“Η εταιρεία ΚΟΥΛΟΥΡΑΔΕΣ έχει βάλει ως 1ο στόχο, να κρατήσει τη ποιότητα σε υψηλά επίπεδα χωρίς καμία έκπτωση σε αυτή”

Κατηγορία: Συνεντεύξεις από Franchisors
Δημοσιεύτηκε: 31 Αυγούστου 2022
“Η εταιρεία ΚΟΥΛΟΥΡΑΔΕΣ έχει βάλει ως 1ο στόχο, να κρατήσει τη ποιότητα σε υψηλά επίπεδα χωρίς καμία έκπτωση σε αυτή”

Το δίκτυο franchise ΚΟΥΛΟΥΡΑΔΕΣ απέσπασε το βραβείο GOLD WINNER Comprehensive Foreign Market Strategy στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2022, καθώς παράλληλα με την επιτυχημένη πορεία στην ελληνική αγορά, κατόρθωσε να έχει αποτελεσματική διείσδυση σε ξένη χώρα.

“Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς, θεσμοί, όπως τα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS , να αναγνωρίζουν και να επιβραβεύουν τις προσπάθειές μας και τη συμβολή μας τόσο στο επιχειρείν γενικότερα, όσο και στο franchising ειδικότερα. Από τη πλευρά μας, όλο το team της εταιρείας ΚΟΥΛΟΥΡΑΔΕΣ καθώς και εγώ προσωπικά, σας ευχαριστούμε θερμά για τη διάκριση αυτή και δεσμευόμαστε να εξελισσόμαστε διαρκώς, να γινόμαστε καλύτεροι, να καινοτομούμε και να πρωτοπορούμε, όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια και  μέχρι τώρα”, αναφέρει στο FRANCHISE SUCCESS ο Δημήτρης Γρίβας, Διευθύνων Σύμβουλος του Grivas D. Group.

ΚΟΥΛΟΥΡΑΔΕΣ: GOLD WINNER COMPREHENSIVE FOREIGN MARKET STRATEGY

Το δίκτυο franchise ΚΟΥΛΟΥΡΑΔΕΣ, εκτός από την επιτυχημένη πορεία του στην Ελλάδα, επέτυχε αποτελεσματική διείσδυση σε επιλεγμένες αγορές του εξωτερικού. Σε ποιες αλλαγές ή προσαρμογές προχώρησε η εταιρεία, για να πετύχει αυτό το αποτέλεσμα;

Οι  βασικοί πυλώνες για την επιτυχή διείσδυση της εταιρείας ΚΟΥΛΟΥΡΑΔΕΣ στο εξωτερικό είναι οι παρακάτω. Αρχικά, η επιλογή συνεργάτη, ο οποίος διαθέτει την εμπειρία με πρότερη  δραστηριοποίηση στην εστίαση και αφετέρου, η προσαρμογή και η εναρμόνιση του κωδικολογίου μας με την τοπική κουλτούρα και τις διατροφικές συνήθειες της χώρας.

Mε ποιον τρόπο το σύστημα franchise ΚΟΥΛΟΥΡΑΔΕΣ ανταποκρίνονται στις νέες συνθήκες που έχουν δημιουργήσει οι συνθήκες της εποχής;

Οι συνθήκες, οι οποίες έχουν διαμορφωθεί τα τελευταία 2 χρόνια, έχουν αλλάξει ριζικά το business plan όλων των εταιρειών. Η εταιρεία ΚΟΥΛΟΥΡΑΔΕΣ έχει βάλει ως 1ο στόχο, να κρατήσει τη ποιότητα σε υψηλά επίπεδα χωρίς καμία έκπτωση σε αυτή. Η μόνη διορθωτική κίνηση, στην οποία έχουν προχωρήσει αναπόφευκτα σχεδόν όλες οι εταιρείας του κλάδου, ήταν οι αυξήσεις τιμών λιανικής, μιας και όλα τα κόστη μεταβάλλονται καθημερινά πια.

ΚΟΥΛΟΥΡΑΔΕΣ: GOLD WINNER COMPREHENSIVE FOREIGN MARKET STRATEGY

Ποιες αλλαγές παρατηρείτε στις ανάγκες των νέων franchisees στην Ελλάδα, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια;

Η εταιρεία έχει επιλέξει, ειδικά τον τελευταίο χρόνο, να υπογράφει συμβόλαια franchise μόνο με ανθρώπους, οι οποίοι είτε οι ίδιοι, είτε μέλος της οικογένειάς τους θα δραστηριοποιούνται και θα εργάζονται εντός του καταστήματος. Εμείς από πλευράς μας παρέχουμε την πλήρη εκπαίδευσή τους και με όπλο τη δυναμική της εταιρείας ΚΟΥΛΟΥΡΑΔΕΣ στο ποιοτικό προϊόν, συνθέτουμε ένα επιτυχημένο μοντέλο.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΚΟΥΛΟΥΡΑΔΕΣ