PERFUMEWORLD: Στον σφυγμό της αγοράς

Κατηγορία: Συνεντεύξεις από Franchisors
Δημοσιεύτηκε: 02 Δεκεμβρίου 2015
PERFUMEWORLD: Στον σφυγμό της αγοράς

«Με χαμηλό κόστος αρχικής επένδυσης και value for money προϊόντα η PerfumeWorld απαντά δυναμικά στις ανάγκες τόσο του σύγχρονου καταναλωτή, όσο και του υποψήφιου franchisee»
Ευάγγελος Χασαπάκης, Γενικός Διευθυντής της PERFUMEWORLD

«Ταξιδέψτε στον κόσμο μας» λένε στην PerfumeWorld και μας καλωσορίζουν στον δικό τους κόσμο, στον κόσμο των αρωμάτων! Ο κ. Ε. Χασαπάκης, Γενικός Δ/ντης της αλυσίδας μας μιλάει για την ελληνική εταιρεία αρωματοπωλείων που έχει πιάσει το σφυγμό της αγοράς!

F.S.: Mε σλόγκαν «Ταξιδέψτε στον κόσμο μας» λοιπόν.

Ε.Χ.: Ακριβώς. Μια επίσκεψη στα PerfumeWorld αρκεί για να σε ταξιδέψει στο απόγειο των αισθήσεων και να διαπιστώσεις πως αυτός ο κόσμος… σε μαγεύει.
Οι καταναλωτές βρίσκουν στα καταστήματά μας μεγάλη ποικιλία αρωμάτων και ειδών προσωπικής περιποίησης γαλλικής προέλευσης, ενώ το εργοστάσιο παραγωγής με το οποίο συνεργαζόμαστε συγκαταλέγεται ανάμεσα στα κορυφαία του είδους παγκοσμίως. Η πρώτη ύλη όλων των αρωμάτων eau de parfum που προσφέρει η PerfumeWorld προέρχεται από εκεί, γεγονός που εγγυάται την εξαιρετική ποιότητα που φέρουν όλα μας τα είδη. Ακολουθούνται αυστηρές προδιαγραφές και εφαρμόζονται όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι. Μάλιστα, οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων, Παιδικές Κολόνιες, Φυτικά – Αιθέρια Έλαια, Essans – Αρωματικές Ύλες, Body Lotion – After Shave, Πρώτες Ύλες για Κρέμες & Σαπούνια.

perfumeworld xasapakis

F.S.: Ο κλάδος της αρωματοποιίας και των αρωματοπωλείων έχει επανέλθει στο προσκήνιο, όμως αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετό. Η επιτυχία της PerfumeWorld πού οφείλεται κατά τη γνώμη σας;
Ε.Χ.: Μέγιστη διάρκεια, υψηλή ποιότητα και προσιτές τιμές. Ένας συνδυασμός που κέρδισε την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών μετατρέποντας τα καταστήματα στα ιδανικά σημεία επιλογής του κατάλληλου- για τον καθένα μας ξεχωριστά- αρώματος. Ξεκινήσαμε το 2008, εστιάσαμε στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, κινούμαστε στο σφυγμό της εποχής και έτσι αναπτυσσόμαστε σταθερά και επιτυχημένα. Πλέον υπάρχουν 9 καταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Κρήτη και Καρδίτσα, καθώς και 2 shop in shop σε Άνδρο και Χαλκιδική. Πολύ βασικό ότι όλα αυτά τα χρόνια η εταιρεία έμεινε πιστή στις αρχές της. Η παροχή ποιοτικής εξυπηρέτησης και άριστης ποιότητας προϊόντων σε προσιτές τιμές, την οδήγησαν στην επιτυχία, ξεπερνώντας πάντα τον ανταγωνισμό. Όλες οι προσπάθειες και οι συνεχείς ενέργειες της αλυσίδας έκαναν το brand συνώνυμο της ποιότητας στον κόσμο των αρωμάτων! Άλλωστε αυτός ήταν κι ο στόχος μας εξαρχής. PerfumeWorld και ποιότητα να ταυτίζονται στη συνείδηση των καταναλωτών!
Παράλληλα, το προσωπικό μας, άρτια εκπαιδευμένο, παρακολουθεί τακτικά σεμινάρια αρωματοποιίας – κοσμετολογίας, ταξιδεύει συνεχώς βρίσκοντας νέες ιδέες, ενώ παράλληλα ενημερώνεται και επιμορφώνεται σταθερά για να ακολουθεί και να προσαρμόζεται στις τάσεις της αγοράς.

perfumeworld toumpa

F.S.: Ο καταναλωτής επιλέγει PerfumeWorld για την ποιότητα των αρωμάτων. Ο franchisee;

Ε.Χ.: Με χαμηλό κόστος αρχικής επένδυσης, μεγάλα περιθώρια μεικτού κέρδους, χαμηλές λειτουργικές δαπάνες και value for money προϊόντα, η PerfumeWorld δίνει την ευκαιρία σε υποψήφιους συνεργάτες να ενταχθούν σε ένα δίκτυο με ανοδική πορεία που έχει ισχυροποιήσει τη θέση της στην αγορά, ακόμα και κάτω από την τρέχουσα οικονομική συγκυρία. Η δυναμική της αλυσίδας, το πλήθος των καταστημάτων μας και η διαφύλαξη της αξιοπιστίας μας ενισχύουν την επαγγελματική ασφάλεια που αναζητούν οι ενδιαφερόμενοι, κάτι που είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας.

perfumeworld shop

F.S.: Το brand awareness είναι πολύ σημαντικό στις αλυσίδες franchise. Εσείς πώς εξασφαλίζετε τους συνεργάτες σας;

Ε.Χ.: Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία και επενδύουμε συστηματικά σε σωστά οργανωμένες στρατηγικές ανάπτυξης και επικοινωνίας, καθώς επιμένουμε ότι ένα αναγνωρίσιμο brand -με το σωστό φυσικά προϊόν- ξεχωρίζει και χτίζει σταθερό κοινό, ενώ προσελκύει συνεχώς και νέους πελάτες.
Oι προωθητικές ενέργειες που ακολουθούμε ως εταιρεία ανταποκρινόμενοι στα πρότυπα αυτά, το επικοινωνιακό πλάνο, οι σωστές, σταθερές και γερές βάσεις, το όραμα και οι καινοτόμες ιδέες ενισχύουν την αξιοπιστία της εταιρείας και την ανταγωνιστικότητά μας. Στόχος μας η ενδυνάμωση της ταυτότητάς μας σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας, ικανοποιώντας πάντα τις απαιτήσεις της αγοράς.

PERFUMEWORLD NEW

F.S.: Ποιο το κατάλληλο προφίλ υποψηφίου franchisee για εσάς;

Ε.Χ.: Ο υποψήφιος για το franchise μας αναμφισβήτητα θα προτιμούσαμε να διαθέτει όρεξη για εργασία, διοικητικές και οικονομικές ικανότητες διαχείρισης, αποφασιστικότητα, ενεργητικότητα, πείσμα και αίσθημα ομαδικότητας. Άνθρωποι με δημιουργικό τρόπο σκέψης, στόχους, δεξιότητες, που οραματίζονται και υλοποιούν την κάθε τους ιδέα, ξεχωρίζουν και θεωρούνται επιτυχημένοι και πραγματικοί επιχειρηματίες. Μη ξεχνάμε πως ο ιδανικός συνδυασμός για την επιτυχία, είναι τα ισχυρά κίνητρα και η θέληση.