“Το Cappuccio είναι ένα νέο, φρέσκο και μοναδικό κατάστημα!”

Κατηγορία: Συνεντεύξεις από Franchisors
Δημοσιεύτηκε: 14 Οκτωβρίου 2021
“Το Cappuccio είναι ένα νέο, φρέσκο και μοναδικό κατάστημα!”

Τον Φεβρουάριο του 2019, στο Νέο Κόσμο άνοιξε ένα κατάστημα που μπορεί να ικανοποιεί τον καταναλωτή κάθε ώρα της ημέρας. Το Cappuccio καλύπτει τον καταναλωτή στο πρωινό, στον καφέ, στο γρήγορο και ποιοτικό γεύμα, στο γλυκό. Εμπνευστής αυτής της ιδέας είναι ο Γιάννης Πάσχος. Ο κ. Πάσχος διαθέτει εταιρεία που δραστηριοποιείται με τον σχεδιασμό, μελέτη, κατασκευή χώρων εστίασης και ξενοδοχείων. Μέχρι εκεί ήταν η “σχέση” με την εστίαση.

Όπως αναφέρει και ο ίδιος στο Cappuccio “έβαλε” την αγάπη και το πάθος για την ιταλική κουζίνα και αισθητική. Όπως αναφέρει και ο ίδιος: «η ιταλική κουζίνα μοιάζει πολύ με την ελληνική. Η ιταλική κουζίνα είναι καθαρό “μαμαδήσιο” ποιοτικό γευστικό φαγητό. Αυτό είναι η Ιταλία, αυτή είναι και όλη η μεσόγειος. Και αυτό είναι και η Ελλάδα. Με αυτόν τον γνώμονα κουνούμαστε και εμείς».

Cappucio 048

Ποιοι κανόνες διέπουν τη λειτουργία του καταστήματος;

Η πρώτη ύλη που δουλεύουμε στο κατάστημα, χωρίς να το λέμε απλά και μην το κάνουμε, είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά. Δουλεύουμε ότι πιο ποιοτικό και καλό υπάρχει. Ποιότητα στην πρώτη ύλη. Μιλάμε για κάτι καινούργιο, φρέσκο, μη τυποποιημένο. Άριστη εξυπηρέτηση. Και βεβαία ικανοποιούμε τις ανάγκες του καταναλωτή για κάθε ώρα της ημέρας.

Τι μπορούμε να βρούμε στο Cappuccio;

Στο πρωινό έχουμε τον καφέ, τα σφολιατοειδή, τα σάντουιτς τα οποία από την ώρα που ανοίγουμε, ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει μέσα από 16 διαφορετικά ψωμιά, 16 διαφορετικές γεύσεις, έχουμε πράσινες σαλάτες και σαλάτες ζυμαρικών. Μετά από εκεί και πέρα από τις 6 μέχρι τις 10 έχουμε το brunch, το οποίο είναι ομελέτες, μπέιγκελ, διάφορα που καλύπτουμε τον πελάτη. Έχουμε τις healthy επιλογές όπως  μπάρες που μπορεί να μην τις έχουν στα άλλα μαγαζιά, ωμοφαγικές επιλογές-χωρίς γλουτένη και ζάχαρη, μόνο τις γλυκαντικές ουσίες από τα φρούτα για τους βίγκαν και όσους ακολουθούν μια συγκεκριμένη διατροφή. Έχουμε κρανιόλες και healthy μπώλ αμυγδάλου  Γενικά πιάνουμε όλο το φάσμα του κόσμου. Μετά αντίστοιχα για μεσημέρι έχουμε πολλές επιλογές -σαλάτες, κρύα και ζεστά σάντουιτς, πεινίρλι, πίτσες που είναι έτοιμες σε 6 λεπτά στο ανοιχτό παρασκευαστήριο που βρίσκεται μέσα στο χώρο.

cappuccio 5

Επίσης έχουμε τη βιτρίνα με τα γλυκά μας 6 κείκ παραγωγής δική μας και σοκολατόπιτα πάλι παραγωγής δική μας. Στην συνέχεια έχουμε το ψυγείο με τα γλυκά τα δικά μας.  4 διαφορετικά βαζάκια, χειροποίητα βαζάκια γυάλινα 250ml τα οποία έχουν δικό μας αυτοκόλλητο επάνω, με δική μας συνταγή (μπανοφι-τιραμισού-μπράουνις σοκολάτα πάλι εμπνευσμένα από την Ιταλία και ιδιαίτερα τσιζκείκ, έχουμε βαφλάκια και pancakes). Γενικά από τις 5 και μισή που ανοίγει το μαγαζί, το μαγαζί είναι γεμάτο. Σε καθημερινή βάση τα πάντα είναι φρέσκα. Καλύπτουμε τον πελάτη από τις 5και μισή το πρωί μέχρις τις 7 που κλείνουμε για ό,τι μπορεί να χρειαστεί. Για πρωινό, μεσημεριανό και απογευματινό γεύμα. Σε εμάς βρίσκει ό,τι θέλει.

Με ποια κριτήρια έγινε η διαμόρφωση του μενού;

Γενικά προσαρμόζουμε το μενού ανάλογα με τις ανάγκες τις τοπικής κοινωνίας ώστε να καλύπτουμε περισσότερες ανάγκες και να μην αφήνουμε κανέναν δυσαρεστημένο. Θέλουμε να έχουμε προϊόντα ποιοτικά και διαφορετικά. Για το λόγο αυτό δίνουμε πολύ βάση και στην πρώτη ύλη.

cappuccio cafe franchise 7

Σε ποιους απευθύνεται Cappuccio; 

Το βασικό κοινό το πρωί είναι  από τα γραφεία και τις εταιρείες γύρω γύρω. Έχουμε και τον πρωινό πελάτη που θα πάρει τον καφέ του. Ένας καλός καφές θα ξαναφέρει τον πελάτη στο μαγαζί. Έχουμε πολλούς πελάτες που έρχονται μόνο και μόνο για τον καφέ μας. Εκτός από τους εργαζομένους των γραφείων έχουμε πάρα πολύ μεγάλο πελατολόγιο όσον αφορά κόσμο από σπίτια. Επίσης ο κόσμος που περνάει θα κάτσει 10 λεπτά να φάει και να πιει τον καφέ του κα θα φύγει.

Γιατί να επιλέξει κανείς να επενδύσει στο Cappuccio;

Το κίνητρο είναι ότι είμαστε πάρα πολύ διαφορετικοί σε ό,τι αφορά το προϊόν που πουλάμε. Είμαστε πιο σύγχρονοι, πιο φρέσκοι με μοναδικό προϊόν. Έχουμε σχεδιάσει και την παραμικρή λεπτομέρεια ώστε να φτιάξουμε ένα κατάστημα που είναι αποδοτικό και κερδοφόρο. Από άποψη προϊόντος, δίνουμε στον πελάτη κάτι γευστικό και οικονομικό. Η ποιότητα και η συνέπεια μας δουλειά οδηγεί σε υψηλούς καθημερινούς τζίρους. Και επίσης δεν επαναπαυόμαστε πότε. Το Cappuccio προσαρμόζεται και συνεχώς έχει νέες προτάσεις και νέες γεύσεις.

Θες να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες για το Cappuccio; Μπες εδώ

 

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

CAPPUCCIO