Το FRANKLIN COFFEE HOUSE απογειώνει την τέχνη του καφέ!

Κατηγορία: Συνεντεύξεις από Franchisors
Δημοσιεύτηκε: 08 Ιανουαρίου 2018
Το FRANKLIN COFFEE HOUSE απογειώνει την τέχνη του καφέ!

Η τεχνογνωσία και η 13χρονη εμπειρία των ιδιοκτητών του δεν κρύβεται! Το FRANKLIN COFFEE HOUSE μας υπενθυμίζει πως η… λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά!

Η «οικογένειά» του επεκτείνεται διαρκώς. Στο τέλος του 2017 μας σύστησε το νέο του μέλος επί της Οδού Παπαναστασίου 70, στη Λάρισα και το 2018 περιμένουμε νέες αφίξεις σε Τρίκαλα και Θεσσαλονίκη.

Ποια η συνταγή της επιτυχίας του FRANKLIN COFFEE HOUSE;

Ποιοτικός καφές, καλοστημένο concept, προσεγμένος χώρος! Εδώ, η τέχνη του καφέ απογειώνεται! Στον κατάλογό του θα βρείτε πάνω από 100 ετικέτες ροφημάτων. «Προμηθευόμαστε εσπρέσο ανώτερης ποιότητας, διασφαλίζοντας έτσι τη μοναδικότητα των προϊόντων μας», τονίζει ο κ. Νικόλαος Μπουμπουγιατζής, υπεύθυνος ανάπτυξης του δικτύου.

Επιπλέον, μας εξηγεί πως το FRANKLIN COFFE HOUSE διαθέτει μοναδική προϊοντική γκάμα που τη διαφοροποιεί ολοκληρωτικά από τον ανταγωνισμό. «Πέρα από την ανώτερης ποιότητας speciality coffee για take away – delivery, διαθέτουμε μεγάλη γκάμα σε αλμυρά και γλυκά σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας».

Η ποιότητα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά δεν αρκεί. Χρειάζονται τα κατάλληλα «χέρια», ώστε να απογειωθεί το αποτέλεσμα. O άψογος καφές του FRANKLIN COFFEE HOUSE στηρίζεται και στους άρτια εκπαιδευμένους baristas, οι οποίοι λαμβάνουν πιστοποίηση από τους εκπαιδευτές της εταιρείας, διασφαλίζοντας την ποιότητα σε κάθε κατάστημά της.

Ατμοσφαιρικός, μοντέρνος χώρος.

Ο χώρος του FRANKLIN COFFEE HOUSE δεν θα μπορούσε να είναι απλοϊκός και συνηθισμένος. Το νέο κατάστημα επί της οδού Παπαναστασίου στη Λάρισα φέρει την υπογραφή της διακοσμήτριας κας Τόνιας Τέγου, η οποία έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Το σύγχρονο και μοντέρνο design, βιομηχανικού ύφους, ξεπροβάλλει σε κάθε γωνιά και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.

Ποια τα οφέλη των επενδυτών του FRANKLIN COFFEE HOUSE;

Το FRANKLIN COFFEE HOUSE κερδίζει διαρκώς νέους πελάτες και πληροί όλες τις προϋποθέσεις ώστε να συνεχίσει την πανελλαδική του ανάπτυξη.

Τα οφέλη των υποψήφιων επενδυτών/ franchisees είναι πολλά. Σύγχρονα μέσα παραγωγής, υψηλή τεχνογνωσία, διαρκή εξέλιξη, έρευνα, ανάπτυξη, καινοτομία, ολοκληρωμένη εκπαίδευση προσωπικού, πολύ καλή τιμολογιακή πολιτική, άριστη οργάνωση σε take away – delivery και χαμηλό κόστος επένδυσης δημιουργούν ευοίωνες συνθήκες για την επένδυσή τους.