Μaison Concept & Objet: Μια αλυσίδα πρότυπο στον χώρο του οικιακού εξοπλισμού

Κατηγορία: Συνεντεύξεις από Franchisors
Δημοσιεύτηκε: 28 Οκτωβρίου 2023
Μaison Concept & Objet: Μια αλυσίδα πρότυπο στον χώρο του οικιακού εξοπλισμού

Το Μaison Concept & Objet αποτελεί μια αλυσίδα πρότυπο για τον χώρο του retail και του franchising με υποδομές, σύστημα, οργάνωση και ισχυρή ανταγωνιστική θέση σε έναν έντονα ανταγωιστικό κλάδο. Για τις βέλτιστες πρακτικές που έχει εφαρμόσει, το δίκτυο franchise Μaison Concept & Objet τιμήθηκε στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2023 με το βραβείο GOLD WINNER HOME IMPROVEMENT FRANCHISE. H Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας, Λίλη Παπαγιαννοπούλου, μας εξηγεί πώς η αλυσίδα επέτυχε να ξεχωρίσει και να αναπτύσσεται συνεχώς. «Το βραβείο μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε να πρωτοπορούμε και να αναπτύσσουμε το δίκτυό μας, προσφέροντας μια εξαιρετική εμπειρία στους πελάτες μας και ευκαιρίες επιτυχίας για τα μέλη μας», αναφέρει η κυρία Παπαγιαννοπούλου.

Το Maison Concept & Objet από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του διακρίθηκε στην κατηγορία του οικιακού εξοπλισμού. Η γέννηση του MAISON το 2018 ενός Brand γεμάτου ιδέες και προϊόντα που μπλέκονται μεταξύ τους με μοναδικό conceptual τρόπο και δημιουργούν ένα ελκυστικό αλλά και ξεχωριστό αποτέλεσμα ήταν το όνειρο μιας επαγγελματικής πορείας 30 ετώντης κυρίας Λίλης Παπαγιαννοπούλου στον χώρο.

maison concept & objet awards

Στην ερώτηση πώς το δίκτυο Maison Concept & Objet καταφέρνει να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον, η κυρία Παπαγιαννοπούλου απαντά: «Βασικός άξονας της λειτουργίας της επιχείρησης είναι η ανάπτυξη νέων καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών που στοχεύουν στις διαφορετικές ανάγκες των πελατών, πάντα με προτεραιότητα το value for money και την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών. Η Maison πιστεύει στην αξία των ανθρώπων και τη δυναμική της ομάδας, πιστεύει στις ανθρώπινες σχέσεις και αυτό επιδιώκει με όλους τους συνεργάτες μέσα και έξω από την εταιρία. Είναι το στοιχείο που δίνει τη προστιθέμενη αξία σε ό,τι κάνουμε, αποτελεί την εγγύηση για το μέλλον και είναι ο κρίκος μιας γερής αλυσίδας μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες και συνεργάτες μας σε όλα τα επίπεδα».

Το MAISON απευθύνεται σε συνεργάτες που μπορούν να νοιώσουν την δύναμη του concept, να αγκαλιάσουν την ιδέα και να επενδύσουν σε αυτή.

Όσον αφορά στον τρόπο με τον οποίο επιτυγχάνεται η συνεχής ανάπτυξη του concept και του επιχειρηματικού μοντέλου, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. «Το MAISON απευθύνεται σε συνεργάτες που μπορούν να νοιώσουν την δύναμη του concept, να αγκαλιάσουν την ιδέα και να επενδύσουν σε αυτή. Συνεργάτες που αγαπούν αυτό που κάνουν και μπορούν να περάσουν τις αξίες και το όραμα στον πελάτη τους, να τον κάνουν να νοιώσει ξεχωριστός, μοναδικός, όπως και το MAISON. Να τον εκπλήξουν ευχάριστα με τις τιμές και την εξυπηρέτηση που θα προσφέρουν. Συνεργάτες που θα δουλέψουμε και θα εξελίξουμε μαζί το MAISON και το όραμά του. Οι περισσότεροι συνεργάτες μας έχουν προέλθει συστημένοι από παλαιοτέρους συνεργαζόμενους στην αλυσίδα και αυτό αποτελεί μια μεγάλη δικαίωση στο όνειρό μας», εξηγεί η Λίλη Παπαγιαννοπούλου.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MAISON CONCEPT & OBJET