ΑΒ Βασιλόπουλος: Μια σίγουρη επιλογή επαγγελματικής αποκατάστασης

Κατηγορία: Συνεντεύξεις από Franchisors
Δημοσιεύτηκε: 26 Οκτωβρίου 2023
ΑΒ Βασιλόπουλος: Μια σίγουρη επιλογή επαγγελματικής αποκατάστασης

Με αφορμή την ανάδειξη της ΑΒ Βασιλόπουλος ως GOLD WINNER FRANCHISE NETWORK GROWTH στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2023, ο Δημήτρης Παπαχρυσάνθου, Wholesale & affiliate Retail Director της ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, μιλά για την εντυπωσιακή ανάπτυξη που έχει πετύχει το δίκτυο. “Με το πρόγραμμα υποστήριξης επένδυσης που εφαρμόζουμε τα τελευταία χρόνια, δίνουμε τη δυνατότητα στον καθένα που επιθυμεί να αποκτήσει τη δική του επιχείρηση, να το επιτύχει εύκολα και γρήγορα. Το μόνο που απαιτείται είναι μεράκι και όρεξη για προσωπική ενασχόληση, εξασφαλίζοντας θέσεις εργασίας για τον ίδιο και την οικογένειά του”, εξηγεί ο κύριος Παπαχρυσάνθου.

Μια ελκυστική επιχειρηματική πρόταση

Σύμφωνα με την ετήσια έρευνα του FRANCHISE SUCCESS MEDIA GROUP, τα Super Market / Convenience Stores εξακολουθούν να κατέχουν την ηγετική θέση στις προτιμήσεις των νέων υποψήφιων επενδυτών. Στην ερώτηση για το ποια είναι τα στοιχεία εκείνα που κάνουν ελκυστική την επιχειρηματική πρόταση του ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, απαντά: “Μία μεγάλη αλυσίδα σουπερμάρκετ, όπως η ΑΒ, προσφέρει μία επιλογή σίγουρης επαγγελματικής αποκατάστασης με διάρκεια, μοιράζοντας την τεχνογνωσία και την αναγνώριση για να διαμορφώσει από κοινού με τους ενδιαφερόμενους μία πραγματικά βιώσιμη επιχείρηση με μέλλον. Με συνεχή καθοδήγηση και υποστήριξη για το μεγαλύτερο μέρος της αρχικής επένδυσης που περιλαμβάνει το κατάστημα και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, χωρίς ρίσκο και με τους πιο ευνοϊκούς όρους, η ΑΒ δίνει τη δυνατότητα σε υποψήφιους επιχειρηματίες ή entrepreneurs να μπουν ισότιμα στον κόσμο του επιχειρείν”.

ab basilopoulos gold winner

Το μυστικό της επιτυχίας

Η ΑΒ Βασιλόπουλος έχει δώσει ώθηση συνολικά στον χώρο του franchising στην ελλαδική αγορά. Ήδη αριθμεί πάνω από 230 αστικά καταστήματα franchise πώλησης τροφίμων σε όλη την Ελλάδα και συνεχίζει να αναπτύσσεται. Οι συμβουλές που θα έδινε ο Δημήτρης Παπαχρυσάνθου στους νέους συνεργάτες του δικτύου της ΑΒ Βασιλόπουλος είναι πολύ απλές. “Η βασική συμβουλή είναι μία! Σεβόμαστε τον πελάτη και ακούμε τις ανάγκες του. Είμαστε δίπλα του, προσπαθούμε να τον εξυπηρετήσουμε και τον αντιμετωπίζουμε πάντα με χαμόγελο. Όλα τα υπόλοιπα λειτουργικά θέματα καθώς και η απαιτούμενη εμπειρία κερδίζονται μέσα από τη συνεχή παρουσία που παρέχει η ΑΒ Βασιλόπουλος με την ομάδα εξειδικευμένων στελεχών που υποστηρίζουν το δίκτυο”.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

AB ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. AB SHOP & GO ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.