, με επιλεγμένους επιχειρηματίες που μοιράζονται το όραμα και τις αξίες της και τις εκφράζουν σε όλα τα επίπεδα της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

FYLLIANA