Vertical Divas: «Ανεκτίμητης αξίας το feedback που μας δίνουν οι μαθητές»

Κατηγορία: Συνεντεύξεις από Franchisors
Δημοσιεύτηκε: 09 Ιανουαρίου 2020
Vertical Divas: «Ανεκτίμητης αξίας το feedback που μας δίνουν οι μαθητές»

Το 2011 σε μία σχολή μόλις 100 τ.μ. στη Νέα Ιωνία μας συστήθηκε το Vertical Divas το οποίο πολύ γρήγορα επεκτάθηκε και σε άλλες περιοχές της Αττικής, λόγω της μεγάλης ζήτησης των υπηρεσιών που προσφέρει.

Η «ψυχή» του Vertical Divas είναι η Αμαρυλλίς Κουκουλέρου, Πρόεδρος του Greek Pole Dance Association και Συνδιοργανώτρια του Pole Art Greece. Για χρόνια υπήρξε αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής και ασχολούνταν παράλληλα με τον χορό. Σε ένα ταξίδι στην Ισπανία ενημερώθηκε για το pole dancing και το ερωτεύτηκε!

vertical-divas-franchise5

H Αμαρυλλίς, ερχόμενη στην Ελλάδα ξεκίνησε να εκπαιδεύεται μόνη της και έπειτα μαθήτευσε δίπλα στους καλύτερους του είδους σε Αγγλία και Αγία Πετρούπολη. Το πάθος και η αγάπη της δεν περιορίστηκε σε μία σχολή. Σήμερα, το δίκτυο αριθμεί 8 σχολές σε Νέα Ιωνία, Παγκράτι, Καλλιθέα, Μαρκόπουλο, Περιστέρι, Αγία Παρασκευή, Ελληνικό και Κορυδαλλό και συνεχίζει δυναμικά την αναπτυξιακή του πορεία, μέσω συνεργασιών franchise. Ποια τα οφέλη του franchisee που θα γίνει μέλος της οικογένειάς του; Η Αμαρυλλίς μας απαντά!

Τι διαφορετικό έρχεται να δώσει το Vertical Divas στο fitness και ποιες ανάγκες καλύπτει;

Σε ότι αφορά το pole dancing είμαστε πρωτοπόροι και πραγματοποιούμε τη μεγαλύτερη παράσταση στη Ευρώπη. Οι σχολές Vertical Divas βγάζουν καλoύς μαθητές, καλούς αθλητές αλλά και καλούς ανθρώπους.

Τώρα όσον αφορά το fitness, το pole dancing έδωσε την ευκαιρία σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, σωματοδομής και κιλών να αθληθούν. Δεν γνωρίζω άλλο άθλημα να μπορεί να το κάνει αυτό. Ακόμα και άτομα με αυτοάνοσα νοσήματα έχουν στραφεί στο pole dancing, καθώς τους ανεβάζει ψυχολογικά. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά!

vertical-divas-franchise

Ποια είναι τα οφέλη του υποψήφιου franchisee και ποια η υποστήριξη που λαμβάνει από την εταιρεία;

Οικονομικά νομίζω είναι από τις λίγες επιχειρήσεις αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη που μπορείς να κάνει απόσβεση του ποσού μέσα σε 1,5 χρόνο. Για εμένα, σημαντικό είναι και το ψυχολογικό feedback που παίρνω από τις μαθήτριές μου, το «ευχαριστώ», το «μου λείπεις», το «είσαι η καλύτερη καθηγήτρια». Επίσης, ισορροπεί την προσωπική με την επαγγελματική του ζωή, καθώς υπάρχει ευέλικτο ωράριο στη διδασκαλία τόσο των ομαδικών, όσο και των ιδιαίτερων μαθημάτων.

vertical-divas-pole-dancing

Ποιο είναι το προφίλ του ιδανικού franchisee; Επενδυτής ή αυτοαπασχολούμενος;

Σκέφτομαι πως θα ήταν καλό να είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ ή κλασσικού μπαλέτου. Αλλά και αυτό δεν είναι απαραίτητο. Το σίγουρο είναι πως θα περάσει από εκπαίδευση. Έχω ορίσει τα στάδια εκπαίδευσης και πόσο καιρό θα διαρκούν. Αν ο συνεργάτης είναι απόφοιτος από ΤΕΦΑΑ και διαθέτει ευλυγισία, οξυδέρκεια και αντίληψη, σίγουρα θα βοηθήσει. Υπολογίζω 10-12 ώρες το beginner 1, 10-12 ώρες το beginner 2, 25-27 ώρες το τρίτο επίπεδο. Θέλω να εκπαιδεύσω τον συνεργάτη που θα λειτουργήσει το νέο Vertical Divas. Επιπλέον, θα πρέπει να έχει μεράκι για αυτό που κάνει και να διαθέτει επικοινωνιακές δεξιότητες.

vertical-divas-franchise3

Ποιος είναι ο απαιτούμενος χρόνος για την υλοποίηση και το άνοιγμα του Vertical Divas;

Στη Νέα Ιωνία δημιουργήσαμε τον δεύτερο όροφο σε μόλις 5 ημέρες! Βάλαμε πάτωμα, καθρέπτες, μπάρες και έτοιμοι. Στον Κορυδαλλό όπου ανοίξαμε πρόσφατα χρειάστηκαν λιγότερες από 25 μέρες.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

VERTICAL DIVAS