Φροντιστήρια ΣΤΟΧΟΣ: Ευκαιρίες franchise σε έναν ασφαλή κλάδο

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 13 Μαΐου 2021
Φροντιστήρια ΣΤΟΧΟΣ: Ευκαιρίες franchise σε έναν ασφαλή κλάδο

Τα φροντιστήρια θεωρητικής κατεύθυνσης ΣΤΟΧΟΣ, αριθμώντας 40 χρόνια στον χώρο της εκπαίδευσης και με παρουσία σε Αθήνα, Πειραιά και Πάτρα, αναπτύσσονται πλέον πανελλαδικά, μέσω συνεργασιών franchise.

Στον κλάδο της εκπαίδευσης, από το 2016 κι έπειτα, κυριαρχεί μία τάση, που αναδεικνύει την εξειδίκευση. Ο ΣΤΟΧΟΣ, παρά την οικονομική κρίση συνεχίζει να παραμένει πιστός στο όραμά του, χωρίς να κάνει εκπτώσεις στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει. «Οι γονείς πλέον είναι πιο ενημερωμένοι. Βλέπουν, ακούνε, συγκρίνουν τις προηγούμενες επιλογές που ενδεχομένως έκαναν, θυσιάζοντας την ποιότητα των εκπαιδευτικών προϊόντων που επέλεγαν για το παιδί τους. Τελικά, το αποτέλεσμα είναι αυτό που δίνει υπεραξία στα φροντιστήρια ΣΤΟΧΟΣ, εδώ και δεκαετίες, γεγονός που αποτελεί «καύσιμο», ώστε να συνεχίσουμε την αναπτυξιακή μας πορεία και σε άλλες πόλεις», αναφέρουν ο Τάσος και o Γιώργος Γιαννακόπουλος, Managers του ΣΤΟΧΟΣ.

stoxos frontistiria ekpaideusi

Το δίκτυο ΣΤΟΧΟΣ χαρακτηρίζεται από καινοτόμες στρατηγικές με χαρακτηριστικά όπως:

  • Ξεκάθαρο όραμα, μια συγκεκριμένη στρατηγική
  • Ισχυρό και πιστό δίκτυο πελατών
  • Διαρκή εξέλιξη
  • Διεύρυνση της αγοράς
  • Εξάλειψη του ανταγωνισμού
  • Ανάπτυξη ισχυρής εταιρικής κουλτούρας και ενός συνεπούς συστήματος αξιών
  • Συναισθηματικά οφέλη και δέσμευση του πελάτη

Με σύμμαχο την εξειδίκευση, την ποιότητα και την ισχυρή φήμη, οι συνεργάτες του ΣΤΟΧΟΣ επενδύουν στη γνώση κι αποκτούν το δικό τους φροντιστήριο, τη δική τους αποδοτική επιχείρηση που ξεχωρίζει στον κλάδο της εκπαίδευσης!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΣΤΟΧΟΣ