ΤΗΕ MR. GADGET: Ο κόσμος της τεχνολογίας ανανεώνει το retail

Κατηγορία: Συνεντεύξεις από Franchisors
Δημοσιεύτηκε: 19 Ιουλίου 2016
ΤΗΕ MR. GADGET: Ο κόσμος της τεχνολογίας ανανεώνει το retail

Από τις πλέον δυναμικές και μεγάλου μεγέθους αγορές του λιανεμπορίου και του e-commerce, τα smartphones , τα mobile accessories & gadgets έχουν ιδιαίτερη απήχηση και πλέον εισέρχονται δυναμικά και στο χώρο του franchising,κατακτώντας τη δική τους θέση ανάμεσα στα εξειδικευμένα retail καταστήματα.

O κ. Παναγιώτης Χρηστίδης, Δ/νων Σύμβουλος του THE MR . GADGET, μοιράζεται μαζί μας την άποψή του για την ευρύτερη αγορά του retail και μιλάει στο FRANCHISE SUCCESS για την επιχειρηματική πρόταση που κυριαρχεί στο κόσμο της τεχνολογίας !

«Πιστεύω ότι θα συνεχίσουν να κυριαρχούν στην αγορά τα προϊόντα ηλεκτρονικής και ηλεκτρολογικής μορφής που έχουν στόχο την κάλυψη αναγκών του τελικού χρήστη (επαγγελματικές εφαρμογές επικοινωνίας και διασκέδασης). Σημαντικό για την αυξημένη ζήτηση είναι οι μεγαλύτερες επιδόσεις ταχύτητας, οι νέες ενσωματωμένες καινοτομίες όσο και η φθίνουσα πορεία που παρουσιάζει το κοστολόγιό τους.Το μειωμένο κοστολόγιο κτήσης των παραπάνω προιόντων επιτρέπει στον τελικό καταναλωτή την πιο γρήγορη αντικατάσταση του του παλαιού μοντέλου που έχει στα χέρια του με πιο καινούργια τεχνολογία», δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Χρηστίδης.

Που πρέπει να εστιάσουν λοιπόν οι σύγχρονοι retailers ; «Η συνεχής παρακολούθηση της αγοράς, η παροχή πολλών συναφών προιόντων, οι ετοιμοπαράδοτοι κωδικοί, η ευελιξια που τον διακρίνει και πολύ σημαντικό επίσης το aftersalecare. Φυσικά είναι ιδιαίτερα σημαντικό να διαθέτειάρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που παρακολουθεί και καταρτίζεται συνεχώς με σεμινάρια σχετικά με νέα προιόντα, καινοτομίες, καινούργιες τεχνικές πώλησης», ενώ περιγράφοντας την επιχειρηματική πρόταση του THE MR . GADGET , ο κ. Χρηστίδης αναφέρει: «O ΤΗΕ MR. GADGET έχει εξελιχθεί όχι μόνο σε σύμμαχο αλλά και στον «καλύτερο φίλο», όλων όσων αγαπούν την τεχνολογία αλλά και αυτών που απλά χρειάζονται να προμηθευθούν τα απαραίτητα πλέον για όλους μας gadgets. Όλοι μιλούν για τη σωστή και άμεση εξυπηρέτηση, τα ποιοτικά προϊόντα και λαμβάνουμε, πλήθος θετικών  κριτικών από ικανοποιημένους καταναλωτές, γεγονός που αυξάνει τον αριθμό και φυσικά το loyalty των πελατών μας. Η φιλική και επαγγελματική εξυπηρέτηση καθώς και η υπευθυνότητα που δείχνουμε εδώ και χρόνια στον καταναλωτή, μας έχει κατατάξει στην κορυφή των προτιμήσεων του όσον αφορά στα αξεσουάρ & gadgets κινητής τηλεφωνίας και τους ευχαριστούμε για αυτό.»

Διαβάστε την πλήρη συνέντευξη του κ. Χρηστίδη