AZALEA Spa: Ταξίδι χαλάρωσης στον χώρο του wellness

Κατηγορία: Συνεντεύξεις από Franchisors
Δημοσιεύτηκε: 29 Μαρτίου 2023
AZALEA Spa: Ταξίδι χαλάρωσης στον χώρο του wellness

Σε μια εποχή που η προσωπική φροντίδα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας, μια επίσκεψη στο AZALEA Spa έρχεται να δώσει καθημερινές, άμεσες και πρακτικές λύσεις στις ανάγκες του καταναλωτή, μέσα από μια ποικιλία εξατομικευμένων υπηρεσιών. Διαθέτοντας ένα καταξιωμένο brand name και εμπειρία ετών στον χώρο του wellness, τα AZALEA Spa απαντούν στις ανάγκες, τόσο του καταναλωτή, όσο και του συνεργάτη-franchisee με τον πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό τρόπο. «Στο Azalea Spa κύριο μέλημά μας είναι η αλήθεια και ο σεβασμός προς κάθε επισκέπτη. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο διατηρούμε μια σταθερότητα όλα αυτά τα χρόνια», αναφέρει η κυρία Έλενα Φραγκισκάκη, Ιδρύτρια του concept.

Διαθέτοντας εμπειρία 20 ετών στον χώρο της ομορφιάς και της ευεξίας, η Έλενα Φραγκισκάκη δεσμεύτηκε στη δημιουργία ενός χώρου, που θα παρείχε σε γυναίκες και άνδρες τη δυνατότητα να εντάξουν σταθερά στο πρόγραμμά τους την ποιοτική και προσιτή εξυπηρέτηση προσώπου και σώματος. Μια ολοκληρωμένη και ανεπανάληπτη εμπειρία ευεξίας, που εισάγει τον πελάτη σε ένα μοναδικό ταξίδι χαλάρωσης, προσφέροντας παράλληλα στον συνεργάτη-franchisee όλα τα προνόμια ενός καταξιωμένου brand name με σταθερό πελατολόγιο. Τα AZALEA Spa διαθέτουν πλέον πέντε καταστήματα, σε Καλαμάτα, Γλυφάδα, Τρίπολη, Μύκονο και Χαλάνδρι, με πλάνο ανάπτυξης σε περιφερειακές αγορές και στην Κύπρο. Η Έλενα Φραγκισκάκη μας μίλησε για την είσοδο του AZALEA Spa στο franchising, καθώς και τους λόγους της διαχρονικής επιτυχίας του concept.

AZALEA Spa Equipment 2

Πώς προέκυψε η έμπνευση της δημιουργίας του πρώτου κέντρου αισθητικής AZALEA Spa;
Η ενασχόλησή μου, από νεαρή ηλικία με τον χώρο της ομορφιάς και της ευεξίας, με οδήγησε στη δημιουργία του πρώτου Azalea Spa. Ήταν κάτι που αγάπησα πολύ και αφοσιώθηκα ολοκληρωτικά, δίχως δεύτερες σκέψεις. Θαυμάζω το γυναικείο φύλο και θεωρώ ότι δεν υπάρχουν μυστικά ομορφιάς. Τα μοιράζομαι όλα και όταν γνωρίζω κάτι που επιφέρει καλά αποτελέσματα το γνωστοποιώ άμεσα σε φίλες, συνεργάτες και πελάτες. Μάλιστα, για αυτό τον λόγο δημιούργησα και τη δική μου κρέμα αδυνατίσματος. Γιατί αξίζουμε όλοι ένα «PERFECT BODY»!
 AZALEA Spa Therapy Cropped

Ποιο είναι το στοιχείο που κάνει το AZALEA Spa να ξεχωρίζει από οποιοδήποτε άλλο κέντρο αισθητικής;

Η πολύχρονη και διαρκής επαφή με τον κόσμο που επισκέπεται καθημερινά τα Azalea Spa, φανερώνει την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν. Επενδύουμε στην αύξηση των μελών μας και όχι, απλά στην πρόσθεση νέων πελατών, γνωρίζοντας ήδη ότι ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Επιπλέον, η εξυπηρέτηση και συνάμα η ομαδικότητα του προσωπικού, που μπορεί να διακρίνει κανείς σε όλα τα καταστήματα των AZALEA Spa ξεχωριστά, είναι κάτι που ξεκινάει από τη διεύθυνση και κατά συνέπεια το εισπράττει το κοινό, γεγονός που αποκαλύπτει πολλά. Στα AZALEA Spa μπορεί κανείς να απολαύσει υπηρεσίες ασυναγώνιστης ποιότητας σε πολύ προσιτές τιμές. Προσφέρουμε κορυφαίας ποιότητας υπηρεσίες προσώπου, σώματος, αδυνατίσματος, αισθητικής, αποτρίχωσης, εξειδικευμένες θεραπείες με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και φυσικά διαθέτουμε και πιο luxury θεραπείες, όπως massage, περιποίηση νυχιών και κομμωτηρίου. Κύριο μέλημά μας και ο μακροπρόθεσμος στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε σταθερά ποιοτικές υπηρεσίες καθημερινά. Τα κέντρα αισθητικής μας επισκέπτονται κυρίως πελάτες οι οποίοι έχουν κάνει την έρευνα αγοράς τους και ξέρουν τι θέλουν από εμάς.
Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise
Azalea Spa