“Το να «τρέξεις» μια καλά στημένη και δουλεμένη επιχειρηματική ιδέα, είναι μια ευκαιρία που αξίζει κανείς να αξιολογήσει”

Κατηγορία: Συνεντεύξεις από Franchisors
Δημοσιεύτηκε: 14 Σεπτεμβρίου 2022
“Το να «τρέξεις» μια καλά στημένη και δουλεμένη επιχειρηματική ιδέα, είναι μια ευκαιρία που αξίζει κανείς να αξιολογήσει”

Στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2022, το δίκτυο  KIOSKY‘S CONVENIENCE STORE απέσπασε το βραβείο  Emerging Franchisor of the Year,  διαθέτοντας όλα τα χαρακτηριστικά ενός αναδυόμενου franchise.

“Η βράβευση αυτή αποτυπώνει το σύνολο μια ομαδικής προσπάθειας των τελευταίων ετών για την υλοποίηση ενός μεγάλου, σύνθετου και απαιτητικού προγράμματος με στόχο την ανάπτυξη του δικτύου μας, αυτό των Kiosky’s Convenience Stores”, αναφέρει ο Γρηγόρης Μαχαίρας, Διευθυντής Ανάπτυξης του δικτύου.

Τα KIOSKY‘S CONVENIENCE STORE έχουν δημιουργήσει τα νέας γενιάς convenience stores, αλλάζοντας τα δεδομένα στις καθημερινές συνήθειες των καταναλωτών. Πως ανταποκρίνονται σε αυτό οι καταναλωτές και τι όφελος έχουν οι franchisees;

Τα Kiosky’s Convenience Stores είναι τα μεγαλύτερα – μικρά καταστήματα της γειτονιάς που εξυπηρετούν καθημερινά περισσότερους από 30.000 καταναλωτές και αποτελούν το μοναδικό brand που καλύπτει ήδη, σε επίπεδο διανομής προϊόντων μικρής λιανικής, το μεγαλύτερο ποσοστό της γεωγραφίας της Αττικής.

Οι καταναλωτές από την πρώτη ημέρα, έχουν ανταποκριθεί θετικά αγκαλιάζοντας τα καταστήματα Kiosky’s Convenience Stores, και ειλικρινά τους ευχαριστούμε γι’ αυτό! Η βασική ιδέα των Kiosky’s βασίζεται στο «Ό,τι θέλεις, σε μια Στάση», παντρεύοντας πέντε καταστήματα σε έναν και μόνο προορισμό κάναμε τη ζωή των καταναλωτών πιο εύκολη! Τα Kiosky’s όμως, είναι και κάτι περισσότερο από αυτό για τον καταναλωτή, είναι η γειτονιά του, οι άνθρωποι που γνωρίζει, ο καλύτερος γείτονας που θα μπορούσε να έχει, η πρώτη καλημέρα. Από εκεί ξεκινά τη μέρα του, απολαμβάνοντας το πρωινό με τον καφέ του και συνεχίζει παίρνοντας το σνακ του για τη δουλειά, κάνει  γρήγορα τα μικροψώνια του, αποφεύγοντας άσκοπες μετακινήσεις και ουρές. Φυσικά, αν δεν έχει την άνεση του χρόνου να τα κάνει όλα αυτά, τότε επισκέπτεται απλά την ηλεκτρονική πλατφόρμα και κάνει τις αγορές του όλες τις ημέρες της εβδομάδας, από το πρωί μέχρι τις 22.30 το βράδυ!

Τα οφέλη για τους franchisees είναι πολύπλευρα. Το να «τρέξεις» μια καλά στημένη και δουλεμένη επιχειρηματική ιδέα, στη βάση ενός πλάνου που υποστηρίζει την πλειοψηφία των λειτουργειών μιας επιχείρησης, θα συμφωνήσετε ότι είναι μια ευκαιρία που αξίζει κανείς να αξιολογήσει.

Ανάμεσα στα πολύπλευρα οφέλη που αποκομίζει κάποιος από τη συνεργασία του με το ισχυρό και καινοτόμο δίκτυο των Kiosky’s Convenience Stores είναι και η βασική ανταγωνιστική αξία προς τους πελάτες τους: ένα ολοκληρωμένο κατάστημα από όπου ο καταναλωτής μπορεί να προμηθευτεί ανά πάσα στιγμή τα πάντα σε ένα φιλικό phygital περιβάλλον. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είναι το αξιόπιστο δίκτυο προμηθευτών τους, τα σύγχρονα logistics, η ποικιλία και η ποιότητα των προϊόντων, το διευρυμένο ωράριο, η συνεχής εκπαίδευση των συνεργατών, η πιστότητα των καταναλωτών στο brand, η κάλυψη διανομής στο μεγαλύτερο μέρος της Αττικής και πολλά ακόμη.

Η ανάπτυξη της τεχνολογίας, ποιες αλλαγές έφερε στο επιχειρησιακό μοντέλο, αλλά και στην επιχειρηματική πρόταση KIOSKY’S CONVENIENCE STORE;

Η ολοένα επέκταση και διαφοροποίηση των αναγκών των καταναλωτών, απαιτούν νέους και εναλλακτικούς τρόπους σκέψης, ώστε να είμαστε συντονισμένοι μαζί τους.

Ο καταναλωτής έχει πάντα δίκιο! Ναι, αλλά για να είναι αληθινή αυτή η υπόθεση, τότε το μοντέλο των καταστημάτων μας θα πρέπει να είναι αδιάρρηκτα συνυφασμένο με την ικανοποίηση και το όφελος που αποκομίζει ο πελάτης σε κάθε επίσκεψή του. Πρέπει να κατανοήσουμε ότι δεν είναι η καταναλωτική εμπειρία που αλλάζει, αλλά ο καταναλωτής είναι αυτός που θα την αλλάξει αργά ή γρήγορα και εμείς στα Kiosky’s είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία στις νέες αυτές προκλήσεις.

Στα Kiosky’s πιστεύουμε ότι για να μπορέσεις να προσφέρεις στους καταναλωτές τη μέγιστη δυνατή εμπειρία καταστήματος, προϋπόθεση είναι η συνύπαρξη φυσικής και ψηφιακής στρατηγικής κάτι που εφαρμόζουμε με επιτυχία στο σύνολο των καταστημάτων μας, ενώ είναι ένα πεδίο στο οποίο εργαζόμαστε καθημερινά για τον εμπλουτισμό του με νέες υπηρεσίες.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

KIOSKY’S CONVENIENCE STORE