Η επιτυχία του Koi Sushi Bar βασίζεται στα ποιοτικά value for money προϊόντα

Κατηγορία: Συνεντεύξεις από Franchisors
Δημοσιεύτηκε: 31 Ιανουαρίου 2020
Η επιτυχία του Koi Sushi Bar βασίζεται στα ποιοτικά value for money προϊόντα

Έχουμε μια πολύ συνεργασία με το Koi, απόδειξη και το γεγονός πως ήδη έχουμε ανοίξει τρία εστιατόρια Koi Sushi Bar, με πιο πρόσφατο του Περιστερίου. Ο κύριος Σπύρος Πεπελάσης franchisee των Κοι μας εξηγεί τους λόγους της επιτυχίας της αλυσίδας Sushi Bar, τονίζοντας την υποστήριξη που απολαμβάνει από τη μητρική εταιρεία.

koi spyros pepelasis 2

Σπύρος Πεπελάσης, Franchisee του Koi Sushi Bar σε Παγκράτι, Νέα Σμύρνη, Περιστέρι

Εργαζόμουν ως υπεύθυνος στο εστιατόριο της αλυσίδας Koi Sushi Bar στο Σύνταγμα. Είδα από μέσα τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησης αλλά και την τάση της αγοράς και αποφάσισα να μπω στο δίκτυο, ανοίγοντας μαζί με έναν συνέταιρο το πρώτο κατάστημα στο Παγκράτι.

Μετά από ενάμιση χρόνο περίπου έπεσε στο τραπέζι η πρόταση για το δεύτερο κατάστημα της Νέας Σμύρνης. Ουσιαστικά, ήταν μια πρόταση που προέκυψε και από την πλευρά μας και από την πλευρά του Χρήστου Σουριλίγκα.

Αυτή τη στιγμή προετοιμάζουμε το άνοιγμα ενός ακόμη καταστήματος στο Περιστέρι. Το νέο αυτό κατάστημα πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό λίγο πριν τα Χριστούγεννα και θα δουλεύει κυρίως take-away και delivery, ενώ θα υπάρχει και χώρος και για καθήμενους. Επίσης, θα διαθέτει bar open, το οποίο θα επιτρέπει στον πελάτη να βλέπει τη διαδικασία παρασκευής των προϊόντων μας.

Koi Sushi Bar: Μια δοκιμασμένη συνταγή που αποφέρει κέρδη

Η συνεργασία μας με το Koi Sushi Bar είναι πολύ καλή, όπως αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι αποφασίσαμε να επενδύσουμε σε τρία καταστήματα. Από την πρώτη στιγμή το δίκτυο μας βοήθησε με την εκπαίδευση των μαγείρων αλλά και του υπόλοιπου προσωπικού. Μας υποστήριξε επίσης στην κατασκευή κα το στήσιμο των καταστημάτων, όπως συμβαίνει άλλωστε και στην περίπτωση του καινούργιου μας καταστήματος.

Κατά τη γνώμη μου η επιτυχία του concept βασίζεται στην προσφορά ποιοτικού, value for money προϊόντος. Από την άλλη, στην επιτυχία κάθε καταστήματος καίριο ρόλο παίζει ο επιχειρηματίας, ο οποίος θα πρέπει να είναι «από πάνω». Οι αποφάσεις του επιχειρηματία θα καθορίζουν την ποιότητα του προϊόντος, την αποτελεσματικότητα του προσωπικού, τις παροχές και τον σεβασμό προς τον πελάτη.

Ο υποψήφιος franchisee, που έχει αποφασίσει να αφιερώσει χρόνο και ενέργεια, αξίζει να επενδύσει σε ένα Koi Sushi Bar. Το κόστος επένδυσης είναι σχετικά χαμηλό, ενώ η συνταγή είναι δοκιμασμένη και θα αποφέρει σίγουρα τα αναμενόμενα κέρδη.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

KOI SUSHI BAR