MyFlex-Flex Stores: «Πρόκειται για ένα άκρως ανταγωνιστικό μοντέλο. Έως σήμερα έχουμε την εμπιστοσύνη περισσότερων από 20.000 ανθρώπων»

Κατηγορία: Συνεντεύξεις από Franchisors
Δημοσιεύτηκε: 08 Σεπτεμβρίου 2022
MyFlex-Flex Stores: «Πρόκειται για ένα άκρως ανταγωνιστικό μοντέλο. Έως σήμερα έχουμε την εμπιστοσύνη περισσότερων από 20.000 ανθρώπων»

Το δίκτυο franchise MyFlex/FlexStores, κατέκτησε το βραβείο GOLD WINNER FITNESS FRANCHISE 2022 στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS, καθώς ανέπτυξε στη σύντομη αλλά δυναμική πορεία του, καινοτόμες πρακτικές και λειτουργίες αναδιατάσσοντας τα μέχρι τώρα δεδομένα στον χώρο της ευεξίας και της ομορφιάς, στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για ένα υβριδικό μοντέλο που αξιοποιεί το φυσικό κατάστημα σε συνδυασμό ποιοτικών υπηρεσιών και τεχνολογιών αιχμής σε μια μοναδική επιχειρηματική πρόταση.

Τo δίκτυο franchise MyFlex/FlexStores, αναβάθμισε συνολικά την προσφορά αξίας προς τον καταναλωτή στον κλάδο, δημιουργώντας βέλτιστες πρακτικές στον χώρο του fitness, εξελίσσοντας ταυτόχρονα το επίπεδο υπηρεσιών και κατ’ επέκταση την αγοραστική εμπειρία.

«Ο βασικότερος λόγος που το MyFlex/FlexStores αποτελεί μοναδική ευκαιρία franchise σχετίζεται με το γεγονός πως “κοιτάζοντας” την αγορά, δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο», δηλώνει ο Δημήτρης Οικονομάκης, Διευθύνων Σύμβουλος του MyFlex/FlexStores.

Μετά από μια εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία στην αγορά του fitness, γιατί επιλέξατε και το franchisingως στρατηγική της ανάπτυξης;

Επιλέξαμε το franchise ως στρατηγική ανάπτυξης, ώστε να μπορεί το κοινό που θέλει να αλλάξει τον τρόπο ζωής του, να έχει πρόσβαση στο μοντέλο του MyFlex/FlexStores, σε πολλαπλά σημεία στην Ελλάδα.

Καινοτομήσατε, δημιουργώντας ένα υβριδικό επιχειρηματικό μοντέλο στον χώρο. Ποια είναι τα στοιχεία μοναδικότητας και πώς λειτουργούν υπέρ του franchisee;

Τα στοιχεία μοναδικότητας του επιχειρηματικού μας μοντέλου συνοψίζονται κυρίως στα εξής:

Α. Καταρτισμένο προσωπικό, Β. Digital πλατφόρμα, η οποία βραβεύτηκε ως “Best Fitness/Nutrition Platform 2022”, και μέσω της οποίας ο κάθε χρήστης μπορεί να διαχειρίζεται το διαιτολόγιο του έχοντας πολλούς συνδυασμούς τροφίμων και πάντα υπό τη δική μας καθοδήγηση, Γ. Call Center & chat για την κατάλληλη καθοδήγηση του χρήστη, ώστε να αλλάξει τον τρόπο ζωής του, Δ. Λίστα super market, η οποία κάνει ακόμη πιο εύκολη την καθημερινότητα των περιστατικών μας, E. Διατροφικές Συνταγές όπου μπορούν οι τελευταίοι να τις προσαρμόσουν στο διαιτολόγιό τους, ΣΤ. Εβδομαδιαία post στα social media με επιστημονικά άρθρα.

Πώς η ανάπτυξη της τεχνολογίας έχει επηρεάσει την αγορά του fitness και ποιες αλλαγές φέρνει στο επιχειρησιακό μοντέλο αλλά και την επιχειρηματική πρόταση;

Το fitness έχει στραφεί προς την τεχνολογία, ειδικά τα τελευταία 2 χρόνια μετά την πανδημία που έχει περάσει η ανθρωπότητα. Όλοι μας στρεφόμαστε σε digital πλατφόρμες για να καλύψουμε τις καθημερινές μας ανάγκες, μια εκ των οποίων είναι η καλή ψυχολογία μας, η οποία πηγάζει από την εξωτερική μας εμφάνιση.

Το MyFlex, είναι μονόδρομος για αυτόν που θέλει να αλλάξει τον τρόπο ζωής του, είτε δια ζώσης, είτε εξ’ αποστάσεως, μέσω της τεχνολογίας

Πώς ανταποκρίνεται το δίκτυο franchise MyFlex/FlexStores, στο διαρκώς μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον και κυρίως στα καταναλωτικά πρότυπα;

Το MyFlex/FlexStores, είναι ένα άκρως ανταγωνιστικό μοντέλο, το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί στον εκάστοτε καταναλωτή, εφόσον μπορούν να έχουν πρόσβαση στις παροχές του όλες οι κοινωνικές ομάδες. Έως σήμερα έχουμε αποκτήσει την εμπιστοσύνη σε περισσότερα από 20.000 περιστατικά, αριθμός που αναδεικνύει τα παραπάνω.

Ποια είναι τακριτήρια εκείνα που πρέπει να πληροί ένας νέος συνεργάτης σας;

Στα κριτήρια που πρέπει να πληροί ένας νέος συνεργάτης μας, αρχικά είναι σημαντικό για εμάς να προέρχεται από τον χώρο του αθλητισμού και να έχει τη διάθεση και τον χρόνο να επενδύσει στο μοντέλο που ονομάζεται MyFlex/FlexStores. Μέσα από αυτήν τη διαδικασία θα καταλάβει πως το μοντέλο αυτό είναι κάτι το μοναδικό και πως ο κόσμος μας επισκέπτεται για τα ξεχωριστά αποτελέσματα που βλέπει καθημερινά από τους φίλους, γνωστούς και συγγενείς του, και αυτό αποτελεί σαφώς ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας νέος συνεργάτης μας.

Ποιοι είναι οι λόγοι που καθιστούν την πρόταση franchise MyFlex/FlexStores, ως μια μοναδική επιχειρηματική ευκαιρία;

Ο βασικότερος λόγος που το MyFlex/FlexStores αποτελεί μοναδική ευκαιρία franchise σχετίζεται με το γεγονός πως «κοιτάζοντας» την αγορά, δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο, αποτελούμενο από το πολυλειτουργικό μοντέλο του MyFlex/FlexStores. Το τελευταίο είναι συνδεδεμένο με το Flexstores, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στο κοινό που μας εμπιστεύεται, να τους παράσχουμε από διατροφικές συμβουλές έως και εγκεκριμένα τρόφιμα και συμπληρώματα διατροφής, από το καταρτισμένο πάντα προσωπικό μας, το οποίο είναι δίπλα του 365 ημέρες τον χρόνο.

Πώς συμβουλεύετε – κατευθύνετε τους συνεργάτες; Τι υποστήριξη τους παρέχετε;

Γίνεται εκπαίδευση στα κεντρικά της εταιρείας μας, τους οποίους κατευθύνουμε, σύμφωνα με τη γραμμή της εταιρείας. Τους παρέχουμε επίσης εγχειρίδια στα οποία αναλύονται επακριβώς ο τρόπος σκέψης και λειτουργίας των υπηρεσιών μας. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα επισκεπτόμαστε τα καταστήματα franchise για να μπορούμε να καθοδηγούμε τους συνεργάτες με τα νέα δεδομένα του project μας.

Τέλος, θα θέλαμε ένα σχόλιο για τη βράβευσή σας, ως GOLD WINNER FITNESS FRANCHISE.

Κατ’ αρχήν σας ευχαριστούμε για την απονομή σε εμάς του βραβείου GOLD WINNER FITNESS FRANCHISEΑποτελεί την επιβράβευση των κόπων μιας ομάδας που καθημερινά εργάζεται για την ανάπτυξη νέων ιδεών στον χώρο του fitness και της υγείας και είμαι σίγουρος πως αυτή είναι και μόνο η αρχή!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MYFLEX / FLEXSTORES