Παραδοσιακό: ποιοτικά και γρήγορα σνακ όλη τη διάρκεια της μέρας!

Κατηγορία: Συνεντεύξεις από Franchisors
Δημοσιεύτηκε: 16 Νοεμβρίου 2018
Παραδοσιακό: ποιοτικά και γρήγορα σνακ όλη τη διάρκεια της μέρας!

Ποιοτικό καφέ και ροφήματα, ζεστά και κρύα σνακ, πίτες, μπουγάτσες και μια τεράστια γκάμα από σφολιατοειδή, σαλάτες και πολλές άλλες γευστικές επιλογές θα τις βρείτε στο Παραδοσιακό που εδώ και 25 χρόνια αποδεικνύει την εμμονή που έχει στην ποιότητα! Πώς ξεκίνησε η ιστορία του; Ποιες είναι οι αξίες που πρεσβεύει; Ποια τα οφέλη της συνεργασίας με το Παραδοσιακό;

Συνομιλήσαμε με τον κ. Αλέξη Κομματίδη, συνιδρυτή του brand, ώστε να γνωρίσουμε τη φιλοσοφία του concept που εδώ και 25 χρόνια έχει γίνει «παράδοση» στη Βόρεια Ελλάδα και τώρα ετοιμάζεται να μεταφέρει την φήμη του και σε άλλες περιοχές.
Paradosiako LogoΤο Παραδοσιακό μας συστήθηκε το 1994 στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, όπου το κοινό αμέσως ξεχώρισε την ποιότητα και τις παραδοσιακές του γεύσεις που θα έλεγε κανείς πως… συναγωνίζονται τις συνταγές της γιαγιάς! Το 2003 ανοίγει το δεύτερο Παραδοσιακό στην οδό Παλαιών Πατρών και το 2007 ξεκινάει τη λειτουργία του το Παραδοσιακό στην Αριστοτέλους με Τσιμισκή γωνία. Το 2009 το κατάστημα στην Παλαιών Πατρών μεταφέρεται πιο κεντρικά στην οδό Κούσκουρα. Το 2011 το Παραδοσιακό συνεχίζει την ανάπτυξή του με ένα ακόμη κατάστημα στο εμπορικό κέντρο Mediterranian Cosmos, ενώ το 2015 λειτουργεί το πρώτο κατάστημα franchise Παραδοσιακό στο One Salonica. Και η ανάπτυξη του Παραδοσιακό συνεχίζεται δυναμικά, καθώς πριν λίγες μέρες άνοιξε νέο κατάστημα και στην Άνω Τούμπα!

Ποιες ανάγκες της αγοράς καλύπτει η πρόταση Παραδοσιακό;

Το Παραδοσιακό καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες των καταναλωτών. Είναι ιδανικό για ένα ποιοτικό και γρήγορο snack κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας. Οι πελάτες μας επιλέγουν, καθώς γνωρίζουν πως στα καταστήματα Παραδοσιακό θα απολαύσουν κάτι γρήγορο, ποιοτικό και συγχρόνως υγιεινό. Επιπλέον, έχουμε προσθέσει νέα κατηγορία προϊόντων που περιλαμβάνει σαλάτες, oat meals και healthy meals, ώστε να συμβαδίζουμε με τη νέα τάση της αγοράς.

Πώς υποδέχθηκε το κοινό το Παραδοσιακό και ποια η ανταπόκρισή του όλα αυτά τα χρόνια;

Το κοινό εδώ και 25 χρόνια κρατάει υψηλά στις προτιμήσεις του το Παραδοσιακό. Το brand έχει αφομοιωθεί στη συνείδηση του πελάτη ως ένα μαγαζί ποιότητας σε όλα τα επίπεδα. Ποιότητα στα προϊόντα, στην εξυπηρέτηση, στον χώρο και στον χρόνο που περνάει μέσα στο κατάστημα. Είναι ένα μαγαζί για όλες τις ώρες και για όλες τις ηλικίες. Το Παραδοσιακό «αγκαλιάζει» όλους τους πελάτες του και τους συντροφεύει στην καθημερινότητά τους. Είναι μια καθημερινή συνήθεια.

Ποια είναι τα στοιχεία που διασφαλίζουν την εξελιξιμότητα και διατηρησιμότητα του concept;

Το Παραδοσιακό εδώ και 25 χρόνια έχει καθιερωθεί θεσμός για τη Θεσσαλονίκη. Η ποιότητα, η φιλική προσέγγιση του πελάτη και η κοινή εικόνα των μαγαζιών ως προς την καθαριότητά τους, η φιλοσοφία μας να κοιτάμε πάντα μπροστά και να βαδίζουμε με την εποχή, είναι στοιχεία τα οποία διασφαλίζουν την εξελισιμότητα του concept.

paradosiako4

Ποια είναι τα μελλοντικά του Παραδοσιακό;

Επιθυμούμε να αναπτύξουμε τα καταστήματά μας μέσω franchising και σε άλλες περιοχές, κυρίως της Αθήνας, αλλά και σε άλλες πόλεις και τουριστικά σημεία της Ελλάδας. Και γιατί και όχι και εκτός συνόρων! Οι ελληνικές αυτές παραδοσιακές συνταγές νομίζω πως ήρθε η ώρα να ανοίξουν τα φτερά τους και εκτός Θεσσαλονίκης, σε όλη την Ελλάδα και έξω από αυτή.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ