«Η συνεργασία μου με τη Switch Stores είναι άψογη και αρμονική, πλαισιωμένη σε ένα κλίμα εποικοδομητικής σύμπραξης και διαλόγου».

Κατηγορία: Franchisees Success Stories
Δημοσιεύτηκε: 08 Μαρτίου 2023
«Η συνεργασία μου με τη Switch Stores είναι άψογη και αρμονική, πλαισιωμένη σε ένα κλίμα εποικοδομητικής σύμπραξης και διαλόγου».

Εδώ και περίπου 8 μήνες, ο κύριος Μανιδάκης Εμμανουήλ, ξεκίνησε τη συνεργασία του με τα Switch Stores, με το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος στην ελληνική πρωτεύουσα και συγκεκριμένα στην περιοχή του Βοτανικού. Έκτοτε, το κοινό της περιοχής λαμβάνει εξατομικευμένες υπηρεσίες και συμβουλές ενέργειας και τεχνολογίας, με στόχο την σωστότερη επιλογή που ταιριάζει στον καθένα. Ο κύριος Ε. Μανιδάκης, μίλησε για τη συνεργασία του με τα Switch Stores, καθώς και για το επαγγελματικό του παρελθόν και τους προσωπικούς του στόχους.

Ποιο είναι το επαγγελματικό σας παρελθόν;

Σε παρελθόντα χρόνο ασχολήθηκα με διάφορες εργασίες  τόσο στο χώρο της εστίασης όσο και σε εταιρείες courrier. Σε νεαρότερη ηλικία βοήθησα τον πατέρα μου σε αγροτικές εργασίες. Θα έλεγα ότι η επιλογή αυτής της πρότερης επαγγελματικής διαδρομής επιλέχθηκε κυρίως για βιοποριστικούς λόγους. Εξ’ ου και πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με κάτι δικό μου, καθώς πρωταρχικός μου σκοπός είναι να οικοδομήσω ένα  πιο σταθερό και ελπιδοφόρο μέλλον τόσο για την επαγγελματική όσο και για την προσωπική μου ανέλιξη.

Πώς αποφασίσατε να ανοίξετε ένα Switch Stores;

Ο συγκεκριμένος κλάδος προέκυψε μέσα από συστηματική αναζήτηση και έρευνα. Θεωρώ ότι ο τομέας της τεχνολογίας συνεχώς εξελίσσεται, όποτε αυτή η συνθήκη αποτέλεσε το εφαλτήριο της εκλογής μου. Τα Switch Stores αποτελούν μια ευκαιρία για τον επιχειρηματία που κάνει τα πρώτα του βήματα και θέλει να διεισδύσει στις κερδοφόρες αγορές της τεχνολογίας, της ενέργειας και των υπηρεσιών.

 Πόσο εύκολη ήταν η διείσδυση σε μια μεγάλη αστική αγορά όπως η Αθήνα;

Η απόφαση μου να ανοίξω επιχείρηση στην Αθήνα θα έλεγα ότι είναι ρίσκο, αφού κατάγομαι από την Κρήτη και οι γνωριμίες μου εδώ είναι ελάχιστες. Βέβαια, ποιο επαγγελματικό άνοιγμα δεν το απαιτεί; Σαφώς, το γεγονός ότι απευθύνεσαι σε ένα μεγαλύτερο ποσοστό κοινού από μια επαρχιακή πόλη, αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα επιλογής. Με θάρρος, λοιπόν, και θέληση συνεχίζω…

Πώς επιτυγχάνεται η επαναληψιμότητα των πελατών;

Έχω την πεποίθηση ότι η επαναληψιμότητα των πελατών οφείλεται κατά κύριο λόγο στην ποιότητα των παροχών που προσφέρουμε ως επιχείρηση. Βέβαια, δεν πρέπει να παραλειφθεί ότι η ευγένεια, η υπομονή και η θέληση για άμεση εξυπηρέτηση συμβάλλουν ενεργά στην προτίμηση του πελάτη.

Τα Switch Stores αποτελούν μια ευκαιρία για τον επιχειρηματία που κάνει τα πρώτα του βήματα

Πώς τα Switch Stores συμβάλλουν στη δημιουργία community;

Πιστεύω ότι η συμβολή τους είναι καθοριστική στη δημιουργία community καθώς προσφέρουν ό,τι χρειάζεται ο σύγχρονoς άνθρωπος καλύπτοντας τις ανάγκες του σε επίπεδο υπηρεσιών, ενέργειας και τηλεπικοινωνίας και εκπαιδεύοντάς τον παράλληλα στις νέες τεχνολογίες.

Πώς είναι η συνεργασία σας με την εταιρεία και ποια είναι τα οφέλη της;

Η συνεργασία μου με τη Switch Stores είναι άψογη και αρμονική, πλαισιωμένη σε ένα κλίμα εποικοδομητικής σύμπραξης και διαλόγου. Τα οφέλη αυτής της συνεργασίας αφορούν πρωτίστως στην κοινή σύμπλευση που έχουμε ως ομάδα να εργαστούμε δημιουργικά προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις και τις ανάγκες του κοινού μας. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι η αρωγή εξειδικευμένων ατόμων σε ένα νέο επαγγελματία είναι ζωτικής σημασίας για την τελεσφόρηση του νέου επαγγελματικού του βήματος.

Πώς επιλέχθηκε το συγκεκριμένο σημείο;

Η περιοχή του Βοτανικού επιλέχθηκε κατόπιν ενδελεχούς έρευνας. Στη συγκεκριμένη περιοχή δεν υπάρχουν πολλά σημεία εξυπηρέτησης ως προς την πληρωμή λογαριασμών και γι’ αυτό το θεώρησα σημαντική παράμετρο ως προς την εξυπηρέτηση των ανθρώπων της τοπικής κοινωνίας. Επίσης, δεν υπάρχουν μαγαζιά τεχνολογίας για την κάλυψη των αναγκών τους.

Το οφέλη έχετε αποκομίσει μέσα από το σύστημα franchise Switch Stores και ποια είναι τα μελλοντικά επιχειρηματικά σας σχέδια;

Γνωρίζοντας όλοι πως ο τομέας της τεχνολογίας συνεχώς μεταβάλλεται και εξελίσσεται πιστεύω ότι το σύστημα franchise Switch Stores και όλη η ομάδα θα είναι στο πλευρό μου για να με κατευθύνει κατάλληλα με τις πολύτιμες συμβουλές του.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

SWITCH STORES